Ayy inşallah canım. Allahım nasip eder de haber veririm burdan :)Olmamıştır canım o herkes te oluyor sıkışıklık zorluyor biraz. Bol bol dinlen bundan sonra bebişlerini düşün. 10 güne inşallah güzel haberler verirsin canım
ipCanlarımmaksal GURBET KUSU kontrolünüzden sonra güzel haberlerinizi bekliyorum biz iyiyiz bugün ikinci günümüz kızlar. Bel ağrım var biraz. Normalmiş. Ananas yiyorum bol bol badem çerez falan yiyorum. İnşallah tutunacaklar bebişlerim
Ohh iyi olmanıza çok sevindim canımip
Çıktık canım doktordan. İyi dedi iğneye jele devam et 10 gün sonra tekrar gel dedi. Bundan sonra kontroller biraz sık olur sürekli takip edeceğim dedi.
Amin canım :) Herşeyi unuttum doktor da değişik bi boyutta gibiydim. Allah sana da yaşatsın inşallah canım. Sürekli gittiğim yer ama bu sefer çok başkaydı sankiOhh iyi olmanıza çok sevindim canımsağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin Allahım inşallah.
:) ayy çok güzel anlatıyosun. Amin canım inşallah ben de yaşarım da paylaşırım sevincimi :) canım sen bu iğneleri yaptırmak için dışarı çıkıyormuydun transferden sonra? Ya ben 3-4 gün yatayım demiştim de ama çıkcam sanırım. Bugün bi komşu geldi de iğne yapmaya çok ağrım oldu. Öncekilerde hiç ağrı olmamıştıAmin canım :) Herşeyi unuttum doktor da değişik bi boyutta gibiydim. Allah sana da yaşatsın inşallah canım. Sürekli gittiğim yer ama bu sefer çok başkaydı sanki
Evet canım dışarda yaptırdım. Arabayla giderseniz dikkat edin biraz sarılmadan gidersen bişey olmaz inşallah. Biz ilk günden beri dışarda yaptırdık eşim biraz yavaş kullandı. İğnenin ağrısı oluyor biraz yapılırken. Benimkilerin de yeri çok sertleşti onun ağrısı oluyor. Hemşire kolonyalı pamukla sürekli masaj yap dedi. Öyle rahatladım biraz:) ayy çok güzel anlatıyosun. Amin canım inşallah ben de yaşarım da paylaşırım sevincimi :) canım sen bu iğneleri yaptırmak için dışarı çıkıyormuydun transferden sonra? Ya ben 3-4 gün yatayım demiştim de ama çıkcam sanırım. Bugün bi komşu geldi de iğne yapmaya çok ağrım oldu. Öncekilerde hiç ağrı olmamıştı
Önce hep dışarda yaptırmıştım. Böyle bi ağrı olmamıştı. Kas içine yapılması gerekiyo ya yapamadı galiba kadın ondan oldu diye tahmin ediyorumEvet canım dışarda yaptırdım. Arabayla giderseniz dikkat edin biraz sarılmadan gidersen bişey olmaz inşallah. Biz ilk günden beri dışarda yaptırdık eşim biraz yavaş kullandı. İğnenin ağrısı oluyor biraz yapılırken. Benimkilerin de yeri çok sertleşti onun ağrısı oluyor. Hemşire kolonyalı pamukla sürekli masaj yap dedi. Öyle rahatladım biraz
Anladım canım bi daha olmaz inşallah öyleÖnce hep dışarda yaptırmıştım. Böyle bi ağrı olmamıştı. Kas içine yapılması gerekiyo ya yapamadı galiba kadın ondan oldu diye tahmin ediyorumçıkcam bende ya doktor zaten yatma dedi.
İnşallah canım :) bi tane teyzem var kıramıyorum iyiliğimi istiyo. Yatmamı istiyo. Bişey diyemedim daha önce de tecrübesini biliyordum ama yanlış yapmışım. Söylemem gerek.Anladım canım bi daha olmaz inşallah öyle
INSALLAH HERSEY YOLUNDA GIDER ABLA.Canlarımmaksal GURBET KUSU kontrolünüzden sonra güzel haberlerinizi bekliyorum biz iyiyiz bugün ikinci günümüz kızlar. Bel ağrım var biraz. Normalmiş. Ananas yiyorum bol bol badem çerez falan yiyorum. İnşallah tutunacaklar bebişlerim
Canım niye umutsuzluğa kapıldın bak ne güzel 2 yumurtan dondurulmuş. Benim de biliyosun 2 yumurtam döllenmişti. Çözülür tabi neden çözülmesin. Lütfen umutsuzluğa kapılma. Herşeyde bi hayır vardır. İllaki böylesi daha hayırlıdır senin için. Peki ne dediler ne zaman yapcaklarmış çözme işlemini bişey söylemediler mi?INSALLAH HERSEY YOLUNDA GIDER ABLA.
benim tedavim malesef bitti.hic bisey umdugum gibi olmadi.yorgunum umutsuzum.
yumurtalarim catlamisti.kalnalari alalim dediler operasyona alindim dun .4 yumurta vardi.
esimi bekleyene kadar 2 si daha catladi disarda kalmasi zaten zor dediler.
kalan 2 yum donduruldu.cozulme olurmu bilmiyorum.hayal kirikligi icindeyim.
İyiyim canım çok şükür :) kasıklarımda biraz ağrım oluyo ama rahatsız etmiyo. Bel ağrısı çok var ama. Bugün daha rahatım. Belirti arıyorum ama hiçbişey yok henüz :) biliyorum çok erkenNedaFarah nasılsın canım nasıl geçiyor günlerin
Ayy canım çok sevindim. O ağrılar iyiye işaret bende de çok olmuştu. Allahım inşallah tutunmuştur seninledir bebeklerin. Bizde hafta ya tekrar gidiyoruz bakalım. İnşallah iyidir miniğim. Artık daha çok korkuyorum sanki bi şey olacak diye içim pır pır.İyiyim canım çok şükür :) kasıklarımda biraz ağrım oluyo ama rahatsız etmiyo. Bel ağrısı çok var ama. Bugün daha rahatım. Belirti arıyorum ama hiçbişey yok henüz :) biliyorum çok erkensiz nasılsınız bebişinle?
Ayyy çok umutlanıyorum. İnşallah öyledir canım. Hiç korkma bebişin sımsıkı tutunsun bundan sonra hiç bişey olmaz Allahın izniyle :) iyidir o annesi. Sen elinden geleni yaptın Allahım korusun sizi bundan sonra. Siz test yaptıktan sonra muayeneye gitmişmiydiniz canım? Sanırıö test gününden 15 gün sonra gidicez dimi muayeneye? Doktorla konuşuruz tabi ama merak ettim:) bi de sen hiç idrar testi yapmışmıydın? Hatırlayamadım? Yapmıyım diyorum ama nasıl dayanıcam bilmiyorum bakalım. Ya sabır :)Ayy canım çok sevindim. O ağrılar iyiye işaret bende de çok olmuştu. Allahım inşallah tutunmuştur seninledir bebeklerin. Bizde hafta ya tekrar gidiyoruz bakalım. İnşallah iyidir miniğim. Artık daha çok korkuyorum sanki bi şey olacak diye içim pır pır.
Evet canım 2 defa idrar testi yapmıştım. Bitene 7. Gün yaptım negatifdi. Bide 10. Gün yaptım o zaman çok silik çıkmıştı 2. Çizgi. Kan testi günü muayene etmedi doktor değere baktı sadece 4 hafta sonra gelin ultrason da o zaman bakalım dedi.Ayyy çok umutlanıyorum. İnşallah öyledir canım. Hiç korkma bebişin sımsıkı tutunsun bundan sonra hiç bişey olmaz Allahın izniyle :) iyidir o annesi. Sen elinden geleni yaptın Allahım korusun sizi bundan sonra. Siz test yaptıktan sonra muayeneye gitmişmiydiniz canım? Sanırıö test gününden 15 gün sonra gidicez dimi muayeneye? Doktorla konuşuruz tabi ama merak ettim:) bi de sen hiç idrar testi yapmışmıydın? Hatırlayamadım? Yapmıyım diyorum ama nasıl dayanıcam bilmiyorum bakalım. Ya sabır :)
Hmm hiç yapmiim dimi bak belli olmuyo işte :) boşuna moral bozmaktan başka işe yaramıcakEvet canım 2 defa idrar testi yapmıştım. Bitene 7. Gün yaptım negatifdi. Bide 10. Gün yaptım o zaman çok silik çıkmıştı 2. Çizgi. Kan testi günü muayene etmedi doktor değere baktı sadece 4 hafta sonra gelin ultrason da o zaman bakalım dedi.
Evet canım çıkmayınca çok üzülmüştüm. En iyisi kan testi mi beklemek ama insan dayanamıyor işte. Ben kendimi çok tutmuştum yapmıycam diye ama olmadı. Silik çizgiye bile sevinemedim belli belirsizdi. İnşallah kanda pozitif bi değer çıkar canım bu stresli günleri unutuverirsin o zaman :)Hmm hiç yapmiim dimi bak belli olmuyo işte :) boşuna moral bozmaktan başka işe yaramıcakiyi o zaman muhtemelen benim de öyle olur :) yaa tabi bu arada hamişsem
İnşallah canım :) dualarını eksik etme hamilelerin duası kabul olurmuş :) ben de sabredicem ama yaparsam yazarım size burdanEvet canım çıkmayınca çok üzülmüştüm. En iyisi kan testi mi beklemek ama insan dayanamıyor işte. Ben kendimi çok tutmuştum yapmıycam diye ama olmadı. Silik çizgiye bile sevinemedim belli belirsizdi. İnşallah kanda pozitif bi değer çıkar canım bu stresli günleri unutuverirsin o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?