• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2016 tüp bebek tedavisine başlayanlar tecrübelerimizi paylaşalım :)

Canlarım maksal maksal GURBET KUSU GURBET KUSU kontrolünüzden sonra güzel haberlerinizi bekliyorum :KK37: biz iyiyiz bugün ikinci günümüz kızlar. Bel ağrım var biraz. Normalmiş. Ananas yiyorum bol bol badem çerez falan yiyorum. İnşallah tutunacaklar bebişlerim:KK36:

Canlarım maksal maksal GURBET KUSU GURBET KUSU kontrolünüzden sonra güzel haberlerinizi bekliyorum :KK37: biz iyiyiz bugün ikinci günümüz kızlar. Bel ağrım var biraz. Normalmiş. Ananas yiyorum bol bol badem çerez falan yiyorum. İnşallah tutunacaklar bebişlerim:KK36:
ip
Çıktık canım doktordan. İyi dedi iğneye jele devam et 10 gün sonra tekrar gel dedi. Bundan sonra kontroller biraz sık olur sürekli takip edeceğim dedi.

ip
Çıktık canım doktordan. İyi dedi iğneye jele devam et 10 gün sonra tekrar gel dedi. Bundan sonra kontroller biraz sık olur sürekli takip edeceğim dedi.
Ohh iyi olmanıza çok sevindim canım :nazar::KK200: sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin Allahım inşallah.

Ohh iyi olmanıza çok sevindim canım :nazar::KK200: sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin Allahım inşallah.
Amin canım :) Herşeyi unuttum doktor da değişik bi boyutta gibiydim. Allah sana da yaşatsın inşallah canım. Sürekli gittiğim yer ama bu sefer çok başkaydı sanki

Amin canım :) Herşeyi unuttum doktor da değişik bi boyutta gibiydim. Allah sana da yaşatsın inşallah canım. Sürekli gittiğim yer ama bu sefer çok başkaydı sanki
:) ayy çok güzel anlatıyosun. Amin canım inşallah ben de yaşarım da paylaşırım sevincimi :) canım sen bu iğneleri yaptırmak için dışarı çıkıyormuydun transferden sonra? Ya ben 3-4 gün yatayım demiştim de ama çıkcam sanırım. Bugün bi komşu geldi de iğne yapmaya çok ağrım oldu. Öncekilerde hiç ağrı olmamıştı :(

:) ayy çok güzel anlatıyosun. Amin canım inşallah ben de yaşarım da paylaşırım sevincimi :) canım sen bu iğneleri yaptırmak için dışarı çıkıyormuydun transferden sonra? Ya ben 3-4 gün yatayım demiştim de ama çıkcam sanırım. Bugün bi komşu geldi de iğne yapmaya çok ağrım oldu. Öncekilerde hiç ağrı olmamıştı :KK43:
Evet canım dışarda yaptırdım. Arabayla giderseniz dikkat edin biraz sarılmadan gidersen bişey olmaz inşallah. Biz ilk günden beri dışarda yaptırdık eşim biraz yavaş kullandı. İğnenin ağrısı oluyor biraz yapılırken. Benimkilerin de yeri çok sertleşti onun ağrısı oluyor. Hemşire kolonyalı pamukla sürekli masaj yap dedi. Öyle rahatladım biraz

Evet canım dışarda yaptırdım. Arabayla giderseniz dikkat edin biraz sarılmadan gidersen bişey olmaz inşallah. Biz ilk günden beri dışarda yaptırdık eşim biraz yavaş kullandı. İğnenin ağrısı oluyor biraz yapılırken. Benimkilerin de yeri çok sertleşti onun ağrısı oluyor. Hemşire kolonyalı pamukla sürekli masaj yap dedi. Öyle rahatladım biraz
Önce hep dışarda yaptırmıştım. Böyle bi ağrı olmamıştı. Kas içine yapılması gerekiyo ya yapamadı galiba kadın ondan oldu diye tahmin ediyorum :( çıkcam bende ya doktor zaten yatma dedi.

Önce hep dışarda yaptırmıştım. Böyle bi ağrı olmamıştı. Kas içine yapılması gerekiyo ya yapamadı galiba kadın ondan oldu diye tahmin ediyorum :KK43: çıkcam bende ya doktor zaten yatma dedi.
Anladım canım bi daha olmaz inşallah öyle

INSALLAH HERSEY YOLUNDA GIDER ABLA.
benim tedavim malesef bitti.hic bisey umdugum gibi olmadi.yorgunum umutsuzum.
yumurtalarim catlamisti.kalnalari alalim dediler operasyona alindim dun .4 yumurta vardi.
esimi bekleyene kadar 2 si daha catladi disarda kalmasi zaten zor dediler.
kalan 2 yum donduruldu.cozulme olurmu bilmiyorum.hayal kirikligi icindeyim.

INSALLAH HERSEY YOLUNDA GIDER ABLA.
benim tedavim malesef bitti.hic bisey umdugum gibi olmadi.yorgunum umutsuzum.
yumurtalarim catlamisti.kalnalari alalim dediler operasyona alindim dun .4 yumurta vardi.
esimi bekleyene kadar 2 si daha catladi disarda kalmasi zaten zor dediler.
kalan 2 yum donduruldu.cozulme olurmu bilmiyorum.hayal kirikligi icindeyim.
Canım niye umutsuzluğa kapıldın bak ne güzel 2 yumurtan dondurulmuş. Benim de biliyosun 2 yumurtam döllenmişti. Çözülür tabi neden çözülmesin. Lütfen umutsuzluğa kapılma. Herşeyde bi hayır vardır. İllaki böylesi daha hayırlıdır senin için. Peki ne dediler ne zaman yapcaklarmış çözme işlemini bişey söylemediler mi?

NedaFarah NedaFarah nasılsın canım nasıl geçiyor günlerin
İyiyim canım çok şükür :) kasıklarımda biraz ağrım oluyo ama rahatsız etmiyo. Bel ağrısı çok var ama. Bugün daha rahatım. Belirti arıyorum ama hiçbişey yok henüz :) biliyorum çok erken :D siz nasılsınız bebişinle?

İyiyim canım çok şükür :) kasıklarımda biraz ağrım oluyo ama rahatsız etmiyo. Bel ağrısı çok var ama. Bugün daha rahatım. Belirti arıyorum ama hiçbişey yok henüz :) biliyorum çok erken :KK70: siz nasılsınız bebişinle?
Ayy canım çok sevindim. O ağrılar iyiye işaret bende de çok olmuştu. Allahım inşallah tutunmuştur seninledir bebeklerin. Bizde hafta ya tekrar gidiyoruz bakalım. İnşallah iyidir miniğim. Artık daha çok korkuyorum sanki bi şey olacak diye içim pır pır.

Ayy canım çok sevindim. O ağrılar iyiye işaret bende de çok olmuştu. Allahım inşallah tutunmuştur seninledir bebeklerin. Bizde hafta ya tekrar gidiyoruz bakalım. İnşallah iyidir miniğim. Artık daha çok korkuyorum sanki bi şey olacak diye içim pır pır.
Ayyy çok umutlanıyorum. İnşallah öyledir canım. Hiç korkma bebişin sımsıkı tutunsun bundan sonra hiç bişey olmaz Allahın izniyle :) iyidir o annesi. Sen elinden geleni yaptın Allahım korusun sizi bundan sonra. Siz test yaptıktan sonra muayeneye gitmişmiydiniz canım? Sanırıö test gününden 15 gün sonra gidicez dimi muayeneye? Doktorla konuşuruz tabi ama merak ettim:) bi de sen hiç idrar testi yapmışmıydın? Hatırlayamadım? Yapmıyım diyorum ama nasıl dayanıcam bilmiyorum bakalım. Ya sabır :)

Ayyy çok umutlanıyorum. İnşallah öyledir canım. Hiç korkma bebişin sımsıkı tutunsun bundan sonra hiç bişey olmaz Allahın izniyle :) iyidir o annesi. Sen elinden geleni yaptın Allahım korusun sizi bundan sonra. Siz test yaptıktan sonra muayeneye gitmişmiydiniz canım? Sanırıö test gününden 15 gün sonra gidicez dimi muayeneye? Doktorla konuşuruz tabi ama merak ettim:) bi de sen hiç idrar testi yapmışmıydın? Hatırlayamadım? Yapmıyım diyorum ama nasıl dayanıcam bilmiyorum bakalım. Ya sabır :)
Evet canım 2 defa idrar testi yapmıştım. Bitene 7. Gün yaptım negatifdi. Bide 10. Gün yaptım o zaman çok silik çıkmıştı 2. Çizgi. Kan testi günü muayene etmedi doktor değere baktı sadece 4 hafta sonra gelin ultrason da o zaman bakalım dedi.

Evet canım 2 defa idrar testi yapmıştım. Bitene 7. Gün yaptım negatifdi. Bide 10. Gün yaptım o zaman çok silik çıkmıştı 2. Çizgi. Kan testi günü muayene etmedi doktor değere baktı sadece 4 hafta sonra gelin ultrason da o zaman bakalım dedi.
Hmm hiç yapmiim dimi bak belli olmuyo işte :) boşuna moral bozmaktan başka işe yaramıcak :( iyi o zaman muhtemelen benim de öyle olur :) yaa tabi bu arada hamişsem :D

Hmm hiç yapmiim dimi bak belli olmuyo işte :) boşuna moral bozmaktan başka işe yaramıcak :KK43: iyi o zaman muhtemelen benim de öyle olur :) yaa tabi bu arada hamişsem :KK70:
Evet canım çıkmayınca çok üzülmüştüm. En iyisi kan testi mi beklemek ama insan dayanamıyor işte. Ben kendimi çok tutmuştum yapmıycam diye ama olmadı. Silik çizgiye bile sevinemedim belli belirsizdi. İnşallah kanda pozitif bi değer çıkar canım bu stresli günleri unutuverirsin o zaman :)

Evet canım çıkmayınca çok üzülmüştüm. En iyisi kan testi mi beklemek ama insan dayanamıyor işte. Ben kendimi çok tutmuştum yapmıycam diye ama olmadı. Silik çizgiye bile sevinemedim belli belirsizdi. İnşallah kanda pozitif bi değer çıkar canım bu stresli günleri unutuverirsin o zaman :)
İnşallah canım :) dualarını eksik etme hamilelerin duası kabul olurmuş :) ben de sabredicem ama yaparsam yazarım size burdan :KK48:

Back