• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2016 tüp bebek tedavisine başlayanlar tecrübelerimizi paylaşalım :)

Kızlar topiğimiz çok geride kalmış :) S senna_84 tatlım senin test günün geçti mi? 11 mart gibiydi sanırım transfer? Yanlış hatırlamıyorsam? İnşallah güzel haberler verirsin bize:KK37::KK36: benim de yarın 11.00 de transferim var :KK17: çok heyecanlıyım. Evde oturmak çok zormuş. Hiç izin almasa mıydım diye düşünüyorum:KK51: hayırlısıyla yarını da atlatırsak inşallah Allahın izniyle güzel haberler vericem size yakında :KK46::anneadayı::KK200::nazar:
Maalesef sonuç negatif tutmadı :( hayırlısı yapçak bişey yok herşey allahtan sen ne yaptın sende haberler Nasıl

Maalesef sonuç negatif tutmadı :KK43: hayırlısı yapçak bişey yok herşey allahtan sen ne yaptın sende haberler Nasıl
Canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilmiyorum :( Allahım en kısa zamanda nasip eder inşallah. Evet her şey Allahtan. Demekki zamanı var. Biliyorum hiç birşey teselli değil ama elimizden gelen bişey yok. Teslimiz Allaha. O ne derse o olacak. Hayırlısı olur inşallah. Ben beklemedeyim test gününü. Herşeyin hayırlısı.

Canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilmiyorum :KK43: Allahım en kısa zamanda nasip eder inşallah. Evet her şey Allahtan. Demekki zamanı var. Biliyorum hiç birşey teselli değil ama elimizden gelen bişey yok. Teslimiz Allaha. O ne derse o olacak. Hayırlısı olur inşallah. Ben beklemedeyim test gününü. Herşeyin hayırlısı.
Sağol cnm inş güzel haberler alırsın dualarımız seninle dikkat et kendine

Allah razı olsun canım. Sen tekrar başlıcakmısın yoksa biraz dinlenicekmisin?
Doktorum bir kere hastalan ikinci adetinden on gün önce gel çentik atıcam Rahime dedi sonra başlıcaz yine tedaviye dedi zaten iki tane dondurulmuş embriyom var onları transfer edicek ama çentik ne oluyor onu bilmiyorum işte araştırmadım

Doktorum bir kere hastalan ikinci adetinden on gün önce gel çentik atıcam Rahime dedi sonra başlıcaz yine tedaviye dedi zaten iki tane dondurulmuş embriyom var onları transfer edicek ama çentik ne oluyor onu bilmiyorum işte araştırmadım
Rahme kesi atıyorlarmış canım ben de bilmiyorum tam olarak ama forumda okumuştum. Ondan sonra tutma ihtimali yüksek oluyormuş. Öyle duydum. İnşallah işe yarar canım :)

Rahme kesi atıyorlarmış canım ben de bilmiyorum tam olarak ama forumda okumuştum. Ondan sonra tutma ihtimali yüksek oluyormuş. Öyle duydum. İnşallah işe yarar canım :)
İnşallah bende şimdi okudum bi kaç yerden bakalım görücez çokta internetten bakmak istemiyorum kafamı karıştırıyor çok takılıyorum sonra :)

Canım niye umutsuzluğa kapıldın bak ne güzel 2 yumurtan dondurulmuş. Benim de biliyosun 2 yumurtam döllenmişti. Çözülür tabi neden çözülmesin. Lütfen umutsuzluğa kapılma. Herşeyde bi hayır vardır. İllaki böylesi daha hayırlıdır senin için. Peki ne dediler ne zaman yapcaklarmış çözme işlemini bişey söylemediler mi?
:KK61:henuz hastaneyi arama cesaretim yok.cok bozuldu moralim.
olumsuz o kadar kelime duydumki dayanamayip ayrildim hastaneden.
yol boyu agladim durdum.3 gundurde ayni duyguyla uyaniyorum uyuyorum.
dondurulmuslarla yapilmasini istemiyorum ama esim deneyelim diyor:KK43:o_O
hem doktorumunda tavsiyesi yazdan sonra tedaviye yeniden baslamak.

İnşallah bende şimdi okudum bi kaç yerden bakalım görücez çokta internetten bakmak istemiyorum kafamı karıştırıyor çok takılıyorum sonra :)
hayirlisi olsun cnm doktoruna guven.benm dayimin kizi rahimine uygulndigini soyledi.
ve suan hamile 5 aylik.demekki hamileleig etkisi var kolaylik sagliyor.insallah olur.

:KK61:henuz hastaneyi arama cesaretim yok.cok bozuldu moralim.
olumsuz o kadar kelime duydumki dayanamayip ayrildim hastaneden.
yol boyu agladim durdum.3 gundurde ayni duyguyla uyaniyorum uyuyorum.
dondurulmuslarla yapilmasini istemiyorum ama esim deneyelim diyor:KK43:o_O
hem doktorumunda tavsiyesi yazdan sonra tedaviye yeniden baslamak.
Canım yapma böyle güçlü olcaz biz yoksa bebişlerimiz nasıl güçlü olcak. Hem ben dondurulmuşlarla da ihtimalin yükseldiğini duydum. Lütfen umutsuz olma. Allahım ol derse her şekilde olur. Hiç merak etme.

Kızlar nasılsınız napıyosunuz bakalım? Ben sıkıntıdan patlıyorum. 7. Günüm olmuş bugün. Çok az kaldı ama bana zaman durdu sanki geçmiyo :) evde yatmak sıkıcı olan. Bişeylerle uğraşsak zaman geçer ama yok annem bişey yaptırmıyor :)

Kızlar nasılsınız napıyosunuz bakalım? Ben sıkıntıdan patlıyorum. 7. Günüm olmuş bugün. Çok az kaldı ama bana zaman durdu sanki geçmiyo :) evde yatmak sıkıcı olan. Bişeylerle uğraşsak zaman geçer ama yok annem bişey yaptırmıyor :)
Bilirim canım hiç geçmez o son günler. Normalde hiç anlamıyoruz. Su gibi geçiyor zaman şimdi bekleyince geçmek bilmiyor. Ama bak 1 hafta geçmiş bile. İnşallah kalan 4 günde çabucak geçiverir sonra güzel haberler verirsin bizlere :)

Bilirim canım hiç geçmez o son günler. Normalde hiç anlamıyoruz. Su gibi geçiyor zaman şimdi bekleyince geçmek bilmiyor. Ama bak 1 hafta geçmiş bile. İnşallah kalan 4 günde çabucak geçiverir sonra güzel haberler verirsin bizlere :)
İnşallah canım :) böyle boş olunca insan sürekli belirti arıyo. Bazen ağrılarım geçiyo hissetmiyorum o zaman korkuyorum :) sende de oluyormuydu?

İnşallah canım :) böyle boş olunca insan sürekli belirti arıyo. Bazen ağrılarım geçiyo hissetmiyorum o zaman korkuyorum :) sende de oluyormuydu?
Normal canım onlar herkez de farklı olur çok kafana takıp stres yapma. Bende sürekli bi ağrı yoktu gün içinde ara ara diken batıyor gibi oluyordu sonra geçiyor du. İnşallah çoktan tutunmuştur bebişlerin içinde büyüyordur :)

Normal canım onlar herkez de farklı olur çok kafana takıp stres yapma. Bende sürekli bi ağrı yoktu gün içinde ara ara diken batıyor gibi oluyordu sonra geçiyor du. İnşallah çoktan tutunmuştur bebişlerin içinde büyüyordur :)
Sağol canım ya moral oluyosun :) inşallah tutunmuştur artık. 4 gün de geçerse çok rahatlıcam

Bişey yapma zaten dinlen boşver kitap oku müzik dinle düşünmemeye çalış inşallah güzel haberler alıcaksın bizde haber bekliyoruz senden :)
Sağol canım inşallah güzel haber veririm :) çok sıkıldım evde 2 günüm kaldı ama ben de bunaldım yani. Artık hayırlısı bundan sonra :)

Sağol canım inşallah güzel haber veririm :) çok sıkıldım evde 2 günüm kaldı ama ben de bunaldım yani. Artık hayırlısı bundan sonra :)
insallah guzel haber verirsin test gunun yarinmi?
ne guzel annen bakiyomus cnm bi yandan sanslisin valla heveslendim.

Back