Yardımcı olduysam sevindim :)İnşallah canım. Bu kadar benzer devam ederken inşallah sonucum da seninkine benzer pozitif olur :) teşekkür ederim yardımların için.
Canım senin nasıl geçti doktor kontrolün. Ben opunun heyecanından sormayı unutmuşum :) ne durumdasın şu an?ben 23 yasindayim.5 yillik evliyim.2 olumsuz asilamam var.ilk tup deneyimim olucak.
dun kontrole gittim.rahim kalinligi 9 dediler iyimis.15 yumos varmis.
gonal arttirdilar.175 oldu.decapeptyl e 3 gun devam ediyorum .persembe randevum var.
sen ne durumdasin randevun iyi gecmistir insallah.
Canım üzme kendini. Olsun 2 tane döllenmiş bu şekilde hamile kalan bi çok insan var. Hatta tek yumurtası döllenip tutulanlar.. Allah nasip ettikten sonra 1 tanesi yetiyor. Bak benim 2 yumurta toplandı her şeye hazırlıklıydık hiç döllenmeye bilirdi de. Kafanı çok takıp yorma kendini. Pazartesi den sonra bebişlerin seninle olacaklar inşallah hiiç bırakmazlar annelerini :)Kızlar 2 tane döllenmişpazartesi günü de transfer olcakmış. 4. Gün olmuyomu pazartesi? Opunun olduğu gün sayılıyor mu? İnşallah tutunurlar çok garip bi his kapladı içimi. Tarif edemiyorum.
Sağol canım inşallah :) çok teşekkür ederim. Biraz daha iyiyim. İlaçlardan da herhalde bütün gün uyuklayarak dolaştım evde. Moral sıfırdı. Dışarı çıktım. İyi geldi.Canım üzme kendini. Olsun 2 tane döllenmiş bu şekilde hamile kalan bi çok insan var. Hatta tek yumurtası döllenip tutulanlar.. Allah nasip ettikten sonra 1 tanesi yetiyor. Bak benim 2 yumurta toplandı her şeye hazırlıklıydık hiç döllenmeye bilirdi de. Kafanı çok takıp yorma kendini. Pazartesi den sonra bebişlerin seninle olacaklar inşallah hiiç bırakmazlar annelerini :)
cnm boyle dusunme .onemli olan kaliteli embriyo olmasiymis.Kızlar 2 tane döllenmişpazartesi günü de transfer olcakmış. 4. Gün olmuyomu pazartesi? Opunun olduğu gün sayılıyor mu? İnşallah tutunurlar çok garip bi his kapladı içimi. Tarif edemiyorum.
Amin inşallah canım. Haklısın. Yarın transfer var işte bakalım :) inşallah sonu güzel olur:)cnm boyle dusunme .onemli olan kaliteli embriyo olmasiymis.
dayimin kizi gecen yil 15 yumurtasi toplandi sadece 1i dollendi.
simdi bir oglu var.yeterki RABBIM OL DESIN.
diger dayimin kizida 5 yumurtasi toplanmisti 2si dollendi cok uzulmustu sayi az diyordu ama 1 i tuttu.
simdi 5 aylik hamile kizi olucak cok sevindik.ALLAHIM bizede nasip eder insallah.
cnm bana persembe gunu 10 yumurtanin 6 si orta 4 u 15 ml dediler.Canım senin nasıl geçti doktor kontrolün. Ben opunun heyecanından sormayı unutmuşum :) ne durumdasın şu an?
olumlu dusun cnm insallah 10 gun sonra guzel sonucunu soyliyceksin insalllaaahhh....Amin inşallah canım. Haklısın. Yarın transfer var işte bakalım :) inşallah sonu güzel olur:)
Çok güzel canım. İnşallah güzel güzel büyürler. Sen debize haber ver mutlaka :)cnm bana persembe gunu 10 yumurtanin 6 si orta 4 u 15 ml dediler.
dunde kan verdim sonuca gore arayip kontrole cagiriyolar.sali yada carsamba tekrar cagirirlar galiba.
insallah hakkimizda hayirlisi olsun.
tabiki sonucu paylasicam iinsallah...Çok güzel canım. İnşallah güzel güzel büyürler. Sen debize haber ver mutlaka :)
Söylemedi canım yatabiki sonucu paylasicam iinsallah...
ablam senin kac ml de toplandi yumoslar? soyledimi doktorun?
evet kaliteli olmasa yasamaz bencede.Söylemedi canım yahiçbişey söylemiyolar. Kalitesini soruyorum transferde anlatıcaz zaten diyolar. Tek umudum 4. Güne kadar yaşamış olmaları. Kaliteli olmasa yaşamazdı diye düşünüyorum.
İnşallah canım :)evet kaliteli olmasa yasamaz bencede.
insallah hemencik tutunurlar insallah ALLAHIM OL DESIN YETER KI.
İnşallah çok güzel geçer canım transferin. Dua edeceğim senin için.Kızlar topiğimiz çok geride kalmış :) S senna_84 tatlım senin test günün geçti mi? 11 mart gibiydi sanırım transfer? Yanlış hatırlamıyorsam? İnşallah güzel haberler verirsin bizebenim de yarın 11.00 de transferim var çok heyecanlıyım. Evde oturmak çok zormuş. Hiç izin almasa mıydım diye düşünüyorum hayırlısıyla yarını da atlatırsak inşallah Allahın izniyle güzel haberler vericem size yakında
Çok sağol canım Allah razı olsun :) hamilelerin duası kabul olurmuş :) inşallah.İnşallah çok güzel geçer canım transferin. Dua edeceğim senin için.
Nasılsın canım nasıl geçti transferinKızlar topiğimiz çok geride kalmış :) S senna_84 tatlım senin test günün geçti mi? 11 mart gibiydi sanırım transfer? Yanlış hatırlamıyorsam? İnşallah güzel haberler verirsin bizebenim de yarın 11.00 de transferim var çok heyecanlıyım. Evde oturmak çok zormuş. Hiç izin almasa mıydım diye düşünüyorum hayırlısıyla yarını da atlatırsak inşallah Allahın izniyle güzel haberler vericem size yakında
Canım iyiyim çok şükür :) ikisi de transfer edildi. Tuvaletimi yapmama izin vermediler çok sıkışmıştım böbrek küvete yaptım çok zorlandım. İnşallah o arada bişey olmamıştırNasılsın canım nasıl geçti transferin
Olmamıştır canım o herkes te oluyor sıkışıklık zorluyor biraz. Bol bol dinlen bundan sonra bebişlerini düşün. 10 güne inşallah güzel haberler verirsin canımCanım iyiyim çok şükür :) ikisi de transfer edildi. Tuvaletimi yapmama izin vermediler çok sıkışmıştım böbrek küvete yaptım çok zorlandım. İnşallah o arada bişey olmamıştırbundan sonra beklemeler başlasın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?