• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2016 tüp bebek tedavisine başlayanlar tecrübelerimizi paylaşalım :)

ben 23 yasindayim.5 yillik evliyim.2 olumsuz asilamam var.ilk tup deneyimim olucak.
dun kontrole gittim.rahim kalinligi 9 dediler iyimis.15 yumos varmis.
gonal arttirdilar.175 oldu.decapeptyl e 3 gun devam ediyorum .persembe randevum var.
sen ne durumdasin randevun iyi gecmistir insallah.
Canım senin nasıl geçti doktor kontrolün. Ben opunun heyecanından sormayı unutmuşum :) ne durumdasın şu an?

Kızlar 2 tane döllenmiş :( pazartesi günü de transfer olcakmış. 4. Gün olmuyomu pazartesi? Opunun olduğu gün sayılıyor mu? İnşallah tutunurlar çok garip bi his kapladı içimi. Tarif edemiyorum.

Kızlar 2 tane döllenmiş :KK43: pazartesi günü de transfer olcakmış. 4. Gün olmuyomu pazartesi? Opunun olduğu gün sayılıyor mu? İnşallah tutunurlar çok garip bi his kapladı içimi. Tarif edemiyorum.
Canım üzme kendini. Olsun 2 tane döllenmiş bu şekilde hamile kalan bi çok insan var. Hatta tek yumurtası döllenip tutulanlar.. Allah nasip ettikten sonra 1 tanesi yetiyor. Bak benim 2 yumurta toplandı her şeye hazırlıklıydık hiç döllenmeye bilirdi de. Kafanı çok takıp yorma kendini. Pazartesi den sonra bebişlerin seninle olacaklar inşallah hiiç bırakmazlar annelerini :)

Canım üzme kendini. Olsun 2 tane döllenmiş bu şekilde hamile kalan bi çok insan var. Hatta tek yumurtası döllenip tutulanlar.. Allah nasip ettikten sonra 1 tanesi yetiyor. Bak benim 2 yumurta toplandı her şeye hazırlıklıydık hiç döllenmeye bilirdi de. Kafanı çok takıp yorma kendini. Pazartesi den sonra bebişlerin seninle olacaklar inşallah hiiç bırakmazlar annelerini :)
Sağol canım inşallah :) çok teşekkür ederim. Biraz daha iyiyim. İlaçlardan da herhalde bütün gün uyuklayarak dolaştım evde. Moral sıfırdı. Dışarı çıktım. İyi geldi.

Kızlar topiğimiz çok geride kalmış :) S senna_84 tatlım senin test günün geçti mi? 11 mart gibiydi sanırım transfer? Yanlış hatırlamıyorsam? İnşallah güzel haberler verirsin bize:KK37::KK36: benim de yarın 11.00 de transferim var :KK17: çok heyecanlıyım. Evde oturmak çok zormuş. Hiç izin almasa mıydım diye düşünüyorum:KK51: hayırlısıyla yarını da atlatırsak inşallah Allahın izniyle güzel haberler vericem size yakında :KK46::anneadayı::KK200::nazar:

Kızlar 2 tane döllenmiş :KK43: pazartesi günü de transfer olcakmış. 4. Gün olmuyomu pazartesi? Opunun olduğu gün sayılıyor mu? İnşallah tutunurlar çok garip bi his kapladı içimi. Tarif edemiyorum.
cnm boyle dusunme .onemli olan kaliteli embriyo olmasiymis.
dayimin kizi gecen yil 15 yumurtasi toplandi sadece 1i dollendi.
simdi bir oglu var.yeterki RABBIM OL DESIN.
diger dayimin kizida 5 yumurtasi toplanmisti 2si dollendi cok uzulmustu sayi az diyordu ama 1 i tuttu.
simdi 5 aylik hamile kizi olucak cok sevindik.ALLAHIM bizede nasip eder insallah.

cnm boyle dusunme .onemli olan kaliteli embriyo olmasiymis.
dayimin kizi gecen yil 15 yumurtasi toplandi sadece 1i dollendi.
simdi bir oglu var.yeterki RABBIM OL DESIN.
diger dayimin kizida 5 yumurtasi toplanmisti 2si dollendi cok uzulmustu sayi az diyordu ama 1 i tuttu.
simdi 5 aylik hamile kizi olucak cok sevindik.ALLAHIM bizede nasip eder insallah.
Amin inşallah canım. Haklısın. Yarın transfer var işte bakalım :) inşallah sonu güzel olur:)

Canım senin nasıl geçti doktor kontrolün. Ben opunun heyecanından sormayı unutmuşum :) ne durumdasın şu an?
cnm bana persembe gunu 10 yumurtanin 6 si orta 4 u 15 ml dediler.
dunde kan verdim sonuca gore arayip kontrole cagiriyolar.sali yada carsamba tekrar cagirirlar galiba.
insallah hakkimizda hayirlisi olsun.

cnm bana persembe gunu 10 yumurtanin 6 si orta 4 u 15 ml dediler.
dunde kan verdim sonuca gore arayip kontrole cagiriyolar.sali yada carsamba tekrar cagirirlar galiba.
insallah hakkimizda hayirlisi olsun.
Çok güzel canım. İnşallah güzel güzel büyürler. Sen debize haber ver mutlaka :)

tabiki sonucu paylasicam iinsallah...
ablam senin kac ml de toplandi yumoslar? soyledimi doktorun?
Söylemedi canım ya :( hiçbişey söylemiyolar. Kalitesini soruyorum transferde anlatıcaz zaten diyolar. Tek umudum 4. Güne kadar yaşamış olmaları. Kaliteli olmasa yaşamazdı diye düşünüyorum.

Söylemedi canım ya :KK43: hiçbişey söylemiyolar. Kalitesini soruyorum transferde anlatıcaz zaten diyolar. Tek umudum 4. Güne kadar yaşamış olmaları. Kaliteli olmasa yaşamazdı diye düşünüyorum.
evet kaliteli olmasa yasamaz bencede.
insallah hemencik tutunurlar insallah ALLAHIM OL DESIN YETER KI.

Kızlar topiğimiz çok geride kalmış :) S senna_84 tatlım senin test günün geçti mi? 11 mart gibiydi sanırım transfer? Yanlış hatırlamıyorsam? İnşallah güzel haberler verirsin bize:KK37::KK36: benim de yarın 11.00 de transferim var :KK17: çok heyecanlıyım. Evde oturmak çok zormuş. Hiç izin almasa mıydım diye düşünüyorum:KK51: hayırlısıyla yarını da atlatırsak inşallah Allahın izniyle güzel haberler vericem size yakında :KK46::anneadayı::KK200::nazar:
İnşallah çok güzel geçer canım transferin. Dua edeceğim senin için.

Nasılsın canım nasıl geçti transferin

Nasılsın canım nasıl geçti transferin
Canım iyiyim çok şükür :) ikisi de transfer edildi. Tuvaletimi yapmama izin vermediler çok sıkışmıştım böbrek küvete yaptım çok zorlandım. İnşallah o arada bişey olmamıştır :D bundan sonra beklemeler başlasın artık :KK17:

Canım iyiyim çok şükür :) ikisi de transfer edildi. Tuvaletimi yapmama izin vermediler çok sıkışmıştım böbrek küvete yaptım çok zorlandım. İnşallah o arada bişey olmamıştır :KK70: bundan sonra beklemeler başlasın artık :KK17:
Olmamıştır canım o herkes te oluyor sıkışıklık zorluyor biraz. Bol bol dinlen bundan sonra bebişlerini düşün. 10 güne inşallah güzel haberler verirsin canım

Back