:) inşallahOlur canım Allah ın izniyle. Bende çok üzülmüştüm yumurtam az diye. Sonuç inşallah seninde pozitif olur. Her şeyi unutuyorsun o zaman.
Nasılsın canım. Nasıl geçti iyimisin. Her şey yolundadır inşallahKızlar birazdan opuya giricem dua edin bana lütfen :)
Nasılsın canım. Nasıl geçti iyimisin. Her şey yolundadır inşallah
insallah guzel gecmistir cnm haber ver eve donunce...
Hayirli olsun cnm ins hayirli haberlerini alcaz ben igne kullanmamistim opudan sonra hap verdi birde fitilKızlar çok iyiyim. Eve geç geldik ilaçları almak için tıp fak. Ne gittik de. Gelince de uyumuşum. Şimdi kendime geldim. Herşey yolunda çok şükür. Ağrım sızım yok. 4 yumurta toplanmış. Yarın 15.00 gibi arayıp durumlarını öğrenicem. Onu da yazarım. Yalnız bu ilaçları transferden sonra kullanmıyormuyduk? Bana şimdiden başlattılar. Bi tane de iğnem var. Progeston.
Sağol canım. İnşallah hepimiz. Peki transferden sonra kullandın mı? Bir sürü ilaç var. Asıl yarın başlayacak.Hayirli olsun cnm ins hayirli haberlerini alcaz ben igne kullanmamistim opudan sonra hap verdi birde fitil
Güzel geçmesine çok sevindim canım. İnşallah bundan sonrası daha iyi olur. Banada vermişti doktor iğne jel vitamin antibiyotik transferin ertesi günü başlamıştım.Kızlar çok iyiyim. Eve geç geldik ilaçları almak için tıp fak. Ne gittik de. Gelince de uyumuşum. Şimdi kendime geldim. Herşey yolunda çok şükür. Ağrım sızım yok. 4 yumurta toplanmış. Yarın 15.00 gibi arayıp durumlarını öğrenicem. Onu da yazarım. Yalnız bu ilaçları transferden sonra kullanmıyormuyduk? Bana şimdiden başlattılar. Bi tane de iğnem var. Progeston.
:) ben de üstteki mesajı okuyunca şaşırmıştım. Ok o zaman. Sıkıntı yok. İnşallah bundan sonrası da güzel olur. Siz nasılsınız? İyimisiniz?Yanlış yazdım canım yumurta toplamanın ertesi günü başladım ilaçlara. Transfer yazmışım
İyiyim canım teşekkürler bizde salı gideceğiz inşallah bi sorun yoktur da görürüz bebeğimizi. Allah sana da güzel sonuçlar nasip etsin canım:) ben de üstteki mesajı okuyunca şaşırmıştım. Ok o zaman. Sıkıntı yok. İnşallah bundan sonrası da güzel olur. Siz nasılsınız? İyimisiniz?
Çok sevindim canım :) sağol canım inşallah.İyiyim canım teşekkürler bizde salı gideceğiz inşallah bi sorun yoktur da görürüz bebeğimizi. Allah sana da güzel sonuçlar nasip etsin canım
Kullandim cnm hergun kan sulandirici igne uc gune birde progeston igne kullandimSağol canım. İnşallah hepimiz. Peki transferden sonra kullandın mı? Bir sürü ilaç var. Asıl yarın başlayacak.
Cnm Opudan sonra hangi igneyi kullanmistinGüzel geçmesine çok sevindim canım. İnşallah bundan sonrası daha iyi olur. Banada vermişti doktor iğne jel vitamin antibiyotik transferin ertesi günü başlamıştım.
Progynex diye bi iğne canım hala da devam ediyorumCnm
Cnm Opudan sonra hangi igneyi kullanmistin
Gün de 1 ampül kullanıyorumProgynex diye bi iğne canım hala da devam ediyorum
Progynexle progeston aynı sanırım. Çünkü ilk gittiğimiz eczacı progynex veriyodu başka yerden alınca progeston verdi. Başka iğne yok. Diğerleri hap. Bi de jel var. Bu jel inşallah fitile benzemez. Fitil kanama da yapmıştı bende.Gün de 1 ampül kullanıyorum
Aynıdır canım genelde hepsi progesteron içerikli oluyor. Jelin kullanımı çok rahat. Crınone jel. Bende herhangi bi yan etkisi olmadı. İnşallah sende de olmaz. Hala oda iğneyle devam ediyor.Progynexle progeston aynı sanırım. Çünkü ilk gittiğimiz eczacı progynex veriyodu başka yerden alınca progeston verdi. Başka iğne yok. Diğerleri hap. Bi de jel var. Bu jel inşallah fitile benzemez. Fitil kanama da yapmıştı bende.
İnşallah canım. Bu kadar benzer devam ederken inşallah sonucum da seninkine benzer pozitif olur :) teşekkür ederim yardımların için.Aynıdır canım genelde hepsi progesteron içerikli oluyor. Jelin kullanımı çok rahat. Crınone jel. Bende herhangi bi yan etkisi olmadı. İnşallah sende de olmaz. Hala oda iğneyle devam ediyor.
Amin canım :) Olur Allah ın izniyleİnşallah canım. Bu kadar benzer devam ederken inşallah sonucum da seninkine benzer pozitif olur :) teşekkür ederim yardımların için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?