Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
cts doğum yapıcam epidural anestezi ile çok korkuyorum dr illa epidural dedi bende riskliymiş genel anestezi dualarınızı bekliyorum
Allah rahat kolay bir doğum yaşatsın sana arkadaşım. hiç korkma ben de normal doğum diye gittim genel anestezi oldum ve hemen ayıldım hiç sıkıntı çekmedim. bu arada normal epidural olmayı planlamıştık doktorumla akşam saatlerinde epidural takılmıştı bana hiç sıkıntı yapma canın acımıyor sadece biraz sabırlı olup düzgün pozisyonda durman gerekiyor. şimdiden kolaylıklar diliyorum sana. sağlıcakla kavuşursun yavruna inşallah. :)

Allah analı babalı büyütsün, yaşı uzun olsun. size de çok geçmiş olsun.

geçmiş olsun diyorum Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla kucağına almışsındır bebeğini.

hamileliğimde değil ama doğumdan bir hafta sonra göğsüm şişmişti ve ağrı yapıyordu göğüs ucum da yara olmuştu o yüzden doktorum verdi bu ilacı, kullandım ve sıkıntı yok. zaten bebeğe zararlı olmayan antibiyoktik veriyorlar için rahat olsun.

geçmiş olsun arkadaşım. bebeğinin yaşı uzun olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Kızlar 01.02.13 tarihinde spinal sezaryen ile dogum yaptım.kizim 3070 gr 49 cm doğdu. Sezeryan çok rahat gecti. Sonrasinda biraz başağrısı çektim. Ondada benim hatam oldu bol kahve içmek gerekiyormuş. Kizimla vakit geçirmekten pek bakamadim foruma. Gecmiside okuyamadım. Doguranlları tebrik ederim.dogurmayanlarinda darısı başına.kızıma bakmaya doyamiyorum.çok uykusuz kalıyoruz ama keyifli tatli bir yorgunluk oluyor. Hepinizi öpüyorum

Kızlar, biz de kısmetse hayırlısıyla 13 Şubat günü saat 10:00 da sezaryene gireceğiz.
Kızımıza kavuşacağımız için çooook heyecanlıyız :)))

Bizde bu gün kontroldeydik. Herşeyimiz şükürler olsun iyi. Nasipse 14 şubat kavuşucaz oğlumla. Doktorumuz bu tarihi kesinleştirdi bugün .yani 5 günümüz kaldı çok heyecanlıyız. Kasık ağrılarımda oluyor ara ara, inş oğlum bekler

Canım hakkımızda hayırlısı artık canım :) bizim kuzular Nazlı çıktı :))

Ceyzim hira prensesi öp kocaman

cts doğum yapıcam epidural anestezi ile çok korkuyorum dr illa epidural dedi bende riskliymiş genel anestezi dualarınızı bekliyorum

Guzel haberlerini bekliyoruz , saglikla kavuşuyor minigine

Canım gözün Aydın , saglikla büyüsün kuzucuk

Hadi gözün Aydın canım saglikla kavuş

selam herkeseee
doğum yapanların gözü aydın,allah analı babalıs ağlıklı büyütmek nasip etsin inş
bekleyenleride sağlıcakla kavuştursun inş

kızlar bnm 14 günlük bi oğlum var.. oğlum EFE 25 ocak 2013 tarihinde 20:50de dünyaya gözlerini açtı
3640 gr 51 cm
gece sancım avrdı ama tınlamadım,nasılsa kontrolüm var gidicez telaşa gerek yok dedik
dr a dedim böle böle sancım vardı
çatı muayanesinde 3cm açılmam oldğnu görünce göndermiyorum seni dedi
ve hemen yatışım yapıldı.suni sancı filan derken normal doğumla dünyaya geldi bebeğim
annelik harika bişey kızlar
allahım herkese nasip etsin inş

müsait oldukça uğruycam,öpüldünüz

Canim seninle dogum tarihimiz ayni gün, cati muaynesi bana da yapilmadi, belki sana daha yapilir bilmiyorum ama bana doktorum yapmicakmis, dogum aninda yapariz, simdi hic bosuna canini acitmaya gerek yok dedi.

Canım dün kontrölüm vardı söyledim bende olmucak mı diye sancın yok gerek yok dedi banada doktor ya aslında ben bakmasını istiyorum herşey normal , normal doğurabilirsin dese mesela iyi gelcek bana :) bakalım hangimiz önden fırlatcak belki aynı gün doğururuz :) cinsiyeti neydi senin?

ya bide benim oğlanın boyu hiç uzamamış son kontrölden bu yana canım sıkıldı biraz kilo almış ama 49du hala 49 cm 1-2 cm daha alsaydı bari doktor uzamaz artık dedi hemen kayınvalidem eşime sen 52 cnm doğdun demiş

normal doğum yapan birini görmek ne güzel Allah analı babalı büyütsün cnm.

Canım cok begendım paylastıgın ıcın tesekkur ederim:))) Insallah saglıkla normal dogum yapabılırız:))

Canim benimki kiz, dedigin gibi doktor bana da dese catin iyi normal dogurursun, bende kendimi psikolojik olarak iyi hissedicem ama son ana kadar korka korka normal dogumu bekleyipte, sonradan sezeryan olmakta koyar bana gercekten. Bakalim hangimiz yasiycaz Ben benim kizim boyunu hic sormuyorum, aklima gelmiyor valla, bi aksilik olsa doktor söyler, öyle ufak tefek rakamlara pek kafa takmiyorum, ha 48 cm ha 50 cm zaten herzaman dogru cikmiyor, kaldi ki, sonra nasil olsa büyüyorlar.

Hayırlı olsun allaah analı babalı büyütsün inşallah. Bende kont yarın gideceğim ama dünden beri normalden farklı sncılarım oluo anlam vermedim. Su normal doğum sancıları tam olarak nasıl oluo ya da ifade edebileceğiniz bi şekil varsa lütfen bilenler yardımcı olsun sanırım korkmaya basladım biraz:))

Canim regl agrisi gibi belimde ve kasiklarimda basladi benimki

cnm bnm hiç korkma
aynı regl ağrısı gibi
hatta ben sanki hamile değilmişimde hasta olcakmışım gibi hissettim wc gidince
ben regl ağrısını çok çekiyodum,çok ağrırdı bayıltana kadar
aynı o şiddette ağrıdı doğumdada
ağrı durumun nasıldı bilmiyorum ama şiddetli ağrı çekiyoduysan eğer doğum sancısından korkma derim

Kızlar forumda doğum yapan şubat anneleri bebekleriyle meşguller ve facete paylaşımlar daha çok artık.Aranızda benim gibi normal doğum bekleyen şubat annesi kaldı mı hiç?benim 15 şubatta kontrolüm var,doktor sanırım doğum şeklini belirleyecek.çünkü bebek iriyse sezeryan dedi.hayırlısı olsun,sağlıcakla bebişlerimiz kucağımızda olsun da.ben de eğer 40ı beklemeyi tercih ederse beklicem yoksa riske atmayı düşünmüyorum.şimdi 39.haftamdayım ve geceleri ani kasık ağrıları bir de karnımda gaz sancısı gibi kasılmalar başladı.Sizlerden de bunları yaşayanlar var mı acaba?

kızlar hepinize hayırlı doğumlar sizin topikte arkadaşınız belfü doğum yaptı sezeryanla cumartesi 11:55 12 arası kızı afra dünyaya geldi

mrb herkese, bebeğini kucağına alanlar allahım analı babalı büyütmek nasip etsin,
benim gibi bekleyenlere de sabırlar diliyorum
ben de normal doğumu bekliyorum yarın 38 bitecek ve hiç bir belirti yok,
hazırlık ağrısı yok karnım çok yukarda,
günün geçirmesinden korkmuştum hep öyle olacak sanırım.

Benim kızımda ultrasona göre 40+2 son adet tarihine göre de 40 haftalık olacak yarın artık gececek galiba nasıl olacak cok merak ediyorum heyecan sardı cevaplar içinde cok tesekkür ederim bu arada...

Allah analı babalı büyütsün kızlar, annelik çok güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin.

kızlar hepinize hayırlı doğumlar sizin topikte arkadaşınız belfü doğum yaptı sezeryanla cumartesi 11:55 12 arası kızı afra dünyaya geldi

Canım haber vermişsin ne güzel:):) ben de yeni öğrendim telden,doğum yapmış dün. Afra kızımız ne tatlıdır kimbilir:) Gidip görecem inş. kızımla beraber. haberleri getiririm sizede:)

Canım ben bugün gittim gördüm :) maşallah Afra çok tatlı. Anne de çok iyi görünüyordu. Herşey yolundaydı Allah nazardan saklasın..

Sen nasılsın hayatım? Hiracık nasıl? Nasıl gidiyor alışabildiniz mi birbirinize, yeni düzene? :))

Tüm bebeklerine kavusan subat annelerine hayirli olsun allah anali babali büyütsün diyorum. eminim ki cok müthis bir duygudur. Darisi benim gibi bekleyen subat annelerine olur insallah.´Cok az kaldi artik kizlar hayirlisyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…