Allah rahat kolay bir doğum yaşatsın sana arkadaşım. hiç korkma ben de normal doğum diye gittim genel anestezi oldum ve hemen ayıldım hiç sıkıntı çekmedim. bu arada normal epidural olmayı planlamıştık doktorumla akşam saatlerinde epidural takılmıştı bana hiç sıkıntı yapma canın acımıyor sadece biraz sabırlı olup düzgün pozisyonda durman gerekiyor. şimdiden kolaylıklar diliyorum sana. sağlıcakla kavuşursun yavruna inşallah. :)cts doğum yapıcam epidural anestezi ile çok korkuyorum dr illa epidural dedi bende riskliymiş genel anestezi dualarınızı bekliyorum
Allah analı babalı büyütsün, yaşı uzun olsun. size de çok geçmiş olsun.kizlar meraba,bu sabah 7.30da kızımi kucgma aldim şukur,normal diyorduk son dakika tansiyon biraz yükselince riske girmek istemedim. sezeryan oldum.tosbaam cok tatli,emio ama yetmdi sanirim kan şekeri duşuk ciktişimdi gözetim altında ama şukur bşka sorun yok
geçmiş olsun diyorum Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla kucağına almışsındır bebeğini.kızlar hazırım hastaneye gidiyoruz cok aglıyorum oglumdan ayrılmak zor baya hemde cok korkuyorum dua edin darrısı bebişlerini bekleyen annelere insalah cok korkuyorum ama insalah korktugum gibi olmaz spinal olcam sezeryan dua edin 8.30 da olcak insalah
hamileliğimde değil ama doğumdan bir hafta sonra göğsüm şişmişti ve ağrı yapıyordu göğüs ucum da yara olmuştu o yüzden doktorum verdi bu ilacı, kullandım ve sıkıntı yok. zaten bebeğe zararlı olmayan antibiyoktik veriyorlar için rahat olsun.kızlar doktora gittim 2 gün önce..idrar tahlilinde idrar yollarında enfeksiyon çıktı..bakteri görüldü diyor testte..doktorum enfexia 500 mg antibiyotik verdi..içmeye başladım ama içimde hiç rahat değil..zararı olsa doktor vermez heralde ama işte gelde bunu bana anlat :S..acaba hamileliğinde aynı sorunu yaşayıp bu ilacı kullanan varmı? bu arada 36. haftamdayım ben
Canim ben bir saat sonra ayaklarimi oynattim.8saat sonra yuruttuler, tuvaletime gittim..bazilari dokunusu hissetme sanip panikleyince genel veriyolarmis.bana anesyezist, bemim icin genel daha kolay.ama doktorlar cok hizli davranmak zorunda kaliyor o zamsn ki bunu istemiyolar, ikincisi o ani yasamadigina pisman olursun cunku sen yine bi sey hisdetmeyeceksin dedi.sonra epidurale karar verdim..bi de daha once genel anesteziyle ameliyat oldum ben, sonraki sersemligi sevmiyorum...ameliyat acisi dersen epifuralden sonra katater kaliyo sende.aciyinca basiyosun pit diye agri kesiciyi veriyo alet..hic inlemedim ben..millete bakmayin abartip cok onemli bi sey basardim havalarina giriyolar :)
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inş .
kızlar bende bugün kontrole gittim..bebeğin keyfi yerinde hiç çıkmaya niyeti yok salı gününe kadar doğmazsa ki inş doğar...artık ne şekilde olur bilmiyorum ama doğumum gerçekleşecek sezeryan gibi gözüküyor şimdilik bebeğin pozisyonunda değişik olup olmadığına ultrasonla bakılacak normal doğuma uygunsa suni sancı verilecek. değilse sezeryana gireceğim...hakkımızda hayırlısı
selamlar günü dolan yada az kalanlar var ne güzel.Hadi sizin melekler de gelsin artık:):)
Hazır evde kimse yokken aklıma gelenleri yazayım dedim doğum yapmayanlar için belki fikir olur. Maddi durumlardan dolayı son ay alırım dediğim süt pompasını alamamıştım ama çook lazım. Bebiş gündüz uyuduğu için şarıl şarıl sütler boşa gidiyorsağıp buzluğa atmak lazım.Henüz almadıysanız 2 göğsü sağanlardan alın bence,birini emzirince diğeri de akıyor.
Odanıza ilk aylar için mutlaka beşik şart, bizim sıpa 3kere kalkıyor emmek için ama ağlamıyor debeleniyor:) odasında olsa duyamıyorum.2.beşik almamakta diretmiştim ama söyleyenler haklıymış
Örme hırkaları hatta patikleri giyince aşırı sıcaklanıp ağlıyor,yan yatış yastığından nefret ediyor kızım.İnş. sizinkiler alışır ama ben alıştıramadımbunlar yerine keşke bol bol penye yelek ve penye battaniye alsaymışım
sezeryanda çok kanama olacağını ummuyordum,ilk gün hasta bezi şart. ped asla yetmiyor. Emzirme atleti de hastanede değil de evde çok yarıyor.
Aklıma gelenler bunlar:)) öpüyoruz hiracığın altını değişme vakti geldi:):) bu arada yarın sağlık ocağına gidiyoruz 2.kez topuk kanı alınacakmış,benm için tahlil yapılacakmış galiba. Çok can yakan bişemi kızlar bu? sğlık ocağına giden varmı,kızım çok ağlarsa dayanamam
cts doğum yapıcam epidural anestezi ile çok korkuyorum dr illa epidural dedi bende riskliymiş genel anestezi dualarınızı bekliyorum
kizlar meraba,bu sabah 7.30da kızımi kucgma aldim şukur,normal diyorduk son dakika tansiyon biraz yükselince riske girmek istemedim. sezeryan oldum.tosbaam cok tatli,emio ama yetmdi sanirim kan şekeri duşuk ciktişimdi gözetim altında ama şukur bşka sorun yok
kızlar hazırım hastaneye gidiyoruz cok aglıyorum oglumdan ayrılmak zor baya hemde cok korkuyorum dua edin darrısı bebişlerini bekleyen annelere insalah cok korkuyorum ama insalah korktugum gibi olmaz spinal olcam sezeryan dua edin 8.30 da olcak insalah
Canim seninle dogum tarihimiz ayni gün, cati muaynesi bana da yapilmadi, belki sana daha yapilir bilmiyorum ama bana doktorum yapmicakmis, dogum aninda yapariz, simdi hic bosuna canini acitmaya gerek yok dedi.
selam herkeseee
doğum yapanların gözü aydın,allah analı babalıs ağlıklı büyütmek nasip etsin inş
bekleyenleride sağlıcakla kavuştursun inş
kızlar bnm 14 günlük bi oğlum var.. oğlum EFE 25 ocak 2013 tarihinde 20:50de dünyaya gözlerini açtı
3640 gr 51 cm
gece sancım avrdı ama tınlamadım,nasılsa kontrolüm var gidicez telaşa gerek yok dedik
dr a dedim böle böle sancım vardı
çatı muayanesinde 3cm açılmam oldğnu görünce göndermiyorum seni dedi
ve hemen yatışım yapıldı.suni sancı filan derken normal doğumla dünyaya geldi bebeğim
annelik harika bişey kızlar
allahım herkese nasip etsin inş
müsait oldukça uğruycam,öpüldünüz
Ben hala normal doğum videosu fln izlemedim hiç cesaret edemiyorum:) korkutur mu cesaret mi verir kestiremiyorum tam ama animasyon olanlar güzel çizgifilm gibi masum:) burda var bitane izlemek isteyenler için..
Bebeğin Normal Doğum Anı Animasyon
Canım dün kontrölüm vardı söyledim bende olmucak mı diye sancın yok gerek yok dedi banada doktor ya aslında ben bakmasını istiyorum herşey normal , normal doğurabilirsin dese mesela iyi gelcek bana :) bakalım hangimiz önden fırlatcak belki aynı gün doğururuz :) cinsiyeti neydi senin?
ya bide benim oğlanın boyu hiç uzamamış son kontrölden bu yanacanım sıkıldı biraz kilo almış ama 49du hala 49 cm 1-2 cm daha alsaydı bari doktor uzamaz artık dedi hemen kayınvalidem eşime sen 52 cnm doğdun demiş
normal doğum yapan birini görmek ne güzel Allah analı babalı büyütsün cnm.
selam herkeseee
doğum yapanların gözü aydın,allah analı babalıs ağlıklı büyütmek nasip etsin inş
kızlar bnm 14 günlük bi oğlum var.. oğlum EFE 25 ocak 2013 tarihinde 20:50de dünyaya gözlerini açtı
3640 gr 51 cm
gece sancım avrdı ama tınlamadım,nasılsa kontrolüm var gidicez telaşa gerek yok dedik
ve hemen yatışım yapıldı.suni sancı filan derken normal doğumla dünyaya geldi bebeğim
Hayırlı olsun allaah analı babalı büyütsün inşallah. Bende kont yarın gideceğim ama dünden beri normalden farklı sncılarım oluo anlam vermedim. Su normal doğum sancıları tam olarak nasıl oluo ya da ifade edebileceğiniz bi şekil varsa lütfen bilenler yardımcı olsun sanırım korkmaya basladım biraz:))
Hayırlı olsun allaah analı babalı büyütsün inşallah. Bende kont yarın gideceğim ama dünden beri normalden farklı sncılarım oluo anlam vermedim. Su normal doğum sancıları tam olarak nasıl oluo ya da ifade edebileceğiniz bi şekil varsa lütfen bilenler yardımcı olsun sanırım korkmaya basladım biraz:))
Kızlar forumda doğum yapan şubat anneleri bebekleriyle meşguller ve facete paylaşımlar daha çok artık.Aranızda benim gibi normal doğum bekleyen şubat annesi kaldı mı hiç?benim 15 şubatta kontrolüm var,doktor sanırım doğum şeklini belirleyecek.çünkü bebek iriyse sezeryan dedi.hayırlısı olsun,sağlıcakla bebişlerimiz kucağımızda olsun da.ben de eğer 40ı beklemeyi tercih ederse beklicem yoksa riske atmayı düşünmüyorum.şimdi 39.haftamdayım ve geceleri ani kasık ağrıları bir de karnımda gaz sancısı gibi kasılmalar başladı.Sizlerden de bunları yaşayanlar var mı acaba?
kizlar meraba,bu sabah 7.30da kızımi kucgma aldim şukur,normal diyorduk son dakika tansiyon biraz yükselince riske girmek istemedim. sezeryan oldum.tosbaam cok tatli,emio ama yetmdi sanirim kan şekeri duşuk ciktişimdi gözetim altında ama şukur bşka sorun yok
cts doğum yapıcam epidural anestezi ile çok korkuyorum dr illa epidural dedi bende riskliymiş genel anestezi dualarınızı bekliyorum
kızlar hazırım hastaneye gidiyoruz cok aglıyorum oglumdan ayrılmak zor baya hemde cok korkuyorum dua edin darrısı bebişlerini bekleyen annelere insalah cok korkuyorum ama insalah korktugum gibi olmaz spinal olcam sezeryan dua edin 8.30 da olcak insalah
selam herkeseee
3640 gr 51 cm
kızlar hepinize hayırlı doğumlar sizin topikte arkadaşınız belfü doğum yaptı sezeryanla cumartesi 11:55 12 arası kızı afra dünyaya geldi
Allah analı babalı büyütsün kızlar, annelik çok güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin.
Canım haber vermişsin ne güzel:):) ben de yeni öğrendim telden,doğum yapmış dün. Afra kızımız ne tatlıdır kimbilir:) Gidip görecem inş. kızımla beraber. haberleri getiririm sizede:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?