Allah rahat kolay bir doğum yaşatsın sana arkadaşım. hiç korkma ben de normal doğum diye gittim genel anestezi oldum ve hemen ayıldım hiç sıkıntı çekmedim. bu arada normal epidural olmayı planlamıştık doktorumla akşam saatlerinde epidural takılmıştı bana hiç sıkıntı yapma canın acımıyor sadece biraz sabırlı olup düzgün pozisyonda durman gerekiyor. şimdiden kolaylıklar diliyorum sana. sağlıcakla kavuşursun yavruna inşallah. :)cts doğum yapıcam epidural anestezi ile çok korkuyorum dr illa epidural dedi bende riskliymiş genel anestezi dualarınızı bekliyorum
Allah analı babalı büyütsün, yaşı uzun olsun. size de çok geçmiş olsun.kizlar meraba,bu sabah 7.30da kızımi kucgma aldim şukur,normal diyorduk son dakika tansiyon biraz yükselince riske girmek istemedim. sezeryan oldum.tosbaam cok tatli,emio ama yetmdi sanirim kan şekeri duşuk ciktişimdi gözetim altında ama şukur bşka sorun yok
geçmiş olsun diyorum Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla kucağına almışsındır bebeğini.kızlar hazırım hastaneye gidiyoruz cok aglıyorum oglumdan ayrılmak zor baya hemde cok korkuyorum dua edin darrısı bebişlerini bekleyen annelere insalah cok korkuyorum ama insalah korktugum gibi olmaz spinal olcam sezeryan dua edin 8.30 da olcak insalah
hamileliğimde değil ama doğumdan bir hafta sonra göğsüm şişmişti ve ağrı yapıyordu göğüs ucum da yara olmuştu o yüzden doktorum verdi bu ilacı, kullandım ve sıkıntı yok. zaten bebeğe zararlı olmayan antibiyoktik veriyorlar için rahat olsun.kızlar doktora gittim 2 gün önce..idrar tahlilinde idrar yollarında enfeksiyon çıktı..bakteri görüldü diyor testte..doktorum enfexia 500 mg antibiyotik verdi..içmeye başladım ama içimde hiç rahat değil..zararı olsa doktor vermez heralde ama işte gelde bunu bana anlat :S..acaba hamileliğinde aynı sorunu yaşayıp bu ilacı kullanan varmı? bu arada 36. haftamdayım ben
Canim ben bir saat sonra ayaklarimi oynattim.8saat sonra yuruttuler, tuvaletime gittim..bazilari dokunusu hissetme sanip panikleyince genel veriyolarmis.bana anesyezist, bemim icin genel daha kolay.ama doktorlar cok hizli davranmak zorunda kaliyor o zamsn ki bunu istemiyolar, ikincisi o ani yasamadigina pisman olursun cunku sen yine bi sey hisdetmeyeceksin dedi.sonra epidurale karar verdim..bi de daha once genel anesteziyle ameliyat oldum ben, sonraki sersemligi sevmiyorum...ameliyat acisi dersen epifuralden sonra katater kaliyo sende.aciyinca basiyosun pit diye agri kesiciyi veriyo alet..hic inlemedim ben..millete bakmayin abartip cok onemli bi sey basardim havalarina giriyolar :)
geçmiş olsun arkadaşım. bebeğinin yaşı uzun olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah.