benimki senden sonra gibi görünüyor sorma canım ya kafam bi dünya benim de,anlık kasık ağrısı bende de var birde geceleri gaz sancısı gibi bişey oluyor ama hafif,insan yaklaştıkça hem heyecanlanıyor hem endişeleniyor benim dr da sağolsun beni rahatlatığı yok perşembe gidicez bakalım bir yorum yapacak mı pek sanmıyorum ama neyse bakalımsevgili viyahat sanırım aynı durumdayız.benim de SATa göre son 11 günüm ve cuma kontrolümüz var tekrar bakalım doktor ne diyecek.KAfam gerçekten çok karışık ve telaşlıyım.geceleri gaz ağrısına benzer ağrılar arada 1 de anlık kasık ağrılarım oluyor.bunlar doğum sancıları mıdır acaba??
çok güzeller allah hayırlı sağlık günlerde kullanmayı nasip etsin
maşallah size darısı bize inş.iallah hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin inşallahheeey kıslar bis geldikkk :))) azıcık geç geldik ama geldik çok şükür :)))
geçmişi okuyamadım ama doğum yapan annelerimizin hepicine hayırlı uğurlu olsun, Allah hepimizin yavrularını analı babalı büyütsün inşallah amiiinnnn...
gelelim bizim hikayemizeeee...
29.01.2013 saat 09.40 ta egem dünyaya geldi Allahımıza şükürler olsun, benimse oğluşuma kavuşmam 11 i buldu, Allah ayırmasın inşallah yavrumuzdan bizi amiiinnnn
2 gece 3 günün sonunda evimize döndük, tabii ev kalabalık kv ler benim annemler görümcemler filan her kafadan bi ses.. ben hamilelikten lohusalığa geçişi mi kabulleneyim yoksa oğluşumun memeye alışmasını mı yadırgamadan halledeyim hee bide uykusuzluğa tahammül sınırlarımı denemeye çalışırken bi ufak kriz geçirdim Allahtan eşim yanımdaydı yoksa oyoyooooyyyy... iki günde bir dr. kontrolüne gittik hala da gidiyorus sarılık sebebi ile bi de emmesine rağmen sütüm yetmiyo olmalı ki kilo veriyo kuzum o yüzden mamaya başladık.. bugün kü kontrolümüzde çok şükür sarılık değerlerimiz biraz gerilemiş azıcık kilo da almışız Allahımıza şükürler olsun, rabbim oğlumu nazarlardan kem gözden korusun inşallah amiinnn
velhasıl o alışma sürecinde yazamadım giremedim hiç topiğe, anca tlf.dan face e yazabildim..
henüz doğum yapmamış anne adaylarımız, doğurma kısmından hiç korkmayın, olayın en kolay yanı doğurma kısmı bence.. sonrası için hele eviniz kalabalık olacaksa Allah yardımıcınız olsun inşallah en fenası o kısım işte.. heee ama yavrunun o mis kokusunu içinize çekip kollarınıza aldığınız sürece başka hiç bişeyin önemi kalmıyo o da ayrı.. Allah tüm bebişlerimize sağlıklı uzun ve güzel ömürler nasip etsin inşallah amiiinnnnn
inş.gönlüne göre olur canım ya bizde beklıyoruz bakalım hayırlısı inş.Benim de normal görünüyordu canım, Çatı kontrolünde çatımın dar olduğunu ve 3300 sonrasında çok zorlanacağımı söyledi doktorum. Geçen Cuma yine kontrolüm vardı ve bebek çoktan 3300 gr olmustu bileAma doktor yine de eğer fazla bir kilo almazsa normal doğumu deneriz dedi yani 3500 a kadar zorlarız dedi. Perşembe günü çağırdı bakalım 3500 olcak mı :44: şayet eğer olursa bana da sezeryan için gün verecek. Gece adet ağrısı gibi ağrılarım çok oluyor, gazım çok oluyor artık biran önce kavuşmak istiyorum kuzuma
inş.en kolay ve en sağlıklı şekilde atlatırızbendede bişi yok henüz ağırlaşmak dışında...
zar zor kalkıyorum yattığım yerden zor yürüyorum ördek gibi :)
bakalım normal doğurabilcez mi inş en kolay şekilde atlatırız .
gözün aydın canım allah şifa versin miniğine inş.kızlar 07/02 sbh 7.30 da kizimi sezeryanla kucagma aldim, annelik hayatmdaki en guzel şeymis onu anladim. kızım tburcu olacakken sarılıgi cikti,kuweze grdi 15ken degeri 12ye duştu we ciktik,ama simdi 19,9 la yatısi yapildi.suanda da hastandyiz sarilik ,degerleri dusuyor.bol bol dua edin lutfé..ALLAH bska bi dert wermesin sarilik gecer ama yine de uzuluyorum