Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
benimki senden sonra gibi görünüyor sorma canım ya kafam bi dünya benim de,anlık kasık ağrısı bende de var birde geceleri gaz sancısı gibi bişey oluyor ama hafif,insan yaklaştıkça hem heyecanlanıyor hem endişeleniyor benim dr da sağolsun beni rahatlatığı yok perşembe gidicez bakalım bir yorum yapacak mı pek sanmıyorum ama neyse bakalım

çok güzeller allah hayırlı sağlık günlerde kullanmayı nasip etsin

maşallah size darısı bize inş.iallah hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin inşallah

inş.gönlüne göre olur canım ya bizde beklıyoruz bakalım hayırlısı inş.

bendede bişi yok henüz ağırlaşmak dışında...

zar zor kalkıyorum yattığım yerden zor yürüyorum ördek gibi :)

bakalım normal doğurabilcez mi inş en kolay şekilde atlatırız .
inş.en kolay ve en sağlıklı şekilde atlatırız

gözün aydın canım allah şifa versin miniğine inş.

normal doğum bekleyen arkadaşlar epidural mi düşünüyor acaba,bizim dr.öyle diyor yani gittiğim hastane öyle yapıyormuş ama ben çok endişelenşyorum bir terslik olurmu die,siz ne düşünüyorsunuz

normal doğum bekleyen arkadaşlar epidural mi düşünüyor acaba,bizim dr.öyle diyor yani gittiğim hastane öyle yapıyormuş ama ben çok endişelenşyorum bir terslik olurmu die,siz ne düşünüyorsunuz

Merhabalar

Valla ben de epidural olabilir diye dusunuyorum ama doktorumla konusmadım daha. Bakalım yarın son haftamıza gırecegız kontrolumuz var doktorumuza gıdecegız

Bugun de annemler geldiler sabah memleketten artık hazır ve nazırız, oglusumun keyfını beklıyoruz Rahatı yerınde gıbı:)

doktorum gerekirse kullanırız dedi o anki duruma göre

slm kızlar paztesi gece 2 de sancılarım başladı 5-7 dakika aralıklarla duşa girip hemen dr.umu aradım ve hastaneye geçtim. gittiğimde 4 cm açıklığım vardı sabah 8 de dr.um geldiğinde hala açıklığım 4 cm idi ama sancılarım hissedilir ve kuvvetliydi sonrasında açılmayı arttırmak için suni sancı verildi ancak bir değişilik olmadığından genel anestesi altında sezeryan oldum. moralim çok bozuk girdim ameliyata o kadar normal doğum sancısı çekip sezeryana girmek çok kötü bişi. ama sonunda nur topu gibi kzımı kucağıma aldım. 3630 gram dünyaya geldi. hiçbir sorunu yok benimde aynı şekilde güzel bir doğum geçirdik çok şükür ve bugün taburcu olduk. 2 gündür hiç uyumuyorum eve geldim hala uyuyamıyorum.sütüm gelmiyor. kızım aç kalıyor şekeri düşüp sarılık olmasın diye mama veriyorum mecburen süt arttırıcı çayllar içiyorum ama hala aynı şimdi eşimi pompa almaya gönderdim umarım sütüüm gelir (

bu arada belfüde doğum yapmış Allah analı babalı büyütsün inş... doğum yapan diğer arkadaşlarda sağlıkla büyütürler inş

Canim tebrik ederim, hayirli olsun insallah, cok sevindim.
Sütünün gelmemesine üzülme, sezeryan oldugun icin bi kac gün gecikmeli geldigini cok duydum. Süt arttirici caylara devam et, bugün yarin gelir, o zamana kadar da mamayla idare et ama biberona alistirmamaya bak. O kadar sanci cekmene ragmen acilmadiysa vardir ondada bir hayir, en azindan denedin ve elinden geleni yaptin. Nasildi bari sancilar katlanilmayacak derecede mi, bende onu cok merak ediyorum. Bende normal dogum bekleyenlerdenim ama sonum nasl olcak, belli degil tabii, hepimiz icin hyirlisi olsun. Önemli olan bebegini sag saglim kucagina almis olman, tadini cikar.

belfü kamikaze ve kaçırdığım doğum yapan herkes
Allah bebeklerinizi analı babalı büyütsün nazarlardan korusun onları
kızlar gaz sancısı çeken bebekler varsa aktardan MUSKAT CEVİZİ isteyin rendeleyin ve birçay kaşığı anne sütü ile bir çimdik muskatı günde 2 kez verin gaz maz hak getire
oğluma maşallah iyi geldi
bu arada benım aldığım 19 kilodan 12 si gitti sakın üzülmeyin göbek de gidiyor çok şükür
hepiniz Allah'a emanet olun

canım tekrar hayılrı uğurlu olsun
ben de sezaryan oldum ve 3.gün geldi sütüm
sütün geleceğini anlıyorsun zaten
benım göğüsler ateş ateş yandı ve ağrı oldu
pompa mutlaka al sonra birikiyor süt ve çok can yanıyor

Canım tebrik ederim seni ve minik cemreyi. Allah analı babalı büyütmek nasip etsîn. Ne güzel tek tek hepînizin evleri neşeyle doluyor. Artık bende bebişimi istiyorummm :)) şafağa 2 gün var daha

Canım sütun gelir hiç üzülme süt arttirici çayı 4-5 fincan ic

Canım çok geçmiş olsun. Bizimde sarilik biraz yuksek bol bol emziriyorum

Gözün aydın canım Allah anali babalı büyütsün

artik bende anneyim .kızlar bebegim dünyaya geldiii.6sında doktor kontrolüm vardı gittdim doktor kontrol etdi..2 parmak acıklık varmışeve brakmadı saat 4de gıtdım hastaneye akşam 10da bebegimi dogurdum .aksama kadar ne agrım oldu nede suyum geldi ama aciklik gittikce büyüyordu en son doktorum aksam su kesemi delmek zorumda kaldı .30 dk öldüm dirildim sancılar bitirdi beni nihayetinde aldilar beni dogum odaına doktorum geldi dogumu başatdı 4sefer guc verdim ve bebek dışardaydı dogum kolaymıydı sorsanız eveeet benım için coook kolay ve eglenceli bir dogumdu bukadarını beklemiyordum açıkcası akşama kadar duydugum cıglıklardan sonraa... bebegimin kilosu 3400gr 52cm .ve fırt demiş burnundan düşmüşcesine babasına benziyor .dün isminide koyduk gülNAZevimize neşe getirdi minik sercem .dilerim allahtan herkesin dogumu kolay ve eglencelii olur amiin

Hayirli olsun gule gule saglikla buyutun

Ay ay ay masallah ne güzel yazmissin, senin adina cok sevindim, ay insallah benim de dogumum senin gibi olur. NOrmal dogumdan korkan ama normal dogum yapacak birisi olarak beni cok motive ettin :) ALlah bebeginle birlikte nice mutluluklar yasatir sana insallah

Gözün aydın canım,Allah analı babalı büyütsün Gülnazı.Senle beklenen doğum tarihlerimiz aynıydı,seninki gibi bi doğum istiyorum inş.Bizimkinin daha geleceği yok:)Normal isteyen biri olarak beni çok cesaretlendirdin gerçekten.Allah korusun bebişlerimizi:)

normal düşünün kızlar cook iyi deşünüyorsunuztavsiyem son ana kadar gucünüzü biriktirin kullanmayin ve doktorunuz ne derse onu yapın ozaman dogum kolay olucak kafanıza gore eserseniz o sırada canınız yanar konsantre olun olgun düşünün güclü olun buaralar ıyıce beslenin güc toplayın srun olmadikca normal dogum gbısı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…