- 8 Ağustos 2011
- 389
- 8
- 116
günaydınlar arkadaşlar,doğum yapan arkadaşlar allah bebeklerinizle hayırlı sağlıklı ömürler versin hepinize maşallah,belfü de normal bekliyordu sezeryan olmuş sanırım bir kişi normal yaptı bakalım bizim nasıl olacak 38 bitiyor bugün bende de pek bir hareket yok.geceleri gaz sancısı gibi ağrı oluyor demiiş bir arkadaş bende de 3-4 gündür aynı durum var geceleri onun dışında herşey rutin devam,perşembe kontrol var bakalım ne dicek dr.benim de adet ağrılarım çok şiddetli olurdu ilaçsız zor geçirirdim yani doğum rahat mı olur bu durumda.çok korkuyorum ya bişey olcak die,epidural normal olacak inş ama anestezi uzmanıyla da görüştürmedi dr henüz ya alerjim falan varsa bakmıyorlar mı bunlara,neyse ya kafa şişirdim iyice,allah bekleyenlere de yani bizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin.
sağol canım ya inşallah en hayırlısı olur çünkü ciddi anlamda endişelenmeye başladım bazıları apidural olma falan diyor iyice kafam karışıyor iyice endişeleniyorumcnm inş istediğin gibi olur doğumun
alerji vs herşeyi doğum için evrak filan imzalarken gelip sordular bana
sanada sorarlar bence dert etme bunları
bnm son 1 hafta gazım çok vardı,böle karnımın içi üşütmüşüm gibi hareketliydi
kabızlık filan kalmamıştı ve günde 3 kez filan gidiyodum wc o derece düzelmişti yani fazlasıyla
kuyruk sokumunda ağrı oluyodu azcık
arada bel ve karın ağrısı oluyodu
bide rahim ağzında sürekli bi harektlilik olmaya başlamıştı
sanki böle iğne batırıyolar gibi,jiletle çiziliyo gibi,cız cız yanıyodu(can acısından çok huylanıyodum). dr a sölediğimde açılman oluyoda ondan demişti
özellikle doğumdan 1 gece önce çok olmuştu
tüm bunlar son 1 hafta oldu ondan ben doğum belirtisine yordum hep
ki dr umda onaylamıştı.doğuma hazırlanıyo vücudun demişti
sağol canım ya inşallah en hayırlısı olur çünkü ciddi anlamda endişelenmeye başladım bazıları apidural olma falan diyor iyice kafam karışıyor iyice endişeleniyorum(hakkımızda hayırlısı
Kızlar forumda doğum yapan şubat anneleri bebekleriyle meşguller ve facete paylaşımlar daha çok artık.Aranızda benim gibi normal doğum bekleyen şubat annesi kaldı mı hiç?benim 15 şubatta kontrolüm var,doktor sanırım doğum şeklini belirleyecek.çünkü bebek iriyse sezeryan dedi.hayırlısı olsun,sağlıcakla bebişlerimiz kucağımızda olsun da.ben de eğer 40ı beklemeyi tercih ederse beklicem yoksa riske atmayı düşünmüyorum.şimdi 39.haftamdayım ve geceleri ani kasık ağrıları bir de karnımda gaz sancısı gibi kasılmalar başladı.Sizlerden de bunları yaşayanlar var mı acaba?
Canım ben bugün gittim gördüm :) maşallah Afra çok tatlı. Anne de çok iyi görünüyordu. Herşey yolundaydı Allah nazardan saklasın..
Sen nasılsın hayatım? Hiracık nasıl? Nasıl gidiyor alışabildiniz mi birbirinize, yeni düzene? :))
heeey kıslar bis geldikkk :))) azıcık geç geldik ama geldik çok şükür :)))
geçmişi okuyamadım ama doğum yapan annelerimizin hepicine hayırlı uğurlu olsun, Allah hepimizin yavrularını analı babalı büyütsün inşallah amiiinnnn...
gelelim bizim hikayemizeeee...
29.01.2013 saat 09.40 ta egem dünyaya geldi Allahımıza şükürler olsun, benimse oğluşuma kavuşmam 11 i buldu, Allah ayırmasın inşallah yavrumuzdan bizi amiiinnnn
2 gece 3 günün sonunda evimize döndük, tabii ev kalabalık kv ler benim annemler görümcemler filan her kafadan bi ses.. ben hamilelikten lohusalığa geçişi mi kabulleneyim yoksa oğluşumun memeye alışmasını mı yadırgamadan halledeyim hee bide uykusuzluğa tahammül sınırlarımı denemeye çalışırken bi ufak kriz geçirdim Allahtan eşim yanımdaydı yoksa oyoyooooyyyy... iki günde bir dr. kontrolüne gittik hala da gidiyorus sarılık sebebi ile bi de emmesine rağmen sütüm yetmiyo olmalı ki kilo veriyo kuzum o yüzden mamaya başladık.. bugün kü kontrolümüzde çok şükür sarılık değerlerimiz biraz gerilemiş azıcık kilo da almışız Allahımıza şükürler olsun, rabbim oğlumu nazarlardan kem gözden korusun inşallah amiinnn
velhasıl o alışma sürecinde yazamadım giremedim hiç topiğe, anca tlf.dan face e yazabildim..
henüz doğum yapmamış anne adaylarımız, doğurma kısmından hiç korkmayın, olayın en kolay yanı doğurma kısmı bence.. sonrası için hele eviniz kalabalık olacaksa Allah yardımıcınız olsun inşallah en fenası o kısım işte.. heee ama yavrunun o mis kokusunu içinize çekip kollarınıza aldığınız sürece başka hiç bişeyin önemi kalmıyo o da ayrı.. Allah tüm bebişlerimize sağlıklı uzun ve güzel ömürler nasip etsin inşallah amiiinnnnn
Ne güzel cnm Allah sizi ayırmasın ins. Analı babalı sağlıkla büyüsün kuzucuğun. Darısı başımıza. O kalabalık bizim evdede olur mutlaka, olsun takma kafanı böyle şeylere böyle günlerde patırtı normal. Tatlı telaşlar bunlarheeey kıslar bis geldikkk :))) azıcık geç geldik ama geldik çok şükür :)))
geçmişi okuyamadım ama doğum yapan annelerimizin hepicine hayırlı uğurlu olsun, Allah hepimizin yavrularını analı babalı büyütsün inşallah amiiinnnn...
gelelim bizim hikayemizeeee...
29.01.2013 saat 09.40 ta egem dünyaya geldi Allahımıza şükürler olsun, benimse oğluşuma kavuşmam 11 i buldu, Allah ayırmasın inşallah yavrumuzdan bizi amiiinnnn
2 gece 3 günün sonunda evimize döndük, tabii ev kalabalık kv ler benim annemler görümcemler filan her kafadan bi ses.. ben hamilelikten lohusalığa geçişi mi kabulleneyim yoksa oğluşumun memeye alışmasını mı yadırgamadan halledeyim hee bide uykusuzluğa tahammül sınırlarımı denemeye çalışırken bi ufak kriz geçirdim Allahtan eşim yanımdaydı yoksa oyoyooooyyyy... iki günde bir dr. kontrolüne gittik hala da gidiyorus sarılık sebebi ile bi de emmesine rağmen sütüm yetmiyo olmalı ki kilo veriyo kuzum o yüzden mamaya başladık.. bugün kü kontrolümüzde çok şükür sarılık değerlerimiz biraz gerilemiş azıcık kilo da almışız Allahımıza şükürler olsun, rabbim oğlumu nazarlardan kem gözden korusun inşallah amiinnn
velhasıl o alışma sürecinde yazamadım giremedim hiç topiğe, anca tlf.dan face e yazabildim..
henüz doğum yapmamış anne adaylarımız, doğurma kısmından hiç korkmayın, olayın en kolay yanı doğurma kısmı bence.. sonrası için hele eviniz kalabalık olacaksa Allah yardımıcınız olsun inşallah en fenası o kısım işte.. heee ama yavrunun o mis kokusunu içinize çekip kollarınıza aldığınız sürece başka hiç bişeyin önemi kalmıyo o da ayrı.. Allah tüm bebişlerimize sağlıklı uzun ve güzel ömürler nasip etsin inşallah amiiinnnnn
bide artık çok az hareket ediyor sizdede öyle mi ben arada dürtüyorum korkuyorum bişi mi oldu diye:26: bikaç yavaş hareket ediyor sonra hiç bişi yok...nerde o eski taklalar tekmeler karnı yamultmalar ... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?