Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
günaydınlar arkadaşlar,doğum yapan arkadaşlar allah bebeklerinizle hayırlı sağlıklı ömürler versin hepinize maşallah,belfü de normal bekliyordu sezeryan olmuş sanırım bir kişi normal yaptı bakalım bizim nasıl olacak 38 bitiyor bugün bende de pek bir hareket yok.geceleri gaz sancısı gibi ağrı oluyor demiiş bir arkadaş bende de 3-4 gündür aynı durum var geceleri onun dışında herşey rutin devam,perşembe kontrol var bakalım ne dicek dr.benim de adet ağrılarım çok şiddetli olurdu ilaçsız zor geçirirdim yani doğum rahat mı olur bu durumda.çok korkuyorum ya bişey olcak die,epidural normal olacak inş ama anestezi uzmanıyla da görüştürmedi dr henüz ya alerjim falan varsa bakmıyorlar mı bunlara,neyse ya kafa şişirdim iyice,allah bekleyenlere de yani bizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin.

cnm inş istediğin gibi olur doğumun
alerji vs herşeyi doğum için evrak filan imzalarken gelip sordular bana
sanada sorarlar bence dert etme bunları
bnm son 1 hafta gazım çok vardı,böle karnımın içi üşütmüşüm gibi hareketliydi
kabızlık filan kalmamıştı ve günde 3 kez filan gidiyodum wc o derece düzelmişti yani fazlasıyla
kuyruk sokumunda ağrı oluyodu azcık
arada bel ve karın ağrısı oluyodu
bide rahim ağzında sürekli bi harektlilik olmaya başlamıştı
sanki böle iğne batırıyolar gibi,jiletle çiziliyo gibi,cız cız yanıyodu(can acısından çok huylanıyodum). dr a sölediğimde açılman oluyoda ondan demişti
özellikle doğumdan 1 gece önce çok olmuştu

tüm bunlar son 1 hafta oldu ondan ben doğum belirtisine yordum hep
ki dr umda onaylamıştı.doğuma hazırlanıyo vücudun demişti

kızlar ben oglumla beraber geldim cuma günü saat 11.30 da oglum dogdu spinal sezeryan oldum basta korku olunca bebegin sesini duyana kadar tansiyon ve kalp sorunu yasadm baya bişiler vurdular damar yolundan düzeldim ve baya normal bi şekilde ameliyat devam etti okadar korkuodum ama 5 .ci dk dan sonra oglumu gördüm ve nasıl ameliyat oldu bitti anlamadım cok rahat gecti aglayarak girdigim ameliyathaneden gülerek cıktm esim beni öyle iyi görünce cok mutlu oldu cumartesi 11.30 da hastaneden cıktm evimize geldik gelen giden derken anca girebildm topike dün felaket bas agrım vardı sonra boyun köküm cok fazla agrıdı dikiş agrısı hiç bilmiyorum ama boyun ve bel agrıdan yürüyemiyorum resmen insalah gecicidr spinal sezeryandan dolayı imiş nese benden simdilik haber bukadar. dogum yapan arkadaslar hayırlı olsun bebekleriniz suan bile boyun köküm felaket agrımaya basladı napcaz bakalım gecicidr insalah

sağol canım ya inşallah en hayırlısı olur çünkü ciddi anlamda endişelenmeye başladım bazıları apidural olma falan diyor iyice kafam karışıyor iyice endişeleniyorum (hakkımızda hayırlısı

sevgili viyahat sanırım aynı durumdayız.benim de SATa göre son 11 günüm ve cuma kontrolümüz var tekrar bakalım doktor ne diyecek.KAfam gerçekten çok karışık ve telaşlıyım.geceleri gaz ağrısına benzer ağrılar arada 1 de anlık kasık ağrılarım oluyor.bunlar doğum sancıları mıdır acaba??

heeey kıslar bis geldikkk :))) azıcık geç geldik ama geldik çok şükür :)))
geçmişi okuyamadım ama doğum yapan annelerimizin hepicine hayırlı uğurlu olsun, Allah hepimizin yavrularını analı babalı büyütsün inşallah amiiinnnn...
gelelim bizim hikayemizeeee...
29.01.2013 saat 09.40 ta egem dünyaya geldi Allahımıza şükürler olsun, benimse oğluşuma kavuşmam 11 i buldu, Allah ayırmasın inşallah yavrumuzdan bizi amiiinnnn
2 gece 3 günün sonunda evimize döndük, tabii ev kalabalık kv ler benim annemler görümcemler filan her kafadan bi ses.. ben hamilelikten lohusalığa geçişi mi kabulleneyim yoksa oğluşumun memeye alışmasını mı yadırgamadan halledeyim hee bide uykusuzluğa tahammül sınırlarımı denemeye çalışırken bi ufak kriz geçirdim Allahtan eşim yanımdaydı yoksa oyoyooooyyyy... iki günde bir dr. kontrolüne gittik hala da gidiyorus sarılık sebebi ile bi de emmesine rağmen sütüm yetmiyo olmalı ki kilo veriyo kuzum o yüzden mamaya başladık.. bugün kü kontrolümüzde çok şükür sarılık değerlerimiz biraz gerilemiş azıcık kilo da almışız Allahımıza şükürler olsun, rabbim oğlumu nazarlardan kem gözden korusun inşallah amiinnn
velhasıl o alışma sürecinde yazamadım giremedim hiç topiğe, anca tlf.dan face e yazabildim..
henüz doğum yapmamış anne adaylarımız, doğurma kısmından hiç korkmayın, olayın en kolay yanı doğurma kısmı bence.. sonrası için hele eviniz kalabalık olacaksa Allah yardımıcınız olsun inşallah en fenası o kısım işte.. heee ama yavrunun o mis kokusunu içinize çekip kollarınıza aldığınız sürece başka hiç bişeyin önemi kalmıyo o da ayrı.. Allah tüm bebişlerimize sağlıklı uzun ve güzel ömürler nasip etsin inşallah amiiinnnnn

Benim de normal görünüyordu canım, Çatı kontrolünde çatımın dar olduğunu ve 3300 sonrasında çok zorlanacağımı söyledi doktorum. Geçen Cuma yine kontrolüm vardı ve bebek çoktan 3300 gr olmustu bile Ama doktor yine de eğer fazla bir kilo almazsa normal doğumu deneriz dedi yani 3500 a kadar zorlarız dedi. Perşembe günü çağırdı bakalım 3500 olcak mı :44: şayet eğer olursa bana da sezeryan için gün verecek. Gece adet ağrısı gibi ağrılarım çok oluyor, gazım çok oluyor artık biran önce kavuşmak istiyorum kuzuma

Kizlar bende normal dogumu bekleyenlerdenim,
iki bucuk haftamiz kaldi, bu aksam randevum var bakalim doktorum bisey söylerse, haber veririm.
SImdilik ne agrim ne sizin ne sancim, hic birseyim yok :26:

tamam kızlar,haberleşelim burdan.en azından yaşadıklarımız yakındır az çok:)

Canım iyi yapmışsın ya ben gidemedim ev o kadar kalabalık ki, dün msjlaştık hastanedeyse eşimle uğrayacaktık.Sanırım 2.msjımı okuyamadı,ben de dönemedim bebekle zormuş gerçekten hep evdeyiz ama en zoru eve gelen gidenler Hiramız çok iyi maş.karşısına geçip bakıp bakıp doyamıyoruz babasıyla.2 haftlık oldu nerdeyse hemencecik geçiyor zaman.İnş sen de kavuşuysn perş. günü cnm:)

Canım Allah analı babalı büyütsün aynı gün 16:27 de doğum yaptım ben de:):) Aynen yazdıklarına katılıyorum evdeki kalabalık zor ama bebekten başka bişeyi gözü görmüyor insanın.Melekler ya resmen,evimizi cennetten farksız hale getirdiler:):) Sarılığı da atlatırsınız en yakın zamanda inş. bizim çok şükür olmadı ama 2 gündür pişik oldu kuzum. içim gidiyor her altını değiştirdiğimde. Mustela kullanıyordum sebamede geçince oldu galiba. zeytin yağı filan mı sürsem bilemedim

bendede bişi yok henüz ağırlaşmak dışında...

zar zor kalkıyorum yattığım yerden zor yürüyorum ördek gibi :)

bakalım normal doğurabilcez mi inş en kolay şekilde atlatırız .

ben de hiç belirti yok
böyle devam edecek sanki hiç doğurmucak gibi hissediyorum
inşallah gününü geçirmez miniğim

bide artık çok az hareket ediyor sizdede öyle mi ben arada dürtüyorum korkuyorum bişi mi oldu diye:26: bikaç yavaş hareket ediyor sonra hiç bişi yok...nerde o eski taklalar tekmeler karnı yamultmalar ... :)

Benimkinin canı istedimi 30 dk aralıksız oynuyor. Elleri kollları bacakları poposu bilemiyor kendini ne tarafa atsın karnımda. 2 gece sonra kavuşucaz inş. Sanırım çok hareketli günler beni bekliyor

Son düzenleme:
Ne güzel cnm Allah sizi ayırmasın ins. Analı babalı sağlıkla büyüsün kuzucuğun. Darısı başımıza. O kalabalık bizim evdede olur mutlaka, olsun takma kafanı böyle şeylere böyle günlerde patırtı normal. Tatlı telaşlar bunlar

kızlar 07/02 sbh 7.30 da kizimi sezeryanla kucagma aldim, annelik hayatmdaki en guzel şeymis onu anladim. kızım tburcu olacakken sarılıgi cikti,kuweze grdi 15ken degeri 12ye duştu we ciktik,ama simdi 19,9 la yatısi yapildi.suanda da hastandyiz sarilik ,degerleri dusuyor.bol bol dua edin lutfé..ALLAH bska bi dert wermesin sarilik gecer ama yine de uzuluyorum

bide artık çok az hareket ediyor sizdede öyle mi ben arada dürtüyorum korkuyorum bişi mi oldu diye:26: bikaç yavaş hareket ediyor sonra hiç bişi yok...nerde o eski taklalar tekmeler karnı yamultmalar ... :)

aynen bizimkide 2 gündür çok az hissediyorum azıcık kıpraşıp duruyor önceden dediğin gibi karnımı yamultuyordu:) yerlerimi daralıyo acaba ondanmıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…