Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
bende 8 haftalık hamişim inşallah hepimiz sağlık ve mutlulukla bebişlerimizi kucağımıza alırız. Şu şubat anneleri listesine bir türlü giremiyorum bana yardım edecek biri var mı

bende 8 haftalık hamişim inşallah hepimiz sağlık ve mutlulukla bebişlerimizi kucağımıza alırız. Şu şubat anneleri listesine bir türlü giremiyorum bana yardım edecek biri var mı???

bende 8 haftalık hamişim inşallah hepimiz sağlık ve mutlulukla bebişlerimizi kucağımıza alırız. Şu şubat anneleri listesine bir türlü giremiyorum bana yardım edecek biri var mı???

Geçmiş olsun canım kötü düşünme. Hala eski hayatımızdan hamileliğimize adapte olamadık, bu da normal ama hepimiz bebeklerimiz için ağır ve sakin davranmaya alışacağız, Mimoza'nın dediği gibi kötü bir şey olsa zaten sancıdan duramazdın. bugün içinde bir daha yorulmamaya bak, ve olumlu düşün lütfen.

Aynen canım burada olumsuz kötü düşüncelere yer yok. Mutlu ve sakn ve rahat hamileler ve onların cici mutlu bebişleri var, Allah hepimizi korusun :)

merhaba şubat anneleri. ben de sizin aranıza katılabilir miyim?? nasipse 16-18 Şubat gibi kavuşçam ben de meleğime inşallah. Allah hepimize sağlıklı, sıkıntısız ve stressiz bi hamilelik geçirmeyi nasip etsin. bu cumartesi ilk kontrolüme gidicem. bilmiyorum kalp atışını duyabilir miyim ama bu doktor randevularını bekleme işi biraz zor geççek gbi gelio bana... heycanlı ve panik durumundayım.. kesin dışardan çok şaşkın ve salak görünüyorumdur herkese sağlıklı, huzurlu bi 9 ay 10 gün diliyorum.

Canım hoşgeldin hayırlı olsun bebişin. Senin de benim gibi 8 haftalık sanırım. ben de geçen cumartesi duyabildim kalp atışını.Mutlaka hbr ver muhtemelen kalbi pır pır atıyordur annesi:) Hepimiz tuhaf görünüyoruz dışardan bakınca:) Heyecanlıyız.panik halideyiz, dr kontrollerini deli gibi dört gözle bekliyoruz. Çok normal bu allahın izniyle anne olacaz, bizi bizden başkasını anlamasa da olur:):)

Çok sağolun kızlar, iyiki burası var destek oldunuz bana. Mescidde uyumaya çıktım,yemek vs yiyemiyorum su bile içsem wcye zor atıyorum kendimi.Herkes yüzün bembeyaz diyo,noldu sana diyolar.
Dinleneyeim geçer yarına inş.

çok geçmiş olsun canım ya.inş bugün son olur bulantıların.

bende sabahları çok kötü oluyordum.eşim sahura kalkacaktı birlikte 3 te bişeyler yedik.sabah 7 de kalkınca hiç bulantım yoktu.sanırım gece uzun süreli açlık kalkınca bulantı yaptıyor.

arkadaşlar hepinize merhaba. okuduğum kadarıyla bulantı sıkıntıları devam ediyor. peki bunun dışında kendinizi hamile hissediyor musunuz? benim bulantılarım eskiye göre azaldı mesela, sadece geceleri sık sık wc ye gidiyorum ve göğüslerim acıyor bunun dışında sanki bişey yok gibi. sizler nasılsınız? 9. haftaya girdim ben bu arada. gerçi bu aylarda hissetmememiz çok normal ama panik halindeyim sürekli. bişey mi oldu acaba falan diye tedirginim yani.

Sağol canım, İnsallah bırakmaz beni bebeğim, akıntım kesildi sadece ara ara kasıklarımda ağrı oluyor onun için de normal diyorlar. Yatıyorum, dinleniyorum işte hayırlısı...

Allah korusun canım sağolsun yalnız bırakmıyorlar beni. Allah evlatlarımızı bize bağışlasın , kem gözlerden korusun :)

hangi doktora gidiyosunuz

merhaba kızlar Allah'ım nasip ederse bende şubat annesi olacağım inş.
prof.Mehmet Emin Soysal'a gidiyorum ben çokta memnunum 9. haftaya kadar her hafta muayene edeceğim dedi ve şimdilik her hafta gidiyorum

Kızlar ben düne kadar az midesi bulananlardandım ama dün ne olduysa, yerimden kalkamayacağım şekilde ulantım oldu akşam.
Bugün de pek iyi geçmiyor. Hiç çıkarmadım daha ama resmen zorluyorum kendimi.
Midem ve göbeğim taş gibi zaten. Zor nefes alıyorum, allahımmmm napcam ben 7. aydan sonraaa? :)
Göğüslerimle ilgili yorum dahi yapamıcam, üstüme kırıntı dökülmüş elimin ucuyla müdahale ediim dedim, demez olaydım. Öyle acıyor yani..

Herkes iyi şeyler düşünmeye devam etsin lütfennn, bebişler sağlıkla büyüyecek inşallah :)

Bu arada ben Gazi Yıldırım'a gidiyorum. Bir ara değiştirmeyi düşündüm ama içime sinen başka bir doktor bulamadığım için henüz değiştirmiş değilim.

bundan önceki gebeliğimde acayip bulantı yaşamış birisi olarak seni çok iyi anlıyorum canım Allah yardımcın olsun
bunda da 2 gündür bi bulantı yaşamaya başladım

Son düzenleme:
bundan önceki gebeliğimde acayip bulantı yaşamış birisi olarak seni çok iyi anlıyorum canım Allah yardımcın olsun
bunda da 2 gündür bi bulantı yaşamaya başladım

Olsun canım, herşey yolunda gitsin de tek derdimiz bu olsun diyorum :)
Bu halimize şükretmemiz lazım.
Aslında bu bulantıların bir amacı da bizlere artık hiç birşeyin eskisi gibi olmayacağını hatırlatmak
Servise yetişmek için koşanlar, oradan oraya atlayıp zıplayanlar, yukarıdaki raftaki tabaklara uzanmaya çalışanlar; artık hamile olduğumuz fikrine alışmamız gerekiyorrr! :))

Cok gecmis olsun canim iyice dinlen ve bi daha da bosver servis kacsin isyerindekiler de birazcik gecikmeni tolere ederler bence herseyden inemlisi bebislerimizin saglikli bi gelisim icinde olmalari o yuzden cok dikkat etmemiz lazim kendimize ama unsan bazen bos bulunuyo iste. Sakin kotu dusunme bebisine hic bisey olmadi Allahin izniyle annesi

evet bu bulantıların amacı hem bizlere artık hiç birşeyin eskisi gibi olmayacağını hatırlatmak hemde bebişlerimizin benim gelişimim devam ediyor sinyalleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…