Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
6+3 haftalık hamileyim bugün doktora gittiğimizde bebeğimin kalp atışları negatifti yarın sabah aldırmak için doktora gidicez.. yavrularınıza iyi bakın allah kimseye vermesin.

Canım çok üzüldüm ama arkadaşlar da demişler hep hakikaten erken değil mi? Ben de 7 haftanın içinde duydum.

evet bana da erken gibi geldi 9. haftaya kadar bekliyorlar normalde kalp atışı için. biz de ilk gittiğimizde kalp atışı çok yavaştı. ama 3 gün sonra gittiğimizde normale dönmüştü. bence acele etmeyin biraz daha bekleyin diyorum.

merhabalar günaydın herkeslere.bende geçtiğimiz hafta öğrendim hamiş oldugumu.ilk gebeliğimde bebğimin kalbi durdu için kaybettim.kürtaj olmak zorunda kaldım.şimdi yeni bir umutla başlıyorum hayata.klan degerim 903 çıktı doktor daha henuz bu degerde kese gözükmez haftaya pazartesi gel bakalım dedi.pazartesiyi iple çekiyorum.ve herkese dua ediyorum.rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhatli eli ayagız düzgün hayırlı evlatlar versin bizlere.

6+3 haftalık hamileyim bugün doktora gittiğimizde bebeğimin kalp atışları negatifti yarın sabah aldırmak için doktora gidicez.. yavrularınıza iyi bakın allah kimseye vermesin.

canım aynı şeyi bende yaşadım.şubat ayında kürtaj oldum.rabnbim yardımcın olsun.sabır versin.inşallah birdahakine böyle bişeyle karşılaşmazsın.rabbim sizlere sağlık sıhat versin.

belamir84 cok gecmis olsun, umarım guzel haberler alırsın..
sepya sana da hayırlı olsun tebrik ederim. Umarım cok saglıklı gider hamileleiğin..

Hayırlı olsun allah sağlık sıhhat versin bebiklerimize:) Ben de ilk öğrendiğimde değerim 800 lerdeydi. 3-4 haftalık demişti doktor. 5.haftanın sonlarında keseyi, 7.hafta sonunda da kalp atışını duyduk çok şükür. Senden de güzel haberler bekliyoruz canımm:):) Allahım tüm anneleri ve bizi bebişlerimizden ayırmasın. Aminn

arkadaslar merhaba,
bu arada simdiye kadar kac kilo aldınız? ben 54 basladım su anda 56'yım. fazla aldım gibi geliyor..8+4.. ve diger sorum azda olsa cay kahve içiyor musunuz?

arkadaslar merhaba,
bu arada simdiye kadar kac kilo aldınız? ben 54 basladım su anda 56'yım. fazla aldım gibi geliyor..8+4.. ve diger sorum azda olsa cay kahve içiyor musunuz?

günaydın canım hayırlı olsun bebeğin.bende 2 kilo aldım ve alıcam gibi de geliyo korkuyorum daha iki aylıkken bu kadarsam doğuma 80 giderim diye :) çay kahve iki günde bir bardak falan içiyorum süte meyve suyuna ve bol bol su içmeye ağırlık verdim.

arkadaslar merhaba,

:) güzel soru olmuş canım. Ben de 54 le başladım, şuan 8+2 yim ve 55 oldum:) Sabahları çok az ve açık çay içiyorum.Önceden tiryaki olmama rağmen kahve içmiyorum canım istemiyor hiç.
Balığı ve sütü çok seviyorum,çok da gerekli ama 2 haftadır tiksiniyorum ya. Süt yine akşamları burnumu kapatıp içiyorum ama balığı napacam,önerisi olan var mı. Siz her hafta yiyebiliyomusunuz.

bu gün alıp yapıcam inşallah :) kokusu rahatsız ediyo ama yiyorum bebeğim için :)

tesekkurler cevaplarınız icin..:)
ben de cay-kahve cok severim. ama simdi pek aramıyorum, midemi bulandırdıgı icin degilde sanki olması gerekene adapte oldum.. balıga gelince bende cok severim. 2 hafta once 3 gun ust uste yedik. sanırım cok geldi ondan beridir hic canım cekmiyor.. ya cok yedigimden yada hamilelikten dolayı tiksindim bilmiyorum.. su uc ayı atlatabilirsem soyle nadiren cok az sarap icmek istiyorum ama:))

Canım çok üzüldüm ama arkadaşlar da demişler hep hakikaten erken değil mi? Ben de 7 haftanın içinde duydum.

cnm bencede erken biras daha bekle senın sağlığını tehlikeye sokmayacaksa beklemekte fayda var. Allahım hayırlara vesile etsin

arkadaslar merhaba,

64 ile başladım 66 oldum :18:
bugün 9+2 olduk
sabahları sadece yarım bardak çay içiyorum
ve tatlı olarak şekeri sadece o çaydan alıyorum
onun dışında içinde şeker olan hiç bişe yiyemiyorum,çok feci midemi bulandırıyo
2 gün önce 2 kaşık dondurma yetti bulanmaya
dünde minik bi ısırık lokum

dün akşamda yemeğin yanında soğan vardı azcık ondan yedim
o mu yaptı bilmem midem çok bulandı
kocamın ardkşları gelecekti onların yanına bile çıkamadım yattım bütün gece

şuan iyi gibiyim yemeği düşünmedikçe

hafif şeyler yersem ekşili yada sebze türü gün boyu rahatım hiç bulantım olmuyo

ben de 54 ile başladım 55 oldum şu anda. ancak size birşey sormak istiyorum. benim göğüslerim bi çok acıyor bi geçiyor bulantım da azaldı bişey olacak diye korkuyorum. sizde de var mı yoksa göğüsleriniz sürekli acıyor mu?

canım giderek belirtiler azalır mide bulantıları geçer göğüsteki acılarda geçebilir.sen beslenmene dikkat et şuan bebeğin senden alıyo besini.

Benim de çoğunlukla dokununca acıyor bazen de geçiyor,normal heralde. Öncekine göre biraz dolgunlaştı ama emzirecek kadar mı bilmiyorum, hala ufak gibi

Belamir84

Canım ne yaptın, bugün doktora gidip aldıracağını söylemiştin.Başka yerde muayene oldun mu, kalp atışı oldu mu.İnş. aldırmadın erken gibi çünkü. Hepimiz merak ediyoruz, haber bekliyoruz senden.

Kızlar size bişey soracam bugün normalde adet günüm,2.ayın gecikmesi ama haliyle olmuyoruz:) Ve karnım çok ağrıyor,sizin böyle oldu mu adet zamanlarınızda. Dün bulantıdan ölüyordum ama çok şükür bir günlük bişeymiş, şimdi de bu ağrı var.
Bir de bugün elbise giydim herkes göbeğin çıkmış diyip seviyor ben de seviniyorum:) Galiba benim göbiş erkenden büyüyecek.Bugün doğum günüm en güzel hediyem BEBİŞİM benimle. Benden mutlusu yok bugünnnn:):)

doğum günün kutlu olsun arkadaşım bebişinle babanızla size uzun yıllar nasip etsin Allahım. benim de 2 gün önce 2 3 gün sürekli karnım ağrıdı be benim de adet dönemimdi o zaman. normal sanırım. dünden beri yok mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…