Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar. Ben bugün güne çok kötü başladımSabah uyuya kaldım,servise yetişeyim derken bayır aşağı öyle bir koştum ki, bacaklarımı resmen hissetmedim. İşyerine gelince de 2 aylık hamileliğimizde ilk defa istifar ettim. Keşke servis gitseydi de ben yavaş yavaş yürüseydim, niye öyle koştuysam. Kötü bişe olmuşmudur bebeğime,çok korkuyorum
Kanama varmı diye sürekli wc ye gidiyorum çok şükür öle bişeyim yok.
kızlar ben hamile kaldığımda hamilelikle ilgili bi çok topik bakındım bi faydası olur birşeyler öğrenirim diye ama çoğu beni kötü etkiledi çok karamsar düşünüp öyle yazıyorlar.ben bu topikte hiç böyle düşünmek istemiyorum ki yokta zaten bunun için teşekkür ederim ne olursa olsun bebeklerimizi kötü etkilemicez tamam mı :) allahım korusun meleklerimizi bebeğim benim en büyük mucizem 17 ay sonra geldi annesine kuzumm benim :)
merhaba şubat anneleri. ben de sizin aranıza katılabilir miyim??nasipse 16-18 Şubat gibi kavuşçam ben de meleğime inşallah. Allah hepimize sağlıklı, sıkıntısız ve stressiz bi hamilelik geçirmeyi nasip etsin. bu cumartesi ilk kontrolüme gidicem. bilmiyorum kalp atışını duyabilir miyim ama bu doktor randevularını bekleme işi biraz zor geççek gbi gelio bana... heycanlı ve panik durumundayım.. kesin dışardan çok şaşkın ve salak görünüyorumdur
herkese sağlıklı, huzurlu bi 9 ay 10 gün diliyorum.
![]()
Çok sağolun kızlar, iyiki burası var destek oldunuz bana. Mescidde uyumaya çıktım,yemek vs yiyemiyorum su bile içsem wcye zor atıyorum kendimi.Herkes yüzün bembeyaz diyo,noldu sana diyolar.
Dinleneyeim geçer yarına inş.
Fulmina ve Sevcan ikinize de çok geçmiş olsun kızlar. Demesi kolay tabi ama nolur olumlu olun Sevocan'ın doktoru ne güzel demiş, silahlarımız var diye. Tıp ileri her şeyin çözümü var. Bebeklerimiz dünyaya gelecekse ne olursa olsun gelecekler. Allah hepimizin bebeklerini korusun, sağlıkla, güzellikle büyütsün. Karnımızı bol bol okşayıp onları çok ama çok sevdiğimizi söyleyelim sık sık, dokunuşlarımızı hissedecekler ve sımsıkı tutunacaklardır anneciklerine eminim.
Cok gecmis olsun canim aman bi daha oyle basin donerse is yerinde ya da evde yaninda kim varsa bilgi ver Allah korusun .. Bizde gecen haftayi evde gecirdik progestan iciyoruz bu hafta da icip birakicas insallah kullanmayi.. Allah minik meleklerimizi bize bagislasin insallah saglik ve sihhat ile amin![]()
hangi doktora gidiyosunuz
Kızlar ben düne kadar az midesi bulananlardandım ama dün ne olduysa, yerimden kalkamayacağım şekilde ulantım oldu akşam.
Bugün de pek iyi geçmiyor. Hiç çıkarmadım daha ama resmen zorluyorum kendimi.
Midem ve göbeğim taş gibi zaten. Zor nefes alıyorum, allahımmmm napcam ben 7. aydan sonraaa? :)
Göğüslerimle ilgili yorum dahi yapamıcam, üstüme kırıntı dökülmüş elimin ucuyla müdahale ediim dedim, demez olaydım. Öyle acıyor yani..
Herkes iyi şeyler düşünmeye devam etsin lütfennn, bebişler sağlıkla büyüyecek inşallah :)
Bu arada ben Gazi Yıldırım'a gidiyorum. Bir ara değiştirmeyi düşündüm ama içime sinen başka bir doktor bulamadığım için henüz değiştirmiş değilim.
bundan önceki gebeliğimde acayip bulantı yaşamış birisi olarak seni çok iyi anlıyorum canım Allah yardımcın olsun
bunda da 2 gündür bi bulantı yaşamaya başladım![]()
Çok sağolun kızlar, iyiki burası var destek oldunuz bana. Mescidde uyumaya çıktım,yemek vs yiyemiyorum su bile içsem wcye zor atıyorum kendimi.Herkes yüzün bembeyaz diyo,noldu sana diyolar.
Dinleneyeim geçer yarına inş.
Olsun canım, herşey yolunda gitsin de tek derdimiz bu olsun diyorum :)
Bu halimize şükretmemiz lazım.
Aslında bu bulantıların bir amacı da bizlere artık hiç birşeyin eskisi gibi olmayacağını hatırlatmak![]()
Servise yetişmek için koşanlar, oradan oraya atlayıp zıplayanlar, yukarıdaki raftaki tabaklara uzanmaya çalışanlar; artık hamile olduğumuz fikrine alışmamız gerekiyorrr! :))
Allah korusun canım sağolsun yalnız bırakmıyorlar beni. Allah evlatlarımızı bize bağışlasın , kem gözlerden korusun :)![]()