Tebrik ederim canım ne güzel aynı gün duymuşuz seslerini :)
Yeniden merhaba,
Daha önceki mesajımda karın ve göğüs ağrılarımın kesildiğinden bahsetmiştim. Cevaplarınız için teşekkür ederim. 1-2 gündür gelip gidiyorlar. Okumayanlar için tekrar edeyim: SAT 27 Mayıs, yani 5-6 haftalık olmalıyım.
Şimdi de başka bir sıkıntım var: dün sabahtan beri ara ara kahverengi bir akıntım başladı. Böyle adet kesildikten sonra çok az kahverenegi, sümüksü bir akıntı olur ya, onu gibi (detaylar için özür dilerim). Ped kullanmam gerek olmuyor, çok az yani. Bir de belim ve kasıklarım ağrıyor, ilaç alacak kadar değil ama yine de var bir rahatsızlık. Perşembe akşamüstü doktora gideceğim, size sonucu yazarım. O zamana kadar bu konu hakkında bilgisi/deneyimi olan varsa, lütfen yazsın, canım çok sıkkın
Teşekkürler
Oncelikle hayirli ve saglikli olsun insallah canim. O bahsettigin kahverengi lekekenmeler bende de olmustu 6 haftalikken hemen dr.a gttim cok sukur bisey yokmus hatta dr.um evham yaptigimi kanamali bolge yshut sikintli bi durum olmadigini soylemisti.. Ilk donemlerde olabiliyomus bebislerimiz kendilerine yer actiklarindan damarlar genisliyomus ve o akintilar olusuyomus... Umarim sen de guzel seyler duyarsin dr.undan canim muhakkak haber ver canimm
adet tarihlerinde görülen kahverengi akıntı yerleşme kanaması oluyo ama sen akıntının rengini kontrol et açık pembe yada kırmızıya dönerse doktora git acilen düşük tehlikesi olmasın.kahverengi devam ederse sorun değil.ağır kaldırma yükseğe uzanma ve ayaklarının altına birşey koyup uzan sürekli
evet aynen dediğin gibi, hep yatıyorum evde. Aklım da devamlı akıntı var mı yok mu diye tuvalette. Böyle yatarken işleri kim yapacak çok merak ediyorum :)))
Bu arada kızlar ben nasıl hassas bir kadın olmuşum da haberim yok. Bö deseler ağlamaya başlayacak durumdayım. Çok çabuk sinirleniyorum, kendi kendimi yiyip bitiriyorum resmen. Durduk yerde ağlama isteğm geliyor başlıyorum ağlamaya. Bu hep böyle mi olacak acaba hamilelik boyunca?
merhaba kızlar bende katılayım aranıza tüpbebek tedavisi gördük ve ikiz keselerimizi gördük en son ayın 13ünde kalp atışlarını duymaya gidicez inş. ama benim çok zor geçiyo bilmiyorum sizlerin nasıl geçmişi okuyamadım herşey kokmaya başladı yemek yiyemiyorum haliyle açım aç karnına ilaç içincede çıkartıyorum hayatım peynir domates ekmekle geçmeye başladı
merhaba kızlar ben sekizinci haftamın içindeyim ama öyle bulantım falan yok. Ay insan bulantısı olmayınca de evham yapıyo acaba yolunda gitmeyen birşeyler mi var diye.
merhaba kızlar bende sanırım şubat ayında doğum yapıcam hayırlısıyla inşş allah herkezin gönlüne göre versin tastamam etsinnn kızlar bu aralar karnım midem şiş normal mi ? geberiyorum şişlikten nasıl rahatlarım acabaaa
Canım, nasıl içimi rahatlattın bilemezsin :) Umarım benim de doktorum sana söylenenleri bana söyler. Peki bu lekelenmeler olurken kasık ve/veya bel ağrın oldu mu? Dediğim gibi, ilaç alacak kadar değil ama sızı şeklinde. Çook teşekkürler :))
salla gitsin işi gücü benim de ev darma dağın boşverdim gitti .) en azından bi 4.ayı göreyim :)
Yeniden merhaba,
Daha önceki mesajımda karın ve göğüs ağrılarımın kesildiğinden bahsetmiştim. Cevaplarınız için teşekkür ederim. 1-2 gündür gelip gidiyorlar. Okumayanlar için tekrar edeyim: SAT 27 Mayıs, yani 5-6 haftalık olmalıyım.
Şimdi de başka bir sıkıntım var: dün sabahtan beri ara ara kahverengi bir akıntım başladı. Böyle adet kesildikten sonra çok az kahverenegi, sümüksü bir akıntı olur ya, onu gibi (detaylar için özür dilerim). Ped kullanmam gerek olmuyor, çok az yani. Bir de belim ve kasıklarım ağrıyor, ilaç alacak kadar değil ama yine de var bir rahatsızlık. Perşembe akşamüstü doktora gideceğim, size sonucu yazarım. O zamana kadar bu konu hakkında bilgisi/deneyimi olan varsa, lütfen yazsın, canım çok sıkkın
Teşekkürler
Merhaba canım,
Ben Cumartesi sabahı sol kasığımda bir ağrı ile uyandım, hemen tuvalete koştum birşey yok. Pazar günü pikniğe gittik, akşam eve gittiğimde günlük ped nerdeyse kahverengi akıntı ile dolmuştu aynı senin bahsettğin gibi, kasıklarımda ağrı da vardı, o kadar korktuk ki eşimle, hemen doktoruma randevu aldım ertesi güne. Pazartesi günü işe gittim, 13:00 deydi randevum. Saat 12:00 gibi birden gözüm karardı, midem bulanmaya başladı, soğuk soğuk terlemeye başladım. Duvarlardan tutuna tutuna tuvalete attım kendimi kusamıyorum bir garip oldum. Sonrasında elimin ayağımın tutmadığını hissettim ve bayılmışımİş arkadaşlarım Allahtan hangi hastaneye gittiğimi biliyorlardı beni götürmüşler. Doktorum hemen ilgilendi benimle ultrason ile baktı kesenin etrafında yada içinde herhangi bir kanama yok dedi. Sadece kesenin tam yuvarlak olması gerekirken biraz kenarları bozulmuş dedi ama kese sağlıklı hatta büyümüş dedi. 1 şişe serum yedim vücudum susuz da kalmış, ve piknikte sanırım yorulmusum su kaybetmişim 1 hafta dinlenme verdi, rapor yazdı. Bol su içecek, ayaklarını kaldırıp yatcaksın dedi, sadece tuvalete gitmek için yerinden kalkıcaksın ve stresten uzak dur dedi. Cuma kontrolüm var inşallah iyiye gider durumum Benim doktorum akıntı kahverengi de olsa az da olsa bir düşük tehdidi vardır ama silahlarımız var önleyebiliriz dedi. Sende korkma hemen doktoruna görün stres yapma. Bana Progestan verdi. Daha 2 tane içtim akıntım neredeyse kesildi bile :) Güzel haberlerini bekliyorum arkadasım, üzülme :)
Merhaba canım,
Ben Cumartesi sabahı sol kasığımda bir ağrı ile uyandım, hemen tuvalete koştum birşey yok. Pazar günü pikniğe gittik, akşam eve gittiğimde günlük ped nerdeyse kahverengi akıntı ile dolmuştu aynı senin bahsettğin gibi, kasıklarımda ağrı da vardı, o kadar korktuk ki eşimle, hemen doktoruma randevu aldım ertesi güne. Pazartesi günü işe gittim, 13:00 deydi randevum. Saat 12:00 gibi birden gözüm karardı, midem bulanmaya başladı, soğuk soğuk terlemeye başladım. Duvarlardan tutuna tutuna tuvalete attım kendimi kusamıyorum bir garip oldum. Sonrasında elimin ayağımın tutmadığını hissettim ve bayılmışımİş arkadaşlarım Allahtan hangi hastaneye gittiğimi biliyorlardı beni götürmüşler. Doktorum hemen ilgilendi benimle ultrason ile baktı kesenin etrafında yada içinde herhangi bir kanama yok dedi. Sadece kesenin tam yuvarlak olması gerekirken biraz kenarları bozulmuş dedi ama kese sağlıklı hatta büyümüş dedi. 1 şişe serum yedim vücudum susuz da kalmış, ve piknikte sanırım yorulmusum su kaybetmişim 1 hafta dinlenme verdi, rapor yazdı. Bol su içecek, ayaklarını kaldırıp yatcaksın dedi, sadece tuvalete gitmek için yerinden kalkıcaksın ve stresten uzak dur dedi. Cuma kontrolüm var inşallah iyiye gider durumum Benim doktorum akıntı kahverengi de olsa az da olsa bir düşük tehdidi vardır ama silahlarımız var önleyebiliriz dedi. Sende korkma hemen doktoruna görün stres yapma. Bana Progestan verdi. Daha 2 tane içtim akıntım neredeyse kesildi bile :) Güzel haberlerini bekliyorum arkadasım, üzülme :)
Bugun Doktorda randevum vardi, bebek iyi dedi Doktor sadece rahmin icine kan toplanmis Doktor dinlen dedi sicak dus alma kan dolasimini hizlandiracak seyler yapma dedi. Iliski yasak. Rabbim bebeklerimizi korusun insallah
Günaydın kızlar. Ben bugün güne çok kötü başladımSabah uyuya kaldım,servise yetişeyim derken bayır aşağı öyle bir koştum ki, bacaklarımı resmen hissetmedim. İşyerine gelince de 2 aylık hamileliğimizde ilk defa istifar ettim. Keşke servis gitseydi de ben yavaş yavaş yürüseydim, niye öyle koştuysam. Kötü bişe olmuşmudur bebeğime,çok korkuyorum Kanama varmı diye sürekli wc ye gidiyorum çok şükür öle bişeyim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?