Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.476
498
Merhaba Arkadaşlar,

Benim gibi ilk bebeğine hamile olan anneler buradalar mı? Bizleri neler bekliyor, kontrollerimiz herşeyi beraber yaşayalım,sorunlar yaşarsak birlikte aşalım . İlk aydan doğuma kadar birbirimize destek olalım.

Ben 6 haftalık hamileyim,ilk bebişim olacak Allah kısmet ederse. Hem heyecanlıyım hem de tecrübesizim. Herşey çok şükür iyi gibiyor, kalp atışları için 30 Hazirana randevu alabildim. Kan ilacı içmem gerektğini söyledi doktor ve folik asit içiyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum. Ve dört gözle ayın 30unu bekliyorum:)

Siz de durumlar nasıl :)

Kızlar yeni hamişler yok mu:(

Benim karın ağrım oluyor sık sık, normal mi acaba, bilgisi olan benim gibi olan var mı.

Bende dün öğrendim hamiş olduğumu çok mutluyum, ilk bebeim :49: :nazar: benimde dün akşam belim, bacaklarım çok ağrıdı bide ayıptır söylemesi fena gazım var :) :52: :52:

Merhaba Arkadaşlar,

Benim gibi ilk bebeğine hamile olan anneler buradalar mı? Bizleri neler bekliyor, kontrollerimiz herşeyi beraber yaşayalım,sorunlar yaşarsak birlikte aşalım . İlk aydan doğuma kadar birbirimize destek olalım.

Ben 6 haftalık hamileyim,ilk bebişim olacak Allah kısmet ederse. Hem heyecanlıyım hem de tecrübesizim. Herşey çok şükür iyi gibiyor, kalp atışları için 30 Hazirana randevu alabildim. Kan ilacı içmem gerektğini söyledi doktor ve folik asit içiyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum. Ve dört gözle ayın 30unu bekliyorum:)

MERHABA, ben de ŞUBAT annesi olacağım inşallah. Şükürler olsun, herşeyim şimdilik iyi...Daha doğuma uzun aylar var. Çok heyecanlıyım...Benim bir sonraki randevum 2 Temmuzda...

Son düzenleme:
Bende dün öğrendim hamiş olduğumu çok mutluyum, ilk bebeim :49: :nazar: benimde dün akşam belim, bacaklarım çok ağrıdı bide ayıptır söylemesi fena gazım var :) :52: :52:

MERHABA, benim ŞUBAT annesi olacağım inşallah. Şükürler olsun, herşeyim şimdilik iyi...Daha doğuma uzun aylar var. Çok heyecanlıyım...Benim bir sonraki randevum 2 Temmuzda...

Kızlar hayırlı olsun:) İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Ben hala ilk günkü gibi heyecanlıyım:) Kontrolüm 2 hafta sonra ama bence kalbi atıyordur içimden bir ses öle söylüyor:) 2.gidişimde kesenin içinde ufacık bir nokta gösterdi doktor,bu bebek dedi ama kalp atışı için alttan bakmam gerek dedi. Ben istemedim,onun için ileri tarihlere randevu aldım.

Siz naptınız keseyi gördünüzmü:)

bende katilayim kizlar araniza 7. haftamizdayiz biz de.. bugun kalp atislarini duydum bebisimin ve kesenin icinde gördük kendisini :) insallah allahim hepimize kucagimiza aldigimiz günleri de göstersin..

biz de heyacanla bekliyoruz Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder inş..

biz de 30 hazirana randevu aldık kalp atışları için, Rabbim duymayı nasip eder inş :16:

Merhaba ceyz papatya,
Ben de şubat 2013 anne adaylarından biriyim. Benim de ilk bebeğim. Böyle bir başlık görünce çok sevindim açıkçası. Garip bir duyguymuş gerçekten. Paylaşmak gerek. Ben de 25 Haziran pazartesi gideceğim. Sabırsızlıkla bekliyorum.Çünkü daha bırak bebeği görmeyi kesesini bile görememiştim en son gittiğimde:(:( Umarım sen de sorunsuz atlatırsın kontrolünü.:nazar:

Kızlar yeni hamişler yok mu:(

Benim karın ağrım oluyor sık sık, normal mi acaba, bilgisi olan benim gibi olan var mı.

Canım benim de ağrım var kasıklarımdan. İdrar yollarımda enfeksiyon varmış. Hamile olduğum gün öğrendim. Doktor ilaç verdi. Onu kullandım. Arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla bebek rahme yerleşirken de ağrı yaparmış.

Merhaba Arkadaşlar,

merhaba bende yeni üyelik açtım. 5+5 günlük hamileyim. bu yolda birlikte ilerlemek isterim. Allah hepimizin evlatlarını sağsağlim kucağına almayı nasip etsin.:):)

günaydın kızlar.bende şubat annesi olucam bi değişiklik olmassa :) çarşamba günü doktor randevum var kalp atışlarını dinlicez bebişimin hissediyorum hergün biraz daha büyüyo :)

arkdaşlar yardımınıza ihtiyacım var bende inş. şubat annesi olma ümidindeyim ancak kahverengi akıntım var dr progesteron verdi ve yatak istirati dedi benim gibi olan varmı ve de neler söyledi dr nuz lütfen cvp yazın

Kizlar ben de 5+3 gunluk hamileyim. Dun dra gidip kesesiniz gorduk cok sukur, 2 temmuzda da gidip kalp atislarini duyucaz kismetse.
Ben de bu basligi gorunce cok sevindim acikcasi :)
Benim de kasiklarimda ara ara ciddi agrilar oluyor, regl agrisi benzeri hatta bazen daha siddetlisi. Ama ilk baslarda daha sik oluodu, gittikce azalio sanki. Anne olan arkadaslarima da sordum, normal diyorlar, tutunma agrisi diyorlar. Bir de boyle agrim oldugunda ayaklarimi yukari kaldirip duvara dayiyorum, bana cok iyi geliyor.

arkdaşlar yardımınıza ihtiyacım var bende inş. şubat annesi olma ümidindeyim ancak kahverengi akıntım var dr progesteron verdi ve yatak istirati dedi benim gibi olan varmı ve de neler söyledi dr nuz lütfen cvp yazın

canım o kahverengi akıntı yerleşme kanaması adet dönemlerinde olabiliyo korkulacak birşey yok rengine dikkat et kırmızıya dönerse mutlaka acile git.kendini yorma ağır kaldırma yüksek bir yere uzanıp kendini gerdirme sabah kalkınca falan geriye doğru gerinme bunlara dikkat et.dinlen biraz.

Kizlar ben de 5+3 gunluk hamileyim. Dun dra gidip kesesiniz gorduk cok sukur, 2 temmuzda da gidip kalp atislarini duyucaz kismetse.
Ben de bu basligi gorunce cok sevindim acikcasi :)
Benim de kasiklarimda ara ara ciddi agrilar oluyor, regl agrisi benzeri hatta bazen daha siddetlisi. Ama ilk baslarda daha sik oluodu, gittikce azalio sanki. Anne olan arkadaslarima da sordum, normal diyorlar, tutunma agrisi diyorlar. Bir de boyle agrim oldugunda ayaklarimi yukari kaldirip duvara dayiyorum, bana cok iyi geliyor.

o ağrılar gayet normal :) benimde bazen oluyo git gide azalıyo dediğin gibi.karın ağrısı oluyo arada adet olacakmış gibi ayaklarımı uzatınca geçiyo.uyku halim hala devam ediyo ve bu günlerde acayip acıkıyorum aç kalınca başım çok dönüyo bebişim büyüyo galiba :D

o ağrılar gayet normal :) benimde bazen oluyo git gide azalıyo dediğin gibi.karın ağrısı oluyo arada adet olacakmış gibi ayaklarımı uzatınca geçiyo.uyku halim hala devam ediyo ve bu günlerde acayip acıkıyorum aç kalınca başım çok dönüyo bebişim büyüyo galiba :D

Günaydın kızlar, ooo ne güzel benim yaşadıklarımı yaşayan ne kadar çok anne adayı varmış:) Aynen benim de tek sorunum kasık ve sırt ağrısı. bu da çok normal, rahim genişliyor. Bebeklerimiz kendine yer hazırlıyor:)
Bir an önce kontrol günümüz gelsin dört gözle bekliyorum valla. Kalp atışı için 1 haftamız var inş. duyacağım bu sefer:)

Kızlar kullandığınız vitamin ilaçları var mı, bir de normal hayatınız devam ediyormu örenğin cinsellik vs. Ben doktora utandım soramadım:( Ama devam benim:):) Yine de korkuyoruz valla:)

Günaydın kızlar, ooo ne güzel benim yaşadıklarımı yaşayan ne kadar çok anne adayı varmış:) Aynen benim de tek sorunum kasık ve sırt ağrısı. bu da çok normal, rahim genişliyor. Bebeklerimiz kendine yer hazırlıyor:)
Bir an önce kontrol günümüz gelsin dört gözle bekliyorum valla. Kalp atışı için 1 haftamız var inş. duyacağım bu sefer:)

Kızlar kullandığınız vitamin ilaçları var mı, bir de normal hayatınız devam ediyormu örenğin cinsellik vs. Ben doktora utandım soramadım:( Ama devam benim:):) Yine de korkuyoruz valla:)

Bir de mide bulantılarınız başladı mı, benim yok inş. başlamaz hiç... Sadece hep yeme isteiğim var. Midem boş olursa kötü koku vs. alırsam öğürüyorum o kadar. Onu da sık ve az yiyerek çözdüm:)

Canım dikkat et kendine. Bebeğin hayırlı olsun sağlıkla büyüt annesi. Yine doktorun dediklerine harfiyen uy bence canım,çalışmıyorsan hep dinlen bol bol. Ben kahverengi değil de kırmızı akıntıyı tehlikeli diye duymuştum.

günaydın canım ben decavit kullanıyorum vitamin+folik asit.elevitte olabiliyo ama doktor verdi tabiki.mide bulantım yok sadece bazen ağzıma gelir gibi oluyo o kdar kullandığım ilaç mide bulantısınıda önlüyomuş belki ondandır.cinsellikle ilgili herhangi bir yasaklama vermedi doktor bende devam ediyorum tabi dikkat ederek hatalı haraketlerde de bulunmuyorum şu 3 ay hepimiz için çok önemli dikkat etmek lazım :)

Kızlar hayırlı olsun:) İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Ben hala ilk günkü gibi heyecanlıyım:) Kontrolüm 2 hafta sonra ama bence kalbi atıyordur içimden bir ses öle söylüyor:) 2.gidişimde kesenin içinde ufacık bir nokta gösterdi doktor,bu bebek dedi ama kalp atışı için alttan bakmam gerek dedi. Ben istemedim,onun için ileri tarihlere randevu aldım.

Siz naptınız keseyi gördünüzmü:)

Canım kese göründü. Kalp atışları için 2 temmuza gün verdi. Şu an bir rahatsızlığım yok Allah'a şükür. Ama hızlıca kilo alıyorum :(. Sanırım seninle aynı doktora gidiyoruz. Bir yerde senin Bahar Besen'e gittiğini okumuştum. Yanlış mı hatırlıyorum???

Back
X