- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
neyse asıl konuya dönecek olursak, benim bebeğin fotoğrfaı ultrasonda hep yarım veriliyor, tamamı sığmıyor, ama bakıyorum sizinkilere baştan ayağa görebiliyorsunuz, benim doktorda mı var tuhfalık..
ben hesaplamaktan vazgeçtim çok karışık doktor bana aylık olarak söylüyor bazen bende soranlara ona göre diyorum mesela beşbuçuk aylıkken ayrıntılı ultrason yapıcaz dedi 15 ekime gün verdi ben o tarihte 22 haftalık olmuş oluyorum demekki 5. ayın içindeyim aybuke benim sat la adet tarihi uyumlu ultrasondada 20+5 im sen son adet tarihine göremi 20+2sin yoksa ultrasona göremi satın 13 mayıssa benimle aynı olman gerekmiyormu
benim de son adet tarihimle, adet tarihim uyumlu, ama ben son adet tarihine göre 20+2 yim, ultrasona göre 20+4 üm, ben sonadet tarihini baz alıyordum, aslında doğrusu ultrasonu baz almak değil mi..sengözlerimebaksanab
kızlar oğluşumun son hali :) ilk kez foto eklemeyi deniyorum yükleyebildimmi bilmiyorum ama eğer beceremezsem yardımcı olurmusunuz
olmuş güzelim
maşallahne kadar belirgin bir foto olmuş
eee hanginize benziyor bakalım küçük prens??:dance::dance:
kızlar oğluşumun son hali :) ilk kez foto eklemeyi deniyorum yükleyebildimmi bilmiyorum ama eğer beceremezsem yardımcı olurmusunuz
Vidi maşallah canım ne kadar net kaç haftalık burda bebişin .kızlar oğluşumun son hali :) ilk kez foto eklemeyi deniyorum yükleyebildimmi bilmiyorum ama eğer beceremezsem yardımcı olurmusunuz
Vidi maşallah canım ne kadar net kaç haftalık burda bebişin .
hihi demrcim aynı şeyide benim kaynana demişti bizimle geldiğinde dr a :))
cinsiyeti belli değildi daha erkek diyodu hep oğluşunun oğluşu aynı oğluşuna benziyomuş haha kız olduğunu duyunca apışıp kaldı.. :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?