• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları şubat 2009 bebeklerinin ilk resimleri

demircool anlaşılıyor canım,maşallah kızına:) çenesinin yanındakide eli sanırım,kaburgasının hemen üstünde duran

vidi cnmm yaaa
seninkide cok hatta asiri net cikmiss
masallah bebislere model gibi poz veriyorlar :)))

ewet canım biz şanslıydık bu sefer çok net görebildik:) ama şimdide durmadan göresim geliyo nasıl acaba diye:)

ewet canım biz şanslıydık bu sefer çok net görebildik:) ama şimdide durmadan göresim geliyo nasıl acaba diye:)

bende öyleyim yaa doktora gitmek icin bahane ariyordum bi zamanlar ama doktorum cok gicik simdi bi sorunum oldugunda bile gitmeye cekiniyorum
ucuz olsaydida eve ultrason aleti alsaydik kizlar :asigim:
ben ayrilmazdim artik o makinanin önünden kaydirigubbakcemile3

kıslar ben resim ekleyemiyorum malesef ama bizimki de aynı babasının oğlu. okadar mı benzer ya...bende şimdi bebeğimi göreyim diye bahane arıyorum. burtom u aradım ama cok pahalıymış. ultrasona girip oğlumun iyi olduğunu duymaya ihtiyacım var. nereye gitsemde görsem bebişimi acep ya..

demircool şimdi görünmüş, maşallah bzimki gibi aynı, hepsi böle kapkara çıkınca fotoda ikiz gibi duruyorlar..

ecem058gt7.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
kelebek41 bebişinin hafif yukardan görünüo dimi burda yüzü,maşallah kocaman oluyo bebişlerimiz yaa:))

22 haftalık olduk bile uykusu gelmiş kuzumun 550 gr. olmuşuz bu arada bakın bakalım teyzeleri
picture.php

derinnnnnnn maşallllllahh cok tatlı bu oglannnn.aamman şeker oğlan yandım şeker oğlannn:dance::teytey:

kelebek çok tatlı maşallah ama bu resimde pek net değil küçültsen belki daha net çıkar

22 haftalık olduk bile uykusu gelmiş kuzumun 550 gr. olmuşuz bu arada bakın bakalım teyzeleri
picture.php

canim yaaaa masallah nekadar ne görünüyorrrr hihoyyyt
ya biz bu kadar net göremedikk :çok üzgünüm:
ama saglikli yaa dogumda süpris yapcak melegim annesine ins. kaydirigubbakcemile2 :asigim:

canim yaaaa masallah nekadar ne görünüyorrrr hihoyyyt
ya biz bu kadar net göremedikk :çok üzgünüm:
ama saglikli yaa dogumda süpris yapcak melegim annesine ins. kaydirigubbakcemile2 :asigim:
çok sağol canım seninki de aynı görünüyordur şimdi ben pek benzetemedim ama bana benzetenler bile oldu kaydirigubbakcemile2:utangac:

derin ne kadar ödedin renkliye canım?benim hastanede ödeme yapmamam gerektigini söylediler.yanlışlık oldugunu düşünüyorum ama renklinin fiyatını sordugumda ssk lı oldugum için ödeme görünmüyor dediler şaşırdım dogrusu

Back