Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları şubat 2009 bebeklerinin ilk resimleri

Çok net görünüyo nasıl da göremedin aybuke neyse demircol sağolsun yardım etti gösterdi oğluşumun pipisini yiğidin malı meydanda olur valla doktorumuz da aynı fikirde kimlere çekti bilmem ki

Çok net görünüyo nasıl da göremedin aybuke neyse demircol sağolsun yardım etti gösterdi oğluşumun pipisini yiğidin malı meydanda olur valla doktorumuz da aynı fikirde kimlere çekti bilmem ki

özlem seninki erkek de yiğidin mallı meydanda diyorlar.benim ki kızdı ve bizimkide meydandaydı.buna ne denir şimdi:uhm:

:))))))))))))))))) valla bşi diyemicem hayatım kız için ama bak ne güzel analarına her seferinde gösteriyolar minik kuşlar ah bir de doğsalarr

Demircol ikimizinde 20. haftası bugün yarın 5. ayımız bitmiş oluyo 6. aydan gün alıyoruz sanırsam dimi

evet canım.6 aylık dicez artık

Arkadaşlar ay konusu bizim bildiğimiz gibi hesaplanmıyor ben 2 gün önce dr.uma sordum kaç aylık oldum diye 17+4 tüm 3.5 aylıksın dedi bende kasılıyordum oh 5 e giriyoz falan diye değilmiş . Sizin de şimdi 6 aylık olursanız 12 aylık doğuracaksınız o zaman -tatlicadiarzu-aylara hiç girmeyelim bence çok karışık :uhm:

yok canım 4,5 dur 3,5 da çok erken oluyor 20. haftada 5 ayı doldurmuş oluyoruz ben doktora 16 haftalıkken gittim doktor 4 aylık dedi 20 . hadtada 5 aylık

derinzlmin dediği doğru arkadaslar
hafta hesaplarında doğuma kadar olan surec 40 haftadan hesaplanıyor
1 ayda 4 hafta var
eger 1 ayı 4 haftadan hesaplarsanız 40 ı 4 e boldüğünüzde 10 ay olucaktır
ama doguma kadar olan surec 9 aydır
hamılelgıınızı hesaplarken 1 ayı 5 hafta gıbı dusunun
ya da son adet tarıhınızden ıtıbaren ay ay hesplayın

kızlar ay konusuna ben de çok takılmıştım şu şekildeki hesaplamanın en doğrusu olduğunu düşünüyorum mesela ben 17+5im
17*7=119 gün
119+5= 124 gün
124/30= 4 ay 4 gün yani ben 4, ayımı doldurup 5, ayımdan 4 gün aldım 11 gün sonra 4,5 aylık olacağız inşallah kelebeğin de dediği gibi 4 haftayı ay olarak hesaplarsak hamilelik 10 ay sürmüş olacak bu şekilde ise 40 hafta hamilelik 40*7=280 gün 280/30=9 ay 10 gün
bilmem bu hesaplamaya katılır mısınız??

günaydın kızlar. ben bi yazı buldum bununla ilgili

bu kolay gibi..

yani mesala benim 14 mayıs.. yani 14 eylülde 4 ayımız doldu. 5 . aya girdik. ama cidden karışık bişey herkes kaç aylık diye sorup duruyo. ben hep hafta sayıyorum sonra birden sorunca bende şaşırıyorum.kaydirigubbakcemile3

hamilelik tam 9 ay degil
9 ay 10 gündür cnm

evet bu en mantıklısı gerçekten buarada benim son adet tarihimde 13 mayıs aynı zamanda alıcaz bebişlerimizi kucağmıza:asigim:

evet bu en mantıklısı gerçekten buarada benim son adet tarihimde 13 mayıs aynı zamanda alıcaz bebişlerimizi kucağmıza:asigim:

evet canım öyle olucak galiba

ben bu aralar çok uykucu oldum. sizde de varmı kızlar. yer farketmiyo hemen kendimi atıyorum. yerde bile uyuyabiliyorum -tatlicadiarzu- bide erkenden uykum geliyo.

aslında bi öğlen uykusu zamanı ayırsam böyle olmaz galiba. 9 dedi mi göz kapaklarım çizgi filmlerdeki gibi kendiliğinden kapanıveriyo.

beyaz bulut benim anlamdığım benim son adet tarihimde 13 mayıs ama sen 20+5 görünüyorsun ben 20 +2 neden?

senin hesap mantıklı, bu hesaba göre ben de 20+2 günlük hamileyim,

20*7=140 gün
140+2=142 gün

142\12= 4ay 7 günlük hamileyim,

buraya kadar zaten doğru, ama hafta hesabı en mantıklısı haftana göre ayı söyleyince biraz fazla çıkıyor o da doğru,

hafta hesabı en mantıklısı çünkü bebeğin hangi gün tuttuğunu nereden bileceksin ki? son adet tarihi baz alınınca 9 ay 10 güne 2 hafta daha eklenmiş oluyor, böylece hamşlelik 10 aya çıkmış oluyor, oysa sen bilimsel olarak 9 ay 10 günde doğum yapıyorsun, 2 hafta fazlan var...-tatlicadiarzu-

neyse asıl konuya dönecek olursak, benim bebeğin fotoğrfaı ultrasonda hep yarım veriliyor, tamamı sığmıyor, ama bakıyorum sizinkilere baştan ayağa görebiliyorsunuz, benim doktorda mı var tuhfalık..

aslında ikiside aynı yola çıkıyor
haftama göre hesaplarsam 5 aylığım ve doğuma daha 5 ayım var, eee ayıma göre hesaplarsam, 4 aylığım doğuma daha 5 ayım var, sonuç değişmiyor yani kızlar aynı şeyyy...

ben hesaplamaktan vazgeçtim çok karışık doktor bana aylık olarak söylüyor bazen bende soranlara ona göre diyorum mesela beşbuçuk aylıkken ayrıntılı ultrason yapıcaz dedi 15 ekime gün verdi ben o tarihte 22 haftalık olmuş oluyorum demekki 5. ayın içindeyim aybuke benim sat la adet tarihi uyumlu ultrasondada 20+5 im sen son adet tarihine göremi 20+2sin yoksa ultrasona göremi satın 13 mayıssa benimle aynı olman gerekmiyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…