maşallah kocaman olmuş. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bende mart annesi olcam Allah nasip ederse..ne kadar net görüntüler bunlar ya..benimkiler hep bulanık karaltılar...3 veya 4 boyutlu ultrasona girmek için ekstra ücret mi veriyorsunuz,yoksa doktorunuzun ultrasonu böyle mi...?? Allah hepimizi bebişlerimize kavuştursun....:)))
benim koyduklarım 4 boyutlu lebişin de öyle herhalde eeee bursa lı olmanın ayrıcalıkları değil mi lebiş :))
Evet canımhaklısın gerçekten senin ki biraz nazlı herhalde biz daha 12.haftada öğrendik cinsiyetini . Ultrasonla çok alakalı sen hangi dr. a gidiyordun . Ben Jale gürlüler e gidiyorum Jimer e .valla tatlım benim girdiğim ultrasonda dört boyutlu. herşey belli oluyor. ama pazt. günü gittiğimde pipisini göstermesin o ultrasonu kırıcamklava: herkes öğrendi cinsiyeti bi ben kaldım. bu arada tatlım ultrasonun kalitesi cok fark ediyor. o yüzden şanslıyız senlesırnaşık şey
Evet canımhaklısın gerçekten senin ki biraz nazlı herhalde biz daha 12.haftada öğrendik cinsiyetini . Ultrasonla çok alakalı sen hangi dr. a gidiyordun . Ben Jale gürlüler e gidiyorum Jimer e .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?