• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları şubat 2009 bebeklerinin ilk resimleri

derin ne kadar ödedin renkliye canım?benim hastanede ödeme yapmamam gerektigini söylediler.yanlışlık oldugunu düşünüyorum ama renklinin fiyatını sordugumda ssk lı oldugum için ödeme görünmüyor dediler şaşırdım dogrusu

ben henüz girmedim önümüzdeki hafta giricem detaylı ultrasona onun için 280 dedi ama başka yerler araştıyorum.ama resmi soruyorsan ben her seferinde renkli ve 4 boyutluya giriyorum dr.umun ultrasonu bu şekilde ayrıca ücret ödemiyorum

ecem066ue1.jpg

ay kıyamam çok tatlı nası da poz vermiş annesine bizimki göstermedi yüzünü allah kucağımıza almayı nasip etsin

KELEBEK bu yandan görünümü sanırım eğer öyleyse ben ağzını ve yüz biçimini sana benzettim maşşallah allah kucağına almak nasip etsin canım

kelebek maşallahh çok tatlı bir kızın olacak..anasına çekmiş:))

teşekkürler kızlar Allah inş bebeğimi kucagıma almayı nasıp eder
subat annesıyım ama aralık annesı olucam sanırım
rahımım 4-5 cm acık
ve bebegı tutan 1,5 cmlik et parcası kaldı
wc harıcı yatıyorum
rahım agzı yetmezlıgı varmıs
dikiş atılamıyor aralık basında sanırım sunı sancı ıle dogum yapıcam
bebegım 2 kıloya ulastıgında rahımın o kısmıda acılacakmıs
su an 1 kılo canım kızım

teşekkürler kızlar Allah inş bebeğimi kucagıma almayı nasıp eder
subat annesıyım ama aralık annesı olucam sanırım
rahımım 4-5 cm acık
ve bebegı tutan 1,5 cmlik et parcası kaldı
wc harıcı yatıyorum
rahım agzı yetmezlıgı varmıs
dikiş atılamıyor aralık basında sanırım sunı sancı ıle dogum yapıcam
bebegım 2 kıloya ulastıgında rahımın o kısmıda acılacakmıs
su an 1 kılo canım kızım
Ah canım benim çok geçmiş olsun ssaslanda senin durumunda tüm dualarımız sizin için umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın diyecek çok birşey de yok aslında kendine bebeğine çok dikkat et a.s.

canım inşallah 32. haftayada ulaşırsın 35 de Allahım sağlıkla bebeğine kucağına almanı nasip etsin inşallah dilerim tüm kalbimle

kelebek maşallah ne tatlı çıkmış bebeğin ben ilk resimlerinde sana benzetiyordum ama şimdi pek benzetemedim ama dudaklar falan süper valla
nisan senin kuzu da çok güzel benimki hep yandan resim veriyor hüç yok şöyle sizin gibi yüzünün ön profili allah acılarını göstermesin

canımcım sağol
senın bebısınde cok nazik ve utangac olucak bence
kızımın çene ve yüzünü kendıme benzetıyorum ama dudak göz baba sanki

ayy kızlar bebekleriniz ne güzel görünüyor, benim kızımın hala renkli resmi yok, doktor poz vermiyor deyip duruyor, ters duruyor o yüzden poz veremiyor diyor yaaaa

Back