Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları şubat 2009 bebeklerinin ilk resimleri

masallah cnm cook tatli ALLAH nazarlardan saklasin
ben cok begendim kahveleri hazirlayin istemeye gelcez a.s hihoyyyt

yok yok olmaz öyle :1no2: seninde oglunu görmek lazım önce bu işler öyle görüşmeden olmaz.kaydirigubbakcemile3 oglunu göreem önce

kızlar son resmimiz 17+4 haftalık :
192 gram . 17.5 cm . olmuş güzel kızım :))
bugün naz yaptı biraz verdiği en iyi resim bu 15 gün idare edin

derincim walla bakıyom bakıyom bu resimden hiç bişey anlamadım??

Bugün nazlıydık şekerim bu kadar bu zamana kadar verdiği güzel pozlara sayın
sağ üst köşe yüzü işte ama gerçekten çok net çıkmadı bugün (laelaelaelaelae

Bugün ayrıntılı ultrason yaptırdık canım oyüzden herşeyine baktı parmaklarına falan :)))) hep açar oğlum pipisini gösterir annesine ama bacaklarını kırardı normalde bu sefer güzel poz verdi

Özlemimm maşallah kocaman olmuş ayakta duruyo gibi sanki resimde bacaklar falan kaslı kaslı futbolcu bacağı gibi :)) %100 erkeğim diye bağırıyo resmen :))

demircool ne göz var sen de be kızım 10 dakikadır bakıyorum bakıyorum göremedim pipiyi..

yaa benim kızımın doğru düzgün fotoğrafı bile yok, doktor resim vermiyor, verse de doğru açıdan çekmiyor, çekemk içinçekiyor veriyor, o da bulanık çıkıyor, seçemiyorum bile bebeğimi, amaultrasonda net görüyorum, ileride hatıra bırakabilceğim fotosu yok doğru düzgün, aynı hastane de çalışan diğerdoktor iyi resim veriyotmuş, renkli renkli çekip veriyormuş, sırf resim almak için de doktor değiştirilmez değil mi?

ayyy demircool ne komiksin yaaa, resmin üzerine nasıl yazı yazabildin, nereden aklına geldi, ilginççç, tamam tamam gözümün içine soktun pipiyi, özlemm gördünmü senin oğlanın pipisi fişlendii...

ayyy demircool ne komiksin yaaa, resmin üzerine nasıl yazı yazabildin, nereden aklına geldi, ilginççç, tamam tamam gözümün içine soktun pipiyi, özlemm gördünmü senin oğlanın pipisi fişlendii...

ayol bunuda görmiceksin diye ödüm koptuu.neyseki gördün.:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…