• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları şubat 2009 bebeklerinin ilk resimleri

neyse asıl konuya dönecek olursak, benim bebeğin fotoğrfaı ultrasonda hep yarım veriliyor, tamamı sığmıyor, ama bakıyorum sizinkilere baştan ayağa görebiliyorsunuz, benim doktorda mı var tuhfalık..

benim doktorda yarım veriyor ve ben hiçbirşey anlamıyorum nerde neresi var fisfisfisyani senin doktorda bi tuhaflık yok arkadaşım

ben hesaplamaktan vazgeçtim çok karışık doktor bana aylık olarak söylüyor bazen bende soranlara ona göre diyorum mesela beşbuçuk aylıkken ayrıntılı ultrason yapıcaz dedi 15 ekime gün verdi ben o tarihte 22 haftalık olmuş oluyorum demekki 5. ayın içindeyim aybuke benim sat la adet tarihi uyumlu ultrasondada 20+5 im sen son adet tarihine göremi 20+2sin yoksa ultrasona göremi satın 13 mayıssa benimle aynı olman gerekmiyormu

benim de son adet tarihimle, adet tarihim uyumlu, ama ben son adet tarihine göre 20+2 yim, ultrasona göre 20+4 üm, ben sonadet tarihini baz alıyordum, aslında doğrusu ultrasonu baz almak değil mi..sengözlerimebaksanab

benim de son adet tarihimle, adet tarihim uyumlu, ama ben son adet tarihine göre 20+2 yim, ultrasona göre 20+4 üm, ben sonadet tarihini baz alıyordum, aslında doğrusu ultrasonu baz almak değil mi..sengözlerimebaksanab

evet benim bildiğim öyle son adet tarihi hamile kaldığımız günü tam olarak bilemeyeceğimiz için kullanılıyor ultrason ölçümleri doğru sonucu veriyor diye biliyorum ama yalnış bilgilendirmiyim a.s.

ya ultrason sınucuna bakarsan 20+4 üm ama ben o tarihte hala adet görüyordum, o gün hamile kalmamın imkanı yok, bebeğim biraz gelişkin de, ondan büyük çıkıyor..

kızlar oğluşumun son hali :) ilk kez foto eklemeyi deniyorum yükleyebildimmi bilmiyorum ama eğer beceremezsem yardımcı olurmusunuz

kızlar oğluşumun son hali :) ilk kez foto eklemeyi deniyorum yükleyebildimmi bilmiyorum ama eğer beceremezsem yardımcı olurmusunuz

olmuş güzelim
maşallah :nazar::nazar: ne kadar belirgin bir foto olmuş
eee hanginize benziyor bakalım küçük prens??:emir_bebek::dance::dance:

ayyy bizim doktor da bugün babasına benziyor demezmi allahım adamın agzından gelene kadar düşmedi bana benziyor diye sevindi durdu canım kocişim.bende zaten sana benzesin diye dua ediyordum dedim daha da cok sevindi benim herif:)))))))

kızlar anca bu kadar oluyor başka da olmuyor.yüzünün solu görünüyor kaburgaları bi de

benim kızımı da ben her gittiğimde farklı birine benzetiyorum, son gittiğimde babasıydı, babası da gördü küçücük şeyden nasıl çıkardın onu diyor, daha bişeye benzemiyor diyor, haklı aslında ama insan illa orasını burasını benzetmek istiyor...

eşime göre yenidoğan çocuk bile daha bişeye benzemez diyor..

bizimde doktor babasına benziyor demezmi allahım adam susmadı eve gelene kadar.kızım banabenziyor diye diye geldi.

hihi demrcim aynı şeyide benim kaynana demişti bizimle geldiğinde dr a :))
cinsiyeti belli değildi daha erkek diyodu hep oğluşunun oğluşu aynı oğluşuna benziyomuş haha kız olduğunu duyunca apışıp kaldı.. :)))))

hihi demrcim aynı şeyide benim kaynana demişti bizimle geldiğinde dr a :))
cinsiyeti belli değildi daha erkek diyodu hep oğluşunun oğluşu aynı oğluşuna benziyomuş haha kız olduğunu duyunca apışıp kaldı.. :)))))

haaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhaaaaaaaaaaa :roflol::roflol: pek iyi olmuş.senmisin fesat düşünenn:oklava:

Back