Beta hcg

İçim biraz huzursuz oldu beta yüksek kese az göründü diye. Şeklinin hiçbir önemi yok 1 hafta sonra gel dedi doktor ama araştırmadan duramadım
Vajinalmi baktı karından mı ? Benim beta değerim 10.350ydi iki gün sonra hastaneye gittim doktor kesede bebekte göremedi
Bir gün sonra başka bir doktora gittim
Vajinal baktı. Bebeğide gördü keseyide
Endişelenme o yüzden

Vajinalmi baktı karından mı ? Benim beta değerim 10.350ydi iki gün sonra hastaneye gittim doktor kesede bebekte göremedi
Bir gün sonra başka bir doktora gittim
Vajinal baktı. Bebeğide gördü keseyide
Endişelenme o yüzden
Devlet hastanesi vajinal baktı ama makineleri kaliteli değil çok küçük kese dedi net görünmedi. Sonra özele gittim orda karından daha net göründü kese, o da henüz küçük dedi. Şu an 4 haftalık kese boyutuna göre haftaya gel daha net olur dedi bebek görünmüyor henüz

Devlet hastanesi vajinal baktı ama makineleri kaliteli değil çok küçük kese dedi net görünmedi. Sonra özele gittim orda karından daha net göründü kese, o da henüz küçük dedi. Şu an 4 haftalık kese boyutuna göre haftaya gel daha net olur dedi bebek görünmüyor henüz
Daha haftası çok küçük normaldir
Ekim anneleri grubundayım bu sitedeki ordaki bir çok anne senin gibi endişelendi ama çoğu 7. haftda felan gördü
Dert etme gebeliğinin tadını çıkar❤️

Back
X