biberon ısıtıcı ve emzikleri için sterilizatör .
süper yaa hakikaten aşmışsın olayı
Buda sonuncusu elektrikli ve pilli kullanılabilen süt pompası sütlerimiz bol olsun inşallah
Neden ihtiyacın yok arkadaşım Bunlar gerçekten kullandıkça ve zamanla gerekliliğini anlayacağımız şeyler .canım benim onlara ihtiyacım yok.:):))))))))))))))
Canım olmamış..........................................................
canım iyi yapmışsın bunları daha önceden alıp bende araştırıyorum pompayı uzun zamandır medela alıcam sanırım..resim koymak istiyorum ama beceremiyorum tarif edermisin..
kafamçokkarıştı Ay dur kendime geleyim düştüm bayıldım . Harika birşey ay çok güzel bayıldım allah nazarlardan korusun bebeğinin içinde sağlıkla yattığını görmek nasip etsin.hehe becerdim sanırım sonunda beğendinizmi??
Canım benim evime çok yakın var inci tunçel mağazası bende bir gidip bakayım bakalım pazarlık payı var diyorsun yani . Süpermiş valla içim gitti .amin canım ben bunu çok beğendim ilk gördüğüm günden beri bunu istedim başak çok baktım ama içleri çok küçük en fazla 5-6 ay yatılabiliyo dediler bunun iç kısmı geniş, en samimi arkadaşım ist.da bebeği 7 aylık olmuş bunun aynısını aldı oda ben resmini göstermiştim oda beğendi almış bunu inci tuncel marka bebeğe zarar verecek hiç bir madde yok içerisinde, izmite gidicez haftaya ist. da uğricaz arkadaşlarımızı görmeye gidicez hemde bebek sevmeye.. dün eşim arayıp verdi siparişini biz gidince verip parasını alıcaz 450 ytl demişler en son fiyat ama gidince sıkı bii pazarlık yapıcam arkadaşım 500 e almış o kadar para veremem en azından 350 ye indirtmem lazım.. klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?