- 12 Temmuz 2006
- 5.055
- 5.694
- 248
- Konu Sahibi AglayanPasta
-
öncelikle eşinizin homoseksüel olduğuna inanmıyorum ben sizle bu kadar yıl yaşayamazdı yoksa ! ayrıca bu bi hastalık değildir ruhsal bozukluk falan değildir bu yüzden o insana hasta iğrenç bilmem ne gibi davranmayın bence!
dünyada nedense yalnızca homoseksüelliğin nedeni konuşulur bu bi dışlamadır. insanlar toplumda homoseksüel bireyler görmek istemezler çünkü çocuklarına kötü örnek olacakları düşünülür. birçok insan çevresindeki homoseksüelleri bilmez zaten bu insanlarda baskılardan dolayı kimliklerini saklar ve bu durumdan ötürü kendilerini sürekli suçlu hissederler. ya da çoğu yıllarca bunu kabul etmez edemez çünkü çevre kendisi gibi değildir ve insanlar genelde kendisi gibi olmayanları dışlarlar. size tavsiyem bu durumu sanki hastalıkmış gibi araştırmamanız çünkü eşinzin en küçük hareketi bile gözünüze batar o durumda bi erkeğe selam verirken bakışına bile dikkat eder hale gelirsiniz yapmayın bunu...
siz bir kadınsınız eşinizin size nasıl davrandığını nasıl baktığını bilirsiniz... bi düşünün mutlu günlerinizdeki gözlerindeki sevinci ya da sizi öperken sizde yarattığı kalp çarpıntısını... dediğiniz gibi olsaydı bunları hissettirebilirmiydi ?
inshaallah dedigin gibidir...zaten benim kafam bu durumda karisiyor...gercekten asikmis seviyormus gibi davraniyor yani insan ilgi dymasa sevmezse nasil bukadar iyi rol yapabilsinki? neden benim her nazimi ceksin? neden surekli sarilmak opmek istesin? dedigim gibi bu durum disinda insan olarak gercekten cok iyi ve merhametli. boyle olmazsa bana karsi kotu olsa zaten dusunmeden ceker giderim...
esin escinsel veya biseksuel mi demek istiyorsun... oyle ise degismez canim. hem bayanlardan hem erkeklerden hoslaniyor oalbilir, benimde esim travestilere merak sarmisti bende bosanmayi dusunuyorum ne kadar sevsemde mantigim almiyor. sadece merak diyor ama internetten travestilerle tanismak icin ilan vermis ve canim cok yandi.. seviyorum ama kaldiramiyacagim, meraktan yaptigini aslinda gorusmiceni soyledi ama inanmiyorum inanmiycamda. eger esin escinselse cogu escinsel olan erkegin yaptigi gibi seni kendi ozel hayatina paravan olarak kullaniyo olabilir bu tipler evlenir esiyle uyumlu gozukur sorun cikarmaz hatta cocuk bile yaparlar ama disarda baska hayatlar yasarlar. kac kendini kurtar dedigim gibiyse
öncelikle eşinizin homoseksüel olduğuna inanmıyorum ben sizle bu kadar yıl yaşayamazdı yoksa ! ayrıca bu bi hastalık değildir ruhsal bozukluk falan değildir bu yüzden o insana hasta iğrenç bilmem ne gibi davranmayın bence!
dünyada nedense yalnızca homoseksüelliğin nedeni konuşulur bu bi dışlamadır. insanlar toplumda homoseksüel bireyler görmek istemezler çünkü çocuklarına kötü örnek olacakları düşünülür. birçok insan çevresindeki homoseksüelleri bilmez zaten bu insanlarda baskılardan dolayı kimliklerini saklar ve bu durumdan ötürü kendilerini sürekli suçlu hissederler. ya da çoğu yıllarca bunu kabul etmez edemez çünkü çevre kendisi gibi değildir ve insanlar genelde kendisi gibi olmayanları dışlarlar. size tavsiyem bu durumu sanki hastalıkmış gibi araştırmamanız çünkü eşinzin en küçük hareketi bile gözünüze batar o durumda bi erkeğe selam verirken bakışına bile dikkat eder hale gelirsiniz yapmayın bunu...
siz bir kadınsınız eşinizin size nasıl davrandığını nasıl baktığını bilirsiniz... bi düşünün mutlu günlerinizdeki gözlerindeki sevinci ya da sizi öperken sizde yarattığı kalp çarpıntısını... dediğiniz gibi olsaydı bunları hissettirebilirmiydi ?
Arkadaşım,ben şakasına bile olsa bir erkeğin bir başka erkeğe uzunca bir aşk mektubu yazacağına inanmıyorum..En azından erkek kimliği ile...Tabi bir kadın ismi kullanarak arkadaşını işletmek istemişse ona bir şey diyemem...Öbür türlüsü pek normal değil...
bence boşanmayın, eşinizin bu durumu değiştirmesine bi şekilde yardımcı olun. bence kendine de itiraf edememiş eşiniz eşcinsel olduğunu ve fiziki bir yakınlaşması olduğunu sanmıyorum
homoseksüel bi insan sizle birlikte olamaz yanağınızdan bile öpmek istemezbi insan konuşurken bu iekilde kelimler kullanıyo diyo homoseksüel yakıştırmasınıda ilk defa burada gördüm sadece eşiniz biraz fazla kibar bi erkek olabilir.
hayır anlamıyorum ya, adam eşcinsel olduktan sonra fiziki yakınlaşsa ne olur, yakınlaşmasa ne olur?
adam, kendine itiraf etse ne olur, etmese ne olur?
evlilik, gurur kırıcı, onur kırıcı her ne olursa olsun boşanmayıp kocaya yapışmak üzere imzalanan bir sözleşme de ben mi kaçırdım? adam eşcinsel ama boşanmayın, adam itiraf etmemiş boşanmayın, adam eşcinsel ama kocanız boşanmayın. kusura bakmayın da midemi bulandırdınız.
kadınlar erkeklerler evlenirler, kadınlar eşcinsellerle ev-len-mez-ler.
ben sizin gibi düşünmüyorum, adamın fiziki bir teması olmamışsa, bir kimlik bunalımındaysa karısını da seviyorsa bu bunalımdan kurtulup normale dönmesi ancak sevdiği insanın eliyle olur. mideniz bulanmaya fırsat arıyorsa benim yapacak bir şeyim yok, ama adamı bırak tamamen kopsun, başka adamlara gitsin diyorsanız da bu benim midemi bulandırır.
eşcinsel olsa cinsel yönden isteksiz olarak yaklaşır, seve seve hatta cinselliği isteyen taraf olarak yaklaşıyorsa da ister rüyasında tarkanı görsün eşcinsel olduğunu düşünmem
ben sizin gibi düşünmüyorum, adamın fiziki bir teması olmamışsa, bir kimlik bunalımındaysa karısını da seviyorsa bu bunalımdan kurtulup normale dönmesi ancak sevdiği insanın eliyle olur. mideniz bulanmaya fırsat arıyorsa benim yapacak bir şeyim yok, ama adamı bırak tamamen kopsun, başka adamlara gitsin diyorsanız da bu benim midemi bulandırır.
eşcinsel olsa cinsel yönden isteksiz olarak yaklaşır, seve seve hatta cinselliği isteyen taraf olarak yaklaşıyorsa da ister rüyasında tarkanı görsün eşcinsel olduğunu düşünmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?