Suanda cok uzgunum, lutfen yorum yapin..sorun esim...

AglayanPasta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
458
2
46
Diğer
Lutfen yargilamadan bana yardimci olun, cunku ne yapacagimi bilmez durumdayim...uzgun, kirgin ve kizginim....
Daha oncede konu acmistim yalan soyleyen es diye tabi orda asil sorunu yazmamistim ama simdi yazma zamani geldi...
Aslinda hersey evlendigimizin 1.senesinde basladi... bazi seyler farketmeye basladim...yalanlar ama kucuk yalanlar...beni uzmemek icin soyledigini soylerdi..ozaman pek onemsemezdim, zamanla baska seyler fark ettim...erkek arkadaslariyla askimli, bebegimli, canim cicimli, balimli konusuyordu...bana cok ters olan seylerdi bunlar kavga ettim, neden boyle yaptigini sordum bana aramizda sakalasiyoruz dedi...tamam dedim inanmayi sectim.
Ama birgun e.......l sitesine girdigini gordum hatta uyeydi orda, daha sonra msnde ordan birsuru arkadasi vardi...daha sonra bir arkadasina erkek arkadasina yazdigi bir mektup gordum facebookta sok oldum...gunlerce agladim..ama o bana dusundugum gibi bisey olmadigini baska bir niyetle yaptigini ve tekrarlanmiyacagina soz verdi, inandirdi(ben inanmayi sectim butun suphelerime ragmen) daha sonra bu tur seylerle hic karsilasmadim belki daha dikkatli olmustur bilemem....
Buarada oglumuz var, bana karsi cok saygili ilgilidir..kizmaz bagirmaz, benim uzulmeme dayanamaz, hemen barismak icin cabalar, ayrilik kelimesini agzina dahi almaz ben alsam kizar(butun bunlarin aslinda icten yapmadigimi dusunmedim degil cunku cok yalanini yakaladim)...kafam cok karisik..
Son gunlerde bir kiz hesabi acip erkeklerle konustugundan supheleniyorum ama kesinlikle oyle bisey yok diyo...inanilmaz yalanlarini yakaladim...ama ozur diliyor hakkini helal et diyo...sensiz yapamam diyor seni cok seviyorum diyo falan filan.....Biliyorum cogunuz hemen ayril diyeceksiniz, benimde aklimda bu var AYRILMAK... ama akil istiyorum...boyle bir durumla karsilastiniz mi hic? degisme ihtimali yok mu? yoksa ben kendi hayatimi mi mahvediyorum? okadar kotuyumki....nolur yorum yapin

eşinle konuş...bi psikolağa görünmeyi kabul etmesse ayrıl yazdıklarından ben bile kesin kanaati getirdim.ALLAH yar ve yardımcın olsun.

Zamana ihtiyacın var netleşmesi gerek

esin escinsel veya biseksuel mi demek istiyorsun... oyle ise degismez canim. hem bayanlardan hem erkeklerden hoslaniyor oalbilir, benimde esim travestilere merak sarmisti bende bosanmayi dusunuyorum ne kadar sevsemde mantigim almiyor. sadece merak diyor ama internetten travestilerle tanismak icin ilan vermis ve canim cok yandi.. seviyorum ama kaldiramiyacagim, meraktan yaptigini aslinda gorusmiceni soyledi ama inanmiyorum inanmiycamda. eger esin escinselse cogu escinsel olan erkegin yaptigi gibi seni kendi ozel hayatina paravan olarak kullaniyo olabilir bu tipler evlenir esiyle uyumlu gozukur sorun cikarmaz hatta cocuk bile yaparlar ama disarda baska hayatlar yasarlar. kac kendini kurtar dedigim gibiyse

evet bunu kesinlikle kabul etmiyor ve etmiyecek...ama yazdiklarimi okuyunca ben bile kesin diye dusunuyorum...ama cok karisigim..ne yapmaliyim nasil davranmaliyim...inanin bilmiyorum...basima boyle birsey gelecegini hic tahmin edemezdim

evet bundan supheleniyorum...cok uzgunum...peki sen ne yaptin?

bu meseleye burada çare bulamazsın sadece dertleşebilirsin

senin çaren bir psikiyatr da
önce git kendin konuş ne yapabilirsin öğren
iyice takip et kafanda netleştir ve evliliğini bitir

bu meseleye burada çare bulamazsın sadece dertleşebilirsin

senin çaren bir psikiyatr da
önce git kendin konuş ne yapabilirsin öğren
iyice takip et kafanda netleştir ve evliliğini bitir

evet care bulamam biliyorum ama dertlesmeye cok ihtiyacim var...coook uzgunum..ne yapacagimi bilmez durumdayim

Cok uzuldum senin adina, Hamile kalmadan oncedemi farketmisdin bu durumu?Eger oylese neden hemen. Cocuk yaptin canim?İlerde oglun babasinin bu yaptiklarindan ( tam kesin olmasada durum onu gosteriyor)Cok utanc duyabilir, hatta o bile etkilenip kafasi karisabilir.Bence hemen doktor yardimi almalisiniz.

biraz daha takip et derim ben.

e......l siteleri falan daha yakalamadim... dedigim gibi kiz hesabi acip ordan konustugunu dusunuyorum kesin bisey yok ama ... bunlar disinda cok yalanini yakaladim son bikac gundur tartistik... bana mantikli bi neden e soyleyeiyor...esimin mitomani oldugunu dusunuyorum aslinda eminim cunku kimse bukadar cok yalan soyleyeemz

ilk basta hersey cok guzeldi cok ilgili biriydi bana cok asikti oyle derdi...cok ilgilenirdi, hasta olsam yanimdan ayrilmazdi...ben aglasam oda aglardi emindim ondan...hamileyken yalanlarini yakaladim sonrasi da geldi iste...hala oyle ilgili falan ama yalanlar yalanlar.... guvenim yok...inancim yok...

Canim bilgisara ondan gizli casus programi yukle. Butun sifreleri loginleri kayit etsin.Msnden falan konusup gorustugu varsa, googleda bile baktigi video resim hepsi cikar meydana.

o zaman dedigim gibi gene takip et ve eline kesin bir bilgi gecmesini bekle.sonucta kanitlayacak bir seyin olmasi lagzim.
yalan soyleme konusunda karsina alip konussan neden boyle yapiyorsun falan diye faydasi olmaz mi acaba?

o zaman dedigim gibi gene takip et ve eline kesin bir bilgi gecmesini bekle.sonucta kanitlayacak bir seyin olmasi lagzim.
yalan soyleme konusunda karsina alip konussan neden boyle yapiyorsun falan diye faydasi olmaz mi acaba?

cok konustum guzellikle anlattim tartisarak anlattim, hakkini helal et diyor degisecam diyor ama yine ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…