Suan kalbım duracak

bunu bana benim sevdiğim adam söylese bildiğin soğurum.. Git kendin iste o zaman numarasını der, bir daha beni aramamasını söylerdim son noktayı'da orada koyardım.. seni sevmiş olsa o cümleyi asla kurmazdı şaka olsa bile kurmazdı.. ama yine senin bileceğin bir şey

bence şanslıymış, boşluğuna gelmiş gerçek yüzü ortaya çıkmış, vaktini daha fazla boşuna harcama, intikam falan da düşünme derim çünkü bu düşünceler sana zarar, boşver gitsin

iyi ki göndermişin o fotoyu. gerçek yüzünü görmüş oldun.

şunda ki rahatlığa bak! sevse böyle olmazdı ki olmazdı yani... onun ki lafta sevmekmiş içte başka şeyler yatıyormuş. boş ver gitsin.

Sanirim oyleymis, aslinda bakimliyim guzel bir yuzum oldugunu soylerler hatta bu ara zayifladim bayagi ama gel gor ki yine yaranamiyoruz..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Cnm bnm ev arkdsimin erkek arkdsida boyle arkadasimi begenmezdi kendisini cok yakisikli arkadasimi cok cirkin bulurdu ama ondan baska kimsede ona bakmadigi icin arkadasimdan ayrilmiodu bole bi laf iliski bitirir bence bide ozguvene bak ozur diliycene senle suan konusmak istemiorum dio bu ne kustahlik bole sevgiliyi cekicene ayrilmak en iyisi senin onurun ve gururun zedelenmedi mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kötü bir kıskandırma yöntemi ama bence sadece siz kıskanın diye yapmış sanırım başarılı olmuş.

Burcum kova canim, yengec degilim ve olayi dusunmemek elde degil suan..

Açık havaya çık canım. O duyguyu biliyorum.

Ya sen numara falan uydurmicaktın. Telefonun açık kalsın arasın ama açma. Ha açtı ha açacak diye meşgule düşene kadar arasın. Çok yıpratıcı oluyo emin ol. Benimki artık başka numaralardan deniyodu şansını o derece. Mesajlara aslaaa cevap yazma. Telefonu meşgule atma. Sonuna kadar çalsın. Kesinlikle tepki verme. Yıpranıcak denedim gördüm. Ha tabi taktik değil tavrım böyleydi. Yani iiçimden öyle geliyodu ama çok işe yarıyo.

Artik oyle yapacagim suandan itibaren, nereye giderse gitsin artik degil mi

Burcum kova canim, yengec degilim ve olayi dusunmemek elde degil suan..

ben de kovayım ve midemle başım her daim dertte artık gülüyorum yani o derece.. ve üzüldüğümde sinirlendiğimde bazen bulantm olur ama bazende bulantım hiç olmadan içimden bir kusma isteği gelir. fiziksel değil ama psikolojik bir kusma isteği. kovaların mideleri hassas demek ki..
arkadaşım konuna gelince bu kadar densizini, terbiyesizini daha önce hiççç görmemiştim ve yaptığına yorum dahi getirmek istemiyorum. senin ne yapacağına da yorum getirmek istemiyorum çünkü zaten yapacağın şey belli, bir de bizim söylememize gerek yok. oyun falan da oynama bıçak gibi kes bırak.

Evet suan psikolojik bir kusma istegi var bende, kusmayi denesem kusamam cunku..

Evet suan ki dusuncem oyun falan oynamayacagim ne yaparsa yapsin, arasin bulsun arkadasin numarasini.
He bulsa bile arkadasim ona yanasmaz eminim..
Kaybettigiyle kalsin beyefendi

Şakaysa da gerçekse de hoş değil. Unutabileceginizi sanmıyorum. Arkadaşınızı her gördüğünüzde aklınıza gelecek. Hatta hangi arkadaşınızla tanışsa endişeleneceksiniz. Değer mi hayatı zehir etmeye. Arkanıza bile bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…