Aslında iyiki atmışsınız o resmi, has kütük olduğunu görmüşsünüz bu sayede.
Önce bir kıza sorayım, ok derse numarasını sana atarım, benden haber bekle... şeklinde bir mesaj gönder.
Kaç yaşında bu sevgili dediğiniz?
.
Sana bunu diyebilen dışarda nelere kimlere bakıyordur. Hadi beğendi diyelim bunu sana nasıl söyleme cesaretinde bulunabiliyor. O anda defol git demen gerekiyordu. ararsa sakın açma, mesajlarına da cevap verme. Hatta direk bitti de. Bu adam seni çok rahat aldatır vicdan azabıda çekmez söyleyim canım.Arkadaslar suan cok uzgunum, erkek arkadasima bir resim gondermistim, gondermez olaydim..
1 seneden fazla beraberiz..
Resimde bayan arkadaslarla siniftayiz
Erkek arkadasim bu resmi gorup su sol kosedeki kisi cok iyiymis gibisinden bir seyler soyledi, ve ciddiydi, numarasi bende olsa kotu olmaz gibisinden bir sey soyledi(ciddi olarak resmen benden istedi) ve bir anda dunya basima yikildi gibi hissettim..
Beni ne icin sevdi bu ya, suan aglama istiyorum gozlerim doldu ama aglayamiyorum, daha bu sabah seni seviyorum demisti...
Ne yapacagim buna simdi ben, biraz once kendisi itiraf etti, yaptigim cok kabaydi, suan senle konusamayacagim sonra mesaj atarim dedi...
Gercekten bu nasil karakterdir Allahim, ne olur bir seyler soyleyin... Icim cok kotu oldu.. Saka gibi bir anda..
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Kizlar mesaj atti biraz once!!!
Burada misin? Yazmis
Ne demeliyim buna?
Kendisi 21 ine girdi
Once arkadasima sormam lazim dedim
En son dediklerine cevap vermeden kapadim..
Kendisi 21 ine girdi
Once arkadasima sormam lazim dedim
En son dediklerine cevap vermeden kapadim..
Bunu dediğinizde ne dedi peki çok merak ettim
Kizlar yeni mesaj
Ben cezalandiriyor musun simdi??
Ben de soyle cevap verdim
Hayir sana yeni hediyeni veriyorum, numarayi sen istemistin, mutluluklarr
Arkadaslar suan cok uzgunum, erkek arkadasima bir resim gondermistim, gondermez olaydim..
1 seneden fazla beraberiz..
Resimde bayan arkadaslarla siniftayiz
Erkek arkadasim bu resmi gorup su sol kosedeki kisi cok iyiymis gibisinden bir seyler soyledi, ve ciddiydi, numarasi bende olsa kotu olmaz gibisinden bir sey soyledi(ciddi olarak resmen benden istedi) ve bir anda dunya basima yikildi gibi hissettim..
Beni ne icin sevdi bu ya, suan aglama istiyorum gozlerim doldu ama aglayamiyorum, daha bu sabah seni seviyorum demisti...
Ne yapacagim buna simdi ben, biraz once kendisi itiraf etti, yaptigim cok kabaydi, suan senle konusamayacagim sonra mesaj atarim dedi...
Gercekten bu nasil karakterdir Allahim, ne olur bir seyler soyleyin... Icim cok kotu oldu.. Saka gibi bir anda..