Suan kalbım duracak

Kendisi 21 ine girdi

Once arkadasima sormam lazim dedim

En son dediklerine cevap vermeden kapadim..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Inanamiyorum bu ne rezalet Okurken ilk once "saka yapmis belli ki, ama esek sakasi olmus" diye dusundum, densizce ve saygisizca bir saka diye, ama ciddiydi diyorsun Ki adamin attigi mesaja bakilirsa pek oyle "ah ulan ben ne yaptim, boyle saka mi olur yedik bir nane" havasi falan da yok

Resmi iyi ki gondermissin diyen arkadaslara tamamen katiliyorum, iyi ki gondermissin de erkenden ogrenmissin adamin ne oldugunu. Yerinde olsam mesaj atmasina, konusmasina bile izin vermem direkt basarim tekmeyi.

Kizlar mesaj atti biraz once!!!

Burada misin? Yazmis
Ne demeliyim buna?

Sana bunu diyebilen dışarda nelere kimlere bakıyordur. Hadi beğendi diyelim bunu sana nasıl söyleme cesaretinde bulunabiliyor. O anda defol git demen gerekiyordu. ararsa sakın açma, mesajlarına da cevap verme. Hatta direk bitti de. Bu adam seni çok rahat aldatır vicdan azabıda çekmez söyleyim canım.
Normal bir insan baksa bile senden başkasını gözüm görmez falan der bu nedir ya.. Senin yerine kendimi koydum da çok zor bir durum.

1 senedir berabersiniz....
Foto atiyorsun ve senden başka kizin nosunu istiyor...
Sonra da simdi konusamayacagim mesaj atarim diyor...
Canim sen bunu fazla simartmissin bu ne genislik......

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kendisi 21 ine girdi

Once arkadasima sormam lazim dedim

En son dediklerine cevap vermeden kapadim..

İyi yapmışsın, bence sor da arkadaşına... o bu karaktersizi kabul etmez. Hem onun cevabını iletir de bozarsın, hem de senden olsun.

Ergenliği atlatamamış bu daha, sal ipini gitsin bence.

.

canım senin yapacağın tek şey ayağını biraz oynatıp dötüne tekmeyi basmak elbetteki.
sorunun tek çözümü

Kabalik degil bu terbiyesizlik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar yeni mesaj

Ben cezalandiriyor musun simdi??

Ben de soyle cevap verdim

Hayir sana yeni hediyeni veriyorum, numarayi sen istemistin, mutluluklarr

bu yaptığı kabalıkla açıklanamaz başka birşey bu
sanırım allahın sevgili kulusunuz boş bulunup size gerçek yüzünü gösterecek bir laf etmiş umarım özrünü kabul edip devam etmeyi düşünmüyorsunuzdur

Kizlar yeni mesaj

Ben cezalandiriyor musun simdi??

Ben de soyle cevap verdim

Hayir sana yeni hediyeni veriyorum, numarayi sen istemistin, mutluluklarr

Numarayı yolladın mı? :44:
Bir daha cevap verme bence.

Derler canım hem senin icin ölüp bitiyorum seviyorum derler, aynı anda da yolunu yaparlar. Sana yem atmıs ayrılık icin seni kırmıs ama ayrılık konusunu acmayı da sana bırakmıs. Böyle yaparak vicdanları daha rahat oluyor heralde. Kimseye ayrıl denmez sonucta 1 yılını vermissin ama adam daha ne kadar belli etsin. Aynı seyi sen yapsan ne olurdu acaba bi sor ona sonra ver yolu

Şimdi konuşamayacağım diyince çok gıcık oldum ne yalan söyleyeyim. Hayatının aşkını bulmuş da boğazı düğümlenmiş sanki.

Benim ilk sevdiğim yapardo böyle. Ağlaya ağlaya da olsa terk etmiştim. Ve o ağladığımdan bihaberdi tabii. Zor olur ama çözümü belli. Yine de sen bilirsin..

Devamının geleceğini bil kardeşim. Yaşadım ondan biliyorum. Benle konuşurken(henüz açılmamıştık ama acayip ima rdiyodu hislerini. Yani resmen sevgili gibiydik) gitti kıza teklif etti bana da mesajları yolladı.

Ayrıldım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…