Suan kalbım duracak

arkadaşım bence ayrılma. dersini alması için ufak şekilde uyarır ve rahatsız olduğunu ciddi şekilde belirtirsin. ama ayrılma derim ben. bazı kadınlar neler neler çekiyor hayatta. bana da hep böyle ayrıl bence demişlerdi ama şu an hiçbiri yanımda değil arkadaşlarımın. affet gitsin. ama ikinci sefer yaparsa o zaman sana kalmış

Kesinlikle ayrılsın. Ben kendi ellerimle kardeşim dediğim kızı tanıştırmıştım sevgilimle bundan 3-4 yıl öncesinde.. Çocukla ayrıldık, bu benimle barışmak için kardeşim dediğim kızla konuşurken aralarında çekim olmuş ve çıkmışlar. Ertesi gün ikiside hatasını anlayıp ayrılmış ama neye yarar. İkisini de sildim hayatımdan. O yüzden kimseye güvenmiceksin canım. Barışırsa yüz bulacak bu çocuk.

Kesinlikle ayrılsın. Ben kendi ellerimle kardeşim dediğim kızı tanıştırmıştım sevgilimle bundan 3-4 yıl öncesinde.. Çocukla ayrıldık, bu benimle barışmak için kardeşim dediğim kızla konuşurken aralarında çekim olmuş ve çıkmışlar. Ertesi gün ikiside hatasını anlayıp ayrılmış ama neye yarar. İkisini de sildim hayatımdan. O yüzden kimseye güvenmiceksin canım. Barışırsa yüz bulacak bu çocuk.

Hakli. Sonuna kadar katılıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sövmek istemiyorum yuhhh be kardeşim çapkın olun ne halt ederseniz edinde yüzümüze karşı bari biraz rol yapın bu ne dünyanın çivisi çıkmış sakın evleneyim falan deme bu öküzle !! ilerde çok pişman olursun herkes 7de neyse 70de o oluyor.

• Beğen
Reactions: KJH
Arkadaslar suan cok uzgunum, erkek arkadasima bir resim gondermistim, gondermez olaydim..

1 seneden fazla beraberiz..

Resimde bayan arkadaslarla siniftayiz

Erkek arkadasim bu resmi gorup su sol kosedeki kisi cok iyiymis gibisinden bir seyler soyledi, ve ciddiydi, numarasi bende olsa kotu olmaz gibisinden bir sey soyledi(ciddi olarak resmen benden istedi) ve bir anda dunya basima yikildi gibi hissettim..

Beni ne icin sevdi bu ya, suan aglama istiyorum gozlerim doldu ama aglayamiyorum, daha bu sabah seni seviyorum demisti...

Ne yapacagim buna simdi ben, biraz once kendisi itiraf etti, yaptigim cok kabaydi, suan senle konusamayacagim sonra mesaj atarim dedi...

Gercekten bu nasil karakterdir Allahim, ne olur bir seyler soyleyin... Icim cok kotu oldu.. Saka gibi bir anda..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Sende onu kıskandıran birimisin eğer öyleyse senin de onu kıskanmani istemiş olabilir

Arkadaslar suan cok uzgunum, erkek arkadasima bir resim gondermistim, gondermez olaydim..

1 seneden fazla beraberiz..

Resimde bayan arkadaslarla siniftayiz

Erkek arkadasim bu resmi gorup su sol kosedeki kisi cok iyiymis gibisinden bir seyler soyledi, ve ciddiydi, numarasi bende olsa kotu olmaz gibisinden bir sey soyledi(ciddi olarak resmen benden istedi) ve bir anda dunya basima yikildi gibi hissettim..

Beni ne icin sevdi bu ya, suan aglama istiyorum gozlerim doldu ama aglayamiyorum, daha bu sabah seni seviyorum demisti...

Ne yapacagim buna simdi ben, biraz once kendisi itiraf etti, yaptigim cok kabaydi, suan senle konusamayacagim sonra mesaj atarim dedi...

Gercekten bu nasil karakterdir Allahim, ne olur bir seyler soyleyin... Icim cok kotu oldu.. Saka gibi bir anda..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

ciddi ciddi söyledi he bunu.Sakın affetme.Baksana ne mal oldugunu belli etmiş gözü dışarda belli ki

şaka gibi yaa bu kadar yüzsüzlük olmazz.bir an evvel çıkarmalısın hayatından..

iyi düşünüm diyorum belki şaka yapmıştır seni kızdırmak istemiştir filan ama yok yanii bunun iyi bir tarafı olamaz!! bu nasıl kabalıktır yahuu.. ben olsam heralde 1 hafta ağlama krizlerine girerdim. çok kırıcı bir durum.. puuuuuu böylelerine :mad:

Bunun şakası bile olmaz kaldı ki adam(!) ciddi ciddi demiş. Tıynetsiz herif, ayrılmazsan ok daha fazla üzülürsün, bundan adam olmaz kaldı ki sana sevgili olsun.

X