Suan kalbım duracak

Niye agliyip uzuluyorsun. Seni seven boyle der mi. Seni kirmaya korkar. O kizda nr var da bende yok diye dusunmene sebep olan seyler soylemis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gercekten seven ınsan gozlerıne perde ceker ve senden baskasını sevmez senı kuracagını bıke bıke bu tarz konusmasıda ben ayrılamıyorum sen ayrılsan ıyı olur sıkıldım mesajıdır

Cok haklisin cok!!

Cok haklisin cok!!

Geçenlerde de dost olalım en güvendiğimsib diyodu nasıl verdiysem cevabını engelledi beni.

Böyleleri hem insanın dibinden ayrılmaz hem milletten gözünü ayırmaz.

Allah doyursun gözlerini

Bazı olaylar vardır ki durum aşikardır. Yani yoruma açık değildir. Bence bu durum da yoruma açık değil. Aklı başında herkesin yapacağı tek şey ayrılmak.

Buradaki onca yorumdan sonra barışıp barışmayacağını gerçekten çok merak ediyorum. :)

canım hiç boşa üzülme vardır bunda da bir hayr oyle düşün yani . tamam seviyorsun ama zamanla alısırsın merak etme ileride daha kötü olacağına yol yakınken vazgeç yani bu benim kendi fikrim tabiki nice 5 6 yıl konusupta ayrılanlar var

gözü ne kadar dışardaymış lütfen üzülmeyin yazık kaybettiğiniz bir yıla ama en azından iş çok ciddiye binmeden göstermiş yüzünü

şunda ki rahatlığa bak! sevse böyle olmazdı ki olmazdı yani... onun ki lafta sevmekmiş içte başka şeyler yatıyormuş. boş ver gitsin.

Kendisi 21 ine girdi

Once arkadasima sormam lazim dedim

En son dediklerine cevap vermeden kapadim..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Arkadaşıma sormam lazım mı?
Yahu yapacağın şey anında, hiçbir şey demeden topuklamak.
Yok ne diyeyim, yok ne yazayım.
Pöfffffffff yani.

buralarda neler okuduk ama inan böylesini ilk defa duyuyorum.
sarhoş ya da madde çekmiş olmasın? yoksa normal kafayla böyle bir şey denir mi?
sen onun askerlik arkadaşı mısın?
üstelik bu adamın seni zerre sevdiği yok. daha iyisini bulduğu an seni şutlayacak zaten.
o yapmadan sen yap bir an önce....

Gercek numarayi yollamadim, salladim bir kac bir sey

Oynatmaya az kaldı, doktorum nerdeee? Bir güzel yüzünden çıldıracağım
Siz çift olarak normal değilsiniz.
Yahu sahte bile olsa neden numara verdin ki? Def etsene.

adama bakın ne kadar rahat..bence yuzune tukurseydın ha tokat atsaydın diyemicem şiddetin her türlüsüne karşıyım ama adam resmen haketmiş kendılerini bişey sanıyolar..tövbe yaa

Sen onu bu hareketinden sonra affet seninki iflah olmaz diim bu arada seni güzel bulmuo herhalde

Sanirim oyleymis, aslinda bakimliyim guzel bir yuzum oldugunu soylerler hatta bu ara zayifladim bayagi ama gel gor ki yine yaranamiyoruz..

Kizlar aklima cok seytan fikirler geliyor, Allah affetsin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…