Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi konuşamayacağım diyince çok gıcık oldum ne yalan söyleyeyim. Hayatının aşkını bulmuş da boğazı düğümlenmiş sanki.
Benim ilk sevdiğim yapardo böyle. Ağlaya ağlaya da olsa terk etmiştim. Ve o ağladığımdan bihaberdi tabii. Zor olur ama çözümü belli. Yine de sen bilirsin..
Devamının geleceğini bil kardeşim. Yaşadım ondan biliyorum. Benle konuşurken(henüz açılmamıştık ama acayip ima rdiyodu hislerini. Yani resmen sevgili gibiydik) gitti kıza teklif etti bana da mesajları yolladı.
Ayrıldım bende
Cok haklisin cok!!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Numarayı yolladın mı? :44:
Bir daha cevap verme bence.
Gercek numarayi yollamadim, salladim bir kac bir sey
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Arkadaslar suan cok uzgunum, erkek arkadasima bir resim gondermistim, gondermez olaydim..
1 seneden fazla beraberiz..
Resimde bayan arkadaslarla siniftayiz
Erkek arkadasim bu resmi gorup su sol kosedeki kisi cok iyiymis gibisinden bir seyler soyledi, ve ciddiydi, numarasi bende olsa kotu olmaz gibisinden bir sey soyledi(ciddi olarak resmen benden istedi) ve bir anda dunya basima yikildi gibi hissettim..
Beni ne icin sevdi bu ya, suan aglama istiyorum gozlerim doldu ama aglayamiyorum, daha bu sabah seni seviyorum demisti...
Ne yapacagim buna simdi ben, biraz once kendisi itiraf etti, yaptigim cok kabaydi, suan senle konusamayacagim sonra mesaj atarim dedi...
Gercekten bu nasil karakterdir Allahim, ne olur bir seyler soyleyin... Icim cok kotu oldu.. Saka gibi bir anda..
Kendisi 21 ine girdi
Once arkadasima sormam lazim dedim
En son dediklerine cevap vermeden kapadim..
İyi yapmışsın, birşey demedi mi bu mesaja
Gercek numarayi yollamadim, salladim bir kac bir sey
Arkadaslar suan cok uzgunum, erkek arkadasima bir resim gondermistim, gondermez olaydim..
1 seneden fazla beraberiz..
Resimde bayan arkadaslarla siniftayiz
Erkek arkadasim bu resmi gorup su sol kosedeki kisi cok iyiymis gibisinden bir seyler soyledi, ve ciddiydi, numarasi bende olsa kotu olmaz gibisinden bir sey soyledi(ciddi olarak resmen benden istedi) ve bir anda dunya basima yikildi gibi hissettim..
Beni ne icin sevdi bu ya, suan aglama istiyorum gozlerim doldu ama aglayamiyorum, daha bu sabah seni seviyorum demisti...
Ne yapacagim buna simdi ben, biraz once kendisi itiraf etti, yaptigim cok kabaydi, suan senle konusamayacagim sonra mesaj atarim dedi...
Gercekten bu nasil karakterdir Allahim, ne olur bir seyler soyleyin... Icim cok kotu oldu.. Saka gibi bir anda..
Sacmaliyor suan bakalim
Sen onu bu hareketinden sonra affet seninki iflah olmaz diim bu arada seni güzel bulmuo herhalde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oynatmaya az kaldı, doktorum nerdeee? Bir güzel yüzünden çıldıracağım
Siz çift olarak normal değilsiniz.
Yahu sahte bile olsa neden numara verdin ki? Def etsene.