Suan kalbım duracak

manzarlet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
669
194
Arkadaslar suan cok uzgunum, erkek arkadasima bir resim gondermistim, gondermez olaydim..

1 seneden fazla beraberiz..

Resimde bayan arkadaslarla siniftayiz

Erkek arkadasim bu resmi gorup su sol kosedeki kisi cok iyiymis gibisinden bir seyler soyledi, ve ciddiydi, numarasi bende olsa kotu olmaz gibisinden bir sey soyledi(ciddi olarak resmen benden istedi) ve bir anda dunya basima yikildi gibi hissettim..

Beni ne icin sevdi bu ya, suan aglama istiyorum gozlerim doldu ama aglayamiyorum, daha bu sabah seni seviyorum demisti...

Ne yapacagim buna simdi ben, biraz once kendisi itiraf etti, yaptigim cok kabaydi, suan senle konusamayacagim sonra mesaj atarim dedi...

Gercekten bu nasil karakterdir Allahim, ne olur bir seyler soyleyin... Icim cok kotu oldu.. Saka gibi bir anda..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ayy adamı boğasım geldi.
Ayrılsana valla kimseye böyle demem ama ayrıl yani öküze bak.
Konuşamıyacağım diyor bide.

böyle karaktersiz biri bir yıldır hiç belirti vermedi mi yani :44:

canım erkek arkadaşına yol görünmüş, içini diline vermiş biran, affedip affetmemek sana kalmış ama ben olsam affetmezdim haddini bilsin

Ayy adamı boğasım geldi.
Ayrılsana valla kimseye böyle demem ama ayrıl yani öküze bak.
Konuşamıyacağım diyor bide.

Cok sinir oldum, cevap vermedim en son dediklerine kapadim telefonu.. Fazla ozguveni var anladim da saygisizliga bak Allahim, suan yanimda olsa bogasim var..

Hala seviyorum nasil ayrilacam o da bir dert

Özguven değil bu saygısızlık genişlik.

şimdi affedersen yarın bi gün bana şunu getir de bi gece geçireyim derse şaşırma ve sakın ağlama..

ayrıl.net.

Icimdekileri buraya yazsam banlanirim ne yapacagim cok rahatsizim suan..

yol ver canım niye ağlıyorsun

doymak bilmiyor mahluklar bi tane olsun ee bi tane daha olsa fena olmaz kafasında hepsi

Niyeti kız arkadaşınızla flört etmek olmasa bile densizce davranmış, sırf bu densizliği yüzünden hak ediyor terk edilmeyi. Tabii ki sizden kızı ayarlamanızı istemez ama nefsine yenilmiş ve densizlik, hadsizlik etmiş. Beklemeyin ayrılmak için derim. 1 seneniz de başınızın gözünüzün sadakası olsun.

Resmi göndermez olaydım demeyin. İyi ki göndermişim diyin. İyi ki göndermişsiniz ve daha sevgiliyken karakteri hakkında bilgi edinmişsiniz. Şanslısınız aslında ama farkında değilsiniz.

Bence de ilişkini devam ettirme
İnsan böyle adamla ailesini kuzenini tanıştırmaya çekinir bozar insanların arasını
Kuzenini beğendim numarasını ver, ya da kuzenlerin sık sık gelsinler bize falan der
Yani artık sana numarasını ver demez o hatayı bi kere yaptı ama içten habire birilerini arayacak bu adam haberin olsun.

Aslında iyiki atmışsınız o resmi, has kütük olduğunu görmüşsünüz bu sayede.

Önce bir kıza sorayım, ok derse numarasını sana atarım, benden haber bekle... şeklinde bir mesaj gönder.

Kaç yaşında bu sevgili dediğiniz?

.

densize bak sen !!! ben olsam arkadaşların dediği gibi çoktan yol vermiştim

Icim sizladi resmen, evet oyle, cok kirildim, simdi direk cevap vermeden bitirsem mi? Ne yapacagim aklim cok karisti..

ne demek istiyorsun sen diyin bi ona söz hakkı tanımak için
baktın yine aç gözlülük ediyor görüşme
yavşak yılışık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…