- 24 Nisan 2010
- 4.152
- 5.729
-
- Konu Sahibi dolar milyoneri
Herzaman takipteyim merakla bekliyorum sonuçları da kilo bildiriminede devam etAhahah salma beni sabah akşam darla ne güzel olur djjdjdj
Canım su orucunu yaptığın gün kadar normal beslenmeye geçiş süresi var
Sabahtan ikindiye kadar 1/2 sulandırılmıs portakal suyu içtim
Yatana kadar da 1/4 su katılmış portakal suyuyla devam
Yarın sabah su katılmamış meyve suyu içecem. Sonra her üç saatte bir bir çeşit meyve yiyecem
Günlük yazacam ne yaptığımı
Takipte kal beybi
Tamam canım yazarım inşallahHerzaman takipteyim merakla bekliyorum sonuçları da kilo bildiriminede devam et
Kilo ne alemde
64.9 dan düştükaçtan 58.6'ya düştü? ben 72 ile su orucuna basladım, 2. günüm
3 gün planlıyorum, geri kalan 3 gün de sıvı
sonra diyete devam
ama herkes geri alırsın diyor
Hani abartmak değil de mideye katı besin girince çoğu alınır diyorlar64.9 dan düştü
Hangi diyeti yaparsan yap yeme işini abartırsan tabii ki geri alırsın millet anca konuşuyor :)
Beslenmeye daha tam geçmedim bugün sebze yemeği ve 30gr haşlanmış pirinç bir yk da zeytinyağ tüketebileceğim
Hala tuz yok
Ya evet tabi yemeye başlayınca biraz geri gelir sonuçta başta bağırsak boşaltımı yaptıkHani abartmak değil de mideye katı besin girince çoğu alınır diyorlar
mesela az önce tartıya çıktım 70.70 çıktım, muhtemelen bittiğinde 69'u görürüm
inşaallah almam, büyük sabır göstererek yapiyorum bu su orucunu
1 kasık da benim yerime ye mis gibi
Teşekkür ederim canım benimMasaAllah canim geldiğin durum bile çok güzel.
Yumurta diyeti mi diyorsun canımEgg fasting de cok etkili..birde cesit cesit tarifler cikiyor o diyetde. Oyle kuru kuru yumurta,kasar Yemek zorunda olmuyor insan
Evet :) eger aynisindan bahsediyorsakYumurta diyeti mi diyorsun canım
O zor ya yumurtayı seviyorum ama bir ara yaptım tiksinme aşamasına gelmek istemiyorumEvet :) eger aynisindan bahsediyorsak
Naptin yahu. Bosuna su orucu yapmissinGüncel kilo 63.7
Bu sefer bittiğinde gözüm dönmüş gibi yememeye niyet ediyorum sen kolaylaştır Allah’ım