- 28 Aralık 2023
- 5.581
- 17.140
-
- Konu Sahibi dolar milyoneri
Daha düşmedim ama az kaldı yarın düşerim inşallahYa bak ne güzel 5 li rakamlara düştün sanki kesin çözüm gibi geliyor ben geçen yıl yapmistim hemen de geri almadim ..öbür türlü aylarca uğraş dur
Kaç gün yapmıştın canım geçen seneYa bak ne güzel 5 li rakamlara düştün sanki kesin çözüm gibi geliyor ben geçen yıl yapmistim hemen de geri almadim ..öbür türlü aylarca uğraş dur
3 gün yine sonra ara ara 48 saatlik 24 saatlik yaptim 67 kiloya kadar indim elhamdülillahKaç gün yapmıştın canım geçen sene
O zaman 5 yaparsın inşallah ya hadi bakalım Allah kolaylık versin3 gün yine sonra ara ara 48 saatlik 24 saatlik yaptim 67 kiloya kadar indim elhamdülillah
Sonra tekrar aldim ya
Ne ölçümü kızBizi haberdar etmeye devam et ne zaman bozacaksin ölçüm aldin mi
Ay ölçmedim ki ama 30 ocaktaki ölçülerim var aşağı yukarı aynıdır herhaldeVücut ölçümü başlamadan önce toplam kaç cm vermissin
Saati yanlış yazmışım 114 olacaktıNe ölçümü kız
Yazarım yazarım şu an baş dönmem var vücudun ağır ol diyor yavaş hareket ediyorum
Açlık yok iştah yok
Az bişey susadım içmiyorum iftara az kaldı
İngiliz tuzu içeceğim bugün ıyhhhhhh sevmiyor ben
118. Saatten yazıyorum
Gayet normal ama enerjik hissetmen güzel vücut yag yakıyor..yorgun ve halsiz hissetmen de normal vücuda enerji girmiyor taze.birde metabolizman dinlenme modunu acti. Sarz az kalınca arka planda bir mod açılıyor ya onun gibi..Saati yanlış yazmışım 114 olacaktı
Beynim de yavaşladı
Bu arada bazen çok yavaş konuşuyorum
Okulda bir dehb olduğunu düşündüğüm kankam var
Cuma günü bişeyler anlatıyı yerinde duramıyor
Dedim şu an bana çok hızlı geliyorsun başım dönüyor
Aynen öyle canım benim vücut uyku moduna alıyor kendini ki içerde işlem yapabilsin zararlı hücreleri yok etsin hastalıklara şifa olsınGayet normal ama enerjik hissetmen güzel vücut yag yakıyor..yorgun ve halsiz hissetmen de normal vücuda enerji girmiyor taze.birde metabolizman dinlenme modunu acti. Sarz az kalınca arka planda bir mod açılıyor ya onun gibi..
Gayet normal ama enerjik hissetmen güzel vücut yag yakıyor..yorgun ve halsiz hissetmen de normal vücuda enerji girmiyor taze.birde metabolizman dinlenme modunu acti. Sarz az kalınca arka planda bir mod açılıyor ya onun gibi..
Ne zaman bitiriyorsunbitince kabak detoksuma geçeceğim normal beslenmeye başladığımda keşke sizle yapabilirim
Allah izin verirse Pazartesi sabah ya da pazartesiyi de atlatabilirsem Salı sabah canımNe zaman bitiriyorsun
İki gün önce İngiliz tuzundan sonra oldu canımCanim boşaltım oluyor mu
Ah teşekkür ederim canımHarika bi otofaji icindesin
Masallah sana. Ha gayret
Ama az tuz at suyuna