- 28 Aralık 2023
- 4.914
- 13.249
-
- Konu Sahibi dolar milyoneri
Üçüncü gün bitirdim, ailem yanımda ramazanda onlarla iftar sahur yapma fırsatını kaçırmak istemedim. Ramazandan sonra tekrar yapacağım inşallah yavaş yavaş on güne kadar çıkmak istiyorum nasip olursa. Buraya da yazarım birlikte yaparsak çok mutlu olurumNasıl oldu süreciniz? Tamamlayabildiniz mi? Tekrar yapmayı düşündüğünüzde yazarsanız sizinle birlikte bende yapmak isterim.
Ne yaptin kardesjm nasıl gidiyorÜçüncü gün bitirdim, ailem yanımda ramazanda onlarla iftar sahur yapma fırsatını kaçırmak istemedim. Ramazandan sonra tekrar yapacağım inşallah yavaş yavaş on güne kadar çıkmak istiyorum nasip olursa. Buraya da yazarım birlikte yaparsak çok mutlu olurum
Bayramdan sonra ki hafta hemen başlayabiliriz.Üçüncü gün bitirdim, ailem yanımda ramazanda onlarla iftar sahur yapma fırsatını kaçırmak istemedim. Ramazandan sonra tekrar yapacağım inşallah yavaş yavaş on güne kadar çıkmak istiyorum nasip olursa. Buraya da yazarım birlikte yaparsak çok mutlu olurum
Valla iftar sofraları bereketli okuyor ben de bu bereketi sonuna kadar yiyorumNe yaptin kardesjm nasıl gidiyor
Hemen başlayamam belki annemin hastane işleri var ondan sonra başlayabilirim inşallahBayramdan sonra ki hafta hemen başlayabiliriz.
Tabii ki yazarım çok mutlu olurum birlikte yapalımBaşlamayı düşündüğünüzde yazarsanız eşlik ederim.
Müsaitseniz yarın beraber yapalım mıBaşlamayı düşündüğünüzde yazarsanız eşlik ederim.
Bu hafta 36 yapın haftaya da 72Selamlar yarın su orucu yapmak istiyorum ama üç günlük mü yoksa 36 saatlik mi yapayım karar veremedim
Ağrılarım dayanılmaz hale geldi yine
Niyet ettim artık inşallah üç gün yapacağımBu hafta 36 yapın haftaya da 72
Baş ağrım başladı, bugün sık sık acıktım ama bırakmak yok kaldı iki günAdettendir kilomuzu da yazalım
64.1
Fibromiyalji ağrılarım için yapıyorum evet ama bir iki kilo da giderse memnun olurum tabii
Kolay gelsin canım Allahu Teala şifa versin Ben de 3 güne Niyet etmek istiyorum Saat 6 gibi başlarım inşaAllah.Selamlar
Baş ağrım artarak devam ediyor
Açlık da var ama dünkü kadar değil kahvaltı saatimde bi yokladı şimdi aşırı açlık hissetmiyorum
Boynumdan başıma doğru müthiş bir ağrı var şu oruç yaptığım her seferinde bu ağrı oluyor migrenden dolayı sanırım
Sabır dileyip devam ediyoruz
Allah razı olsun canım amin inşallah hepimize şifa versin RabbimKolay gelsin canım Allahu Teala şifa versin Ben de 3 güne Niyet etmek istiyorum Saat 6 gibi başlarım inşaAllah.
beraberce yapabiliriz senden destek alırım
Ben de yarın başlamak istiyorum ama ben kahve su bitki çayları olarak yapmayı düşünüyorum. 83,5 ya takıldım kaldım 10 gündür. Bir de vitamin almalı mıyım sizceSelamlar herkese
Fibromiyalji ağrılarım geçti şu an alarm saatimden 1 saat erken uyandım ve çok şükür dinlenmiş olarak uyandım (fibromiyalji hastaları bilir bu çok mümkün değildir bizim için)
Baş ağrım tamamen geçti belim ve üst bacaklarım ağrıyor, bu orucu yaparken ağrı neredeyse orası şifalanıyor demektir Allah’ın izniyle
62. Saati bitirdim elhamdülillah beni zorlayan bi sıkıntı olmadı
Bugün son günüm bi süre sonra tekrar yapacağım inşallah