Su orucuna niyet ediyorum

Selamlaaaar günlüükkkk

Allah’ın izniyle 5 günlük niyet ettim burayı da bu süreçte kullanayım ki beni motive etsin , iyi geliyor yazmak🥰

İngiliz tuzunu içmedim içmem lazım ama yemekten sonra az süre geçti sinameki de yok evde ne yapsam bilmiyorum muhtemelen yarın iftarda içerim ingiliz tuzunu 🤗

Rabbim kolaylıkla şifalanmayı, fazlalıklarımdan arınmayı süreci çabucak geçirmeyi sağlıkla güzellikle nasip etsin amin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Ayyyy yarın benim aile eğitimi programım var unutmuşum neyse yarın başlayacağız arttık eğitimde su içmeden devam etmem zor olur

eğitimde neden su içmeyesiniz?
Günaydın, su orucu çünkü akşama kadar oruç iftar sahur arası sadece su şeklinde yapılıyor.

Diğer türlü su diyeti oluyor bugün su diyeti yapcam

ama eğitim de katılım eksikliği sebebiyle iptal ettim niyetlenmediğimle kaldım hayırlısı buymuş🤗

Evet bugün canımın sıkıntısını yemekten çıkardım iki gündür çok kötü beslendim ne sen sor ne ben söyleyeyim günlük 🥹

Aslında eve gelene kadar sadece sıvı tükettim ama evde oldu olan

Neyse önümüze bakalım

Allah’ın izniyle yarın niyetliyim hazırım inşallah Allah kolaylaştırsın şifalandırsın 🤲🏻

Günaydın günlükcüm
Dün 18.00 de yeme işi bitti
Sinameki içtim ve 7 günlük niyetlendim Allah kolaylıkla şifa bulup fazlalıklarımdan arınmayı nasip etsin amin

Selamsss
49. Saati geride bıraktım

Baş ağrım devam ediyor

Enerjim standart açlık yok şükür

Ama şu komşudan gelen tavuk kokusu 🤤😋 Allah’ım sen yardım et 🥹

Yarından sonra iştah gidecek biliyorum, dayan kızım🌸

X