- 28 Aralık 2023
- 5.566
- 17.108
-
- Konu Sahibi dolar milyoneri
Teşekkür ederim canımMasaAllah kardesim bende arkadaşım nerelerde diyordum Allah kolaylık versin
Allah kolaylık versinbende bugün başladım ilk defa denicem inşallah başarabilirim.
Ah teşekkür ederimHadi kolay gelsin
Ilk gun su gibi geciyor. En zoru 3. Gun. Onuda atlatinca basitlesiyor.
Ben su ucuncu gunu kotu gecirmemek icin Kaya tuzu ekliyordum suyuma gunde 1 defa.
Tamam canım ben de günlük bildirim yapmak için açtım topiğibu süreçte etkileşimde olursak motivasyon açısından iyi olurbenim hedefim hem toksin atmak hem de kilo vermek bakalım inşallah dayanabilirim 10 gün yapmak istiyorum ama kısmet
Tuzlu su dene. Elektrolyt dengesini saglar. At türkcesi bu mu bilmiyorumAh teşekkür ederim
Dün yemek saatlerimde bi açlık hissetim suyla geçiştirdim
Baş ağrım olmasa bi sıkıntım yok
Bugün ikinci gün açlık daha vurmadı ama baş ağrısı
İlaç almamalıyım yaptığım şeye çomak sokmak olur
Eve gidince at kestanesi kremi süreyim dün aklıma gelmedi bak o
Ya su dışında bişey içmeyin deniyor tam anlamıyla su orucu olması içinTuzlu su dene. Elektrolyt dengesini saglar. At türkcesi bu mu bilmiyorum
ben hep açım onu baz alamam o yüzdenTamam canım ben de günlük bildirim yapmak için açtım topiği
Başka topikler de vardı ama burdan takip daha kolay olur
Sen de sürecini yazarsan çok sevinirim
Ya gün belirlemedim dediğim gibi iştah gelene kadar devam
Zaten aidin Salih öyle diyo kaç gün ihtiyacın olduğunu vücudun söyler diyor
İzleyip görelim
Ahahha üçüncü gün iştah gidecekmiş yemeklerden tiksinme gelecekmişben hep açım onu baz alamam o yüzden
ingiliz tuzunu nasıl tüketicem bir ölçüsü var mı? yarın akşam yapıcam sanırımAhahha üçüncü gün iştah gidecekmiş yemeklerden tiksinme gelecekmiş
Sabah 53.4 kilom
Dün akşam içtiğim İngiliz tuzu anlatılan etkiyi yapmadı
sabah normal tuvalete çıkardı
Yarın tekrar içeceğim
Sen de ihmal etme onunla da lavman yap çünkü atıklar bagırsakta kalırsa zehirleyebilir aman dikkat 2 günde bir bunu ihmal etme
Onu deneyerek ayarlayacakmışızingiliz tuzunu nasıl tüketicem bir ölçüsü var mı? yarın akşam yapıcam sanırım
Tadı iğrenc evetKızlar ingiliz tuzunu nasıl tüketiyorsunuz?
ben bir defa aktardan alıp suyla içtim,
o kadar iğrenç geldi ki tadı, çok az ölçü katabildim.
bağırsaklarımı çalıştırmadı haliyle.
ama benim hayatımda gözlerimi kapayıp da tüketemediğim tek şey..
acaba ben mi yanlış bir şey almıştım yoksa cidden iğrenc mi
Ben eczaneden kabızlık ilacı almıştım,Tadı iğrenc evet
Ben de ilk defa dün denedim tuzlu bekliyordum acı bişeymiş
Bir silme tatlı kaşığı içtim dediğin gibi tam etki etmedi
Yarın tepeleme tatlı kaşığı koyacam bakalım
Ama tadı çok kötü evet
Su orucunda İngiliz tuzu ya da lavman yapılmalıBen eczaneden kabızlık ilacı almıştım,
eczacı iki tane içip bol su tüket bağırsağını temizler dedi. etkili oluyor gayet
ama su orucunda kullanmak konusunda çekimserim