- 28 Aralık 2023
- 4.914
- 13.249
- Konu Sahibi dolar milyoneri
Evet canım biraz inceldim bitince ölçülerimi yazarım inşallahGünden güne bedenen zayıfladığınızı hissediyor musunuz? tartidan ziyade dikkat çeken bi incelme var mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım biraz inceldim bitince ölçülerimi yazarım inşallahGünden güne bedenen zayıfladığınızı hissediyor musunuz? tartidan ziyade dikkat çeken bi incelme var mi?
masaallah. ben de istiyorum 3 gün ancak bir motive olamıyorum başlamak için. normal diyetteyim. başlayınca ilk günden sonrasını getirebiliyorum halbuki, eskiden yapmıştım. şimdi niye olmuyorsa.Evet canım biraz inceldim bitince ölçülerimi yazarım inşallah
Daha önce yaptıysan yine yaparsın aslında canım çalışıyorsan haftasonuna denk getir bi gayret başlamasaallah. ben de istiyorum 3 gün ancak bir motive olamıyorum başlamak için. normal diyetteyim. başlayınca ilk günden sonrasını getirebiliyorum halbuki, eskiden yapmıştım. şimdi niye olmuyorsa.
Teşekkür ederim canım normal beslenmeye geçince kabak detoksu yapmak istiyorum bakalım6 kilo harika gelmeyedebilir eğer bu haftayı da dikkat li sağlıklı yiyerek gecirirsen.umarim.hedefledigin kiloya erisirsin
Benim anı misafir durumum oldu arkadaslarinda başka durumları biraz erteledikTeşekkür ederim canım normal beslenmeye geçince kabak detoksu yapmak istiyorum bakalım
Siz ne yaptınız başladınız mj
Anladım canım geç olsun güç olmasınBenim anı misafir durumum oldu arkadaslarinda başka durumları biraz erteledik
Aynen ama biraz ramazana kadar hiz verip 67 olsam çok iyi olur..ramazan bayramında da 65 olurum çok guzel.olur harika on numara olurAnladım canım geç olsun güç olmasın
Ay inşallah inşallah ben de 54 olayım aminAynen ama biraz ramazana kadar hiz verip 67 olsam çok iyi olur..ramazan bayramında da 65 olurum çok guzel.olur harika on numara olur
Ben ilk üçte zorlanmadım dördüncü gün zor geçti ama üçüncü gün zor geçiyormuş geneldeKafamda suan 3 günlük su orucu var hangi gün yapsam diye düşünüyorum.
InsaAllah yaparsam bilgilendiririm zaten senjBen ilk üçte zorlanmadım dördüncü gün zor geçti ama üçüncü gün zor geçiyormuş genelde
Üçüncü günü evde yatabileceğn bir güne denk getir canım
Sevinirim canım ben de senin sürecine eşlik etmek isterimInsaAllah yaparsam bilgilendiririm zaten senj
Sen nasil devam.edeceksin şimdi burdan mi apadan mi 54 olmadan bırakmam seniSevinirim canım ben de senin sürecine eşlik etmek isterim
Ahahah salma beni sabah akşam darla ne güzel olur djjdjdjSen nasil devam.edeceksin şimdi burdan mi apadan mi 54 olmadan bırakmam seni