- 28 Aralık 2023
- 5.566
- 17.108
-
- Konu Sahibi dolar milyoneri
Su orucu yapacaksanız onları içmeseniz daha iyi ama içecekseniz takviye almanız daha doğru olurBen de yarın başlamak istiyorum ama ben kahve su bitki çayları olarak yapmayı düşünüyorum. 83,5 ya takıldım kaldım 10 gündür. Bir de vitamin almalı mıyım sizce
Bugün ikinci günüm . Dün sadece yeşil çay ve susadıkça su içtim, 4-5 yudum ayran 3 tane de yeşil erik yedim gün içerisinde . Bugün sadece su ve yeşil çay içtimBu sabah bitirdim sulandırılmış portakal suyuyla
Kilom 61.2 yaklaşık 3 kilo eksi görünüyor ama amacım kilo değildi ağrılarım da geçti çok şükür
Bir kaç gün ara verip tekrar yapmak istiyorum nasipse
Aslında onları tüketmeseniz daha sağlıklı olur ama siz bilirsinizBugün ikinci günüm . Dün sadece yeşil çay ve susadıkça su içtim, 4-5 yudum ayran 3 tane de yeşil erik yedim gün içerisinde . Bugün sadece su ve yeşil çay içtim
Aslında onları tüketmeseniz daha sağlıklı olur ama siz bilirsiniz
Rabbim kolaylaştırsın şifalandırsın
Su orucu yapacaksanız onları içmeseniz daha iyi ama içecekseniz takviye almanız daha doğru olur
Boşaltım yapabiliyorsanız sıkıntı yok ama su orucunda da su diyetinde de boşaltım olmuyor katı gıda almadığımız için. Bu yüzden iki üç günde bir lavman ya da İngiliz tuzu ile boşaltım yapmak şart. Aksi takdire bagırsakta kalan atıklar zehirleme yapabilir Allah muhafazaLavman kullanmayacağım için az da olsa mideye bir şeyler gitsin istedim temizlik yapmamak için
Evet bu akşam mide bulantısı yaşıyorum. Yarın yapacağımBoşaltım yapabiliyorsanız sıkıntı yok ama su orucunda da su diyetinde de boşaltım olmuyor katı gıda almadığımız için. Bu yüzden iki üç günde bir lavman ya da İngiliz tuzu ile boşaltım yapmak şart. Aksi takdire bagırsakta kalan atıklar zehirleme yapabilir Allah muhafaza
Şifa olsunEvet bu akşam mide bulantısı yaşıyorum. Yarın yapacağım
5 gün yaptım 3 buçuk kilo verip 80 oldum ve o gün kısır ve patates yemeği yedim ertesi gün diyete devam ettiğim halde bugün bile 81 ile uyandım, sabah su diyetine başlayacağım tekrarŞifa olsun
Yani diyet yapıyorum ama kilom takılıyor sürekli . Çok can sıkıcı5 gün yaptım 3 buçuk kilo verip 80 oldum ve o gün kısır ve patates yemeği yedim ertesi gün diyete devam ettiğim halde bugün bile 81 ile uyandım, sabah su diyetine başlayacağım tekrar
Su orucundan sonra yaptığın gün sayısına göre beslenmeye geçiş süreci var canım öyle bi anda katı gıda yemiyorsun bağırsak floran bozulabilir dikkat et5 gün yaptım 3 buçuk kilo verip 80 oldum ve o gün kısır ve patates yemeği yedim ertesi gün diyete devam ettiğim halde bugün bile 81 ile uyandım, sabah su diyetine başlayacağım tekrar
83,5 ile başlamıştım. 3 gündür tek öğün yapıyorum yine de her sabah 80.8 ile kalkıyorum istikrarlı bir şekilde. Üstelik yürüyüş filan da yapıyorumSu orucundan sonra yaptığın gün sayısına göre beslenmeye geçiş süreci var canım öyle bi anda katı gıda yemiyorsun bağırsak floran bozulabilir dikkat et
Kaç kilo ile başlamıştın sen beslenmeye geçişte zaten 1-2 kilo geri gelmesi normal
Yani aslında yağ yakımı 72 saatten sonra hızlanıyor otofajiye geçiyorsun. Eğer yapabilirsen gerçek su orucunu beş günlük bi dene83,5 ile başlamıştım. 3 gündür tek öğün yapıyorum yine de her sabah 80.8 ile kalkıyorum istikrarlı bir şekilde. Üstelik yürüyüş filan da yapıyorum
Tamam bugün başladım bakalımYani aslında yağ yakımı 72 saatten sonra hızlanıyor otofajiye geçiyorsun. Eğer yapabilirsen gerçek su orucunu beş günlük bi dene
Rabbim kolaylaştırırsın şifalandırsınTamam bugün başladım bakalım
Üzülerek akşam bitireceğim hala tuvalete gidemedimİngiliz tuzu etki etmedi henüz, boşaltım olmadı. Canımı sıktı bu durum
Baş ağrım başladı iki gün sürer muhtemelen