- 28 Aralık 2023
- 5.581
- 17.140
-
- Konu Sahibi dolar milyoneri
İştah gitmesinin otofali ile alakalı olduğunu okumuştum masaAllah sana ..70. Saatten selamlar yıkılmadım ayaktayım djdjdj
Şaka bi yana baş ağrım dışında gayet iyiyim çok şükür
Ara ara halsizlik olsa da ayılıp bayılmadım düne göre daha iyiyim hatta
İngiliz tuzunu yaptım içtim biraz hareket edip beklenen etkiyi gözleyeceğim sonra da erken uyurum başım fena çünkü
He bu arada çarşıya gittim lokumcuların pastanelerin önünden geçtim hiç canım çekmedi iştah gitmiş oleyyyy:))
Teşekkür ederim canımİştah gitmesinin otofali ile alakalı olduğunu okumuştum masaAllah sana ..
Tebrik ederim canım aynen devam yazmayınca bıraktın sanmıştımbenim baş ağrım çok fazla gözlerim bile ağrıyorama devam sadece bu akşam ingiliz tuzunu içmem lazım çalıştığım için hafta sonuna denk getirmeye çalıştım bağırsak temizliğini ben. iki kilo vermişim iki günde ayrıca bu beni fazlasıyla motive etti Karaciğer temizliğini bilmiyorum ben onu da tarif ederseniz çok sevinirim.
Güncel kilom 62.084. Saati geride bırakıyorum
Bugün baş ağrım baya azaldı yok denecek kadar
Bacaklarımda ağrı var ve halsizlik aşırı derecede mevcut
Okula arkadaşımla geldik otobüsle gelmeye cesaret edemedim
Mide bulantım var başım da dönüyor
Bugünü atlatsam haftasonu daha kolay olur evde
ölmek var dönmek yokTebrik ederim canım aynen devam yazmayınca bıraktın sanmıştım
Hayır canım sadece susüreçte sebze suyu vs tüketmiyorsun değil mi sadece su içiyorsun, ben öyle yapıyorum da eğer sebze suyu falan içiliyorsa içeyim bende :)
5 li rakamlar geliyor mu haydi insaAllahHerkese selaammm
108. Saati geride bıraktım
Bugün dinç ve güzel uyandım
Bacaklarımda ve belimde ağrı var biraz
Halsizlik yok gibi şu an ara ara halsizlik bazen de enerji patlaması oluyor
Güncel kilom 60.7
Ama susadım gibi
Ay gelsin artık ya5 li rakamlar geliyor mu haydi insaAllah
MasaAllah
Normal oruca niyet ettin mi etmediysen şu icebilirsin.
Biz bir abla.ile beraber yapiyorduk vücut şu sinyali verdiğinde yudum da olsa.icmelisin demisti.kardesim sen daha iyi bilirsin ama ben içmeni tavsiye ederim..Ben bile.gaza geldim bir heveslendim şu orucuna 68 i görmek için 3 günlük yapsam mı ki..Ay gelsin artık ya
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Zaten regliyim ama tam oruç gibi olsun diye içmiyorum
Çok dayanamazsam içerim bir iki yudum
Ya bi kanal var su orucu diye YouTube da bu ara işi ticarete dökmüş ama 4-5 yık önceki videoları güzelBiz bir abla.ile beraber yapiyorduk vücut şu sinyali verdiğinde yudum da olsa.icmelisin demisti.kardesim sen daha iyi bilirsin ama ben içmeni tavsiye ederim..Ben bile.gaza geldim bir heveslendim şu orucuna 68 i görmek için 3 günlük yapsam mı ki..
Bende 34 yaşındayım.Ya bi kanal var su orucu diye YouTube da bu ara işi ticarete dökmüş ama 4-5 yık önceki videoları güzel
O kanalda bunun oruç gibi yapılması gerektiğini söylüyor tam anlamıyla şifa olabilmesi için
Kanalın sahibi 40 gün yapmış kız ben şok
Bu arada bekarım ama yaşım 34 belki aynı yaştayızdır senle
Eğer yapmak istersen beş gün yap bence dayanabilirsen
Ben ramazanda tekrar yapmak istiyorum belki on gün bile nasip olur kim bilir
Ajhahah içime doğmuş bak :) sevindim aynı yaşta olmamıza canım benimBende 34 yaşındayım.
5 gün çok ta 3 gün yapabilirim inanirmisin heveslendim
Ya bak ne güzel 5 li rakamlara düştün sanki kesin çözüm gibi geliyor ben geçen yıl yapmistim hemen de geri almadim ..öbür türlü aylarca uğraş durAjhahah içime doğmuş bak :) sevindim aynı yaşta olmamıza canım benim
Yani beni dördüncü gün zorladı evet bi dene bakalım zorlamazsan devam edersin