Su orucu

Gonlum hiç bozmak istemesede enerjim kalmadı gerçekten derslerim var çocuklara bu şekilde özel ders veremem odaklanamıyorum su orucu yaparken enerji harcayacak hicbisey yapmamak lazım sanki
Kız enerjiyi geçtim insan afedersin mala bağlıyorum algılama sorunu da oluyor , cümle kuramıyor 🤣
Hayatı slow motion moduna almak lazım değilse zor

Kız enerjiyi geçtim insan afedersin mala bağlıyorum algılama sorunu da oluyor , cümle kuramıyor 🤣
Hayatı slow motion moduna almak lazım değilse zor
🤣🤣🤣 cidden öyle kızımın sorusunu bir 4 defa falan okudum 🤣
Maşallah yaptığın kadarı şifa olsun inşallah Denp Denp

Dediğin gibi çok koşturmalı sorumluluklu insanların kolay yapacağı bir şey değil bu.
Teşekkür ederim canim inşallah gerçekten öyle

Ayyy en çok da onu merak ediyorum inşallah umduğundan daha iyi olur canım benim 🥰
İnşallah kuzum sagolasin yarın göreceğiz bakalım:)
Maşallah size
Çok zorlanacağımdan korkuyorum hiç başlayamadım ben
Kendinizi hazır hissetmeden başlamayın ve ilk defa yapacaksanız önce 24 saat yapmanız lazım hafta hafta arttırarak vücudu açlığa alıştırmaniz lazim yoksa zorlanirsiniz

Kuzum şimdi vucudumu kontrol ettimde diz kapağının arkasında kist vardi ve göğüs bölgemde dışarıdan ele gelen şuan ikiside hiçbir şekilde yoklar 😍😍 her ikiside vaskulit tutulumuna bagli damar düğümü kistiydi ay Allahim bunlar var ya kortizonla kolsinle bırak geçmeyi kuculmemislerdi şuan çok mutlu oldum ya o zaman değerlerimde mutlaka düşmüştür🤲
dolar milyoneri dolar milyoneri

Kuzum şimdi vucudumu kontrol ettimde diz kapağının arkasında kist vardi ve göğüs bölgemde dışarıdan ele gelen şuan ikiside hiçbir şekilde yoklar 😍😍 her ikiside vaskulit tutulumuna bagli damar düğümü kistiydi ay Allahim bunlar var ya kortizonla kolsinle bırak geçmeyi kuculmemislerdi şuan çok mutlu oldum ya o zaman değerlerimde mutlaka düşmüştür🤲
dolar milyoneri dolar milyoneri
Ayyyyy çooook sevindim canııııımmmm açlıkta gerçekten şifa bar, bunu deneyimlemeyen biri an la ya maaaazzzz

Hadi doktordan da güzel haberlerle gelirsin inşallah valla çok mutlu oldum arkadaşım 🥰🥰🥰

Ayyyyy çooook sevindim canııııımmmm açlıkta gerçekten şifa bar, bunu deneyimlemeyen biri an la ya maaaazzzz

Hadi doktordan da güzel haberlerle gelirsin inşallah valla çok mutlu oldum arkadaşım 🥰🥰🥰
Gerçekten öyle açlık şifadır Allah razı olsun gönlü güzel arkadaşım inşallah 🤲

3.gün sonunda 4 kilo verdim.bugün sıvı beslenmeye döndüm.sabah portakal suyu, öğlen ayran içtim.bir süre böyle gidicem.size kolay gelsin
Kaç kiloyla başladınız bende kilo için daha çok yapmak istiyorum ama bi tamamlayamadım 🥺

Yorucu bir günde saat 3.30 da yağsız tuzsuz yeşillik salatasi yedim tek öğün yiyorum zaten modem fazlasini almıyor pesinede pancar ceviz havuç smothie yapıp içtim sporlarimi akşam güncelleyip atacağım bayaga yürüdüm

Selam gunlukcan bu sabah sahur ogunuyle niyet aldım bakalım bu defaki niyet küçük 48 saat :)

X