- 29 Kasım 2020
- 3.021
- 14.691
- 158
- 33
- Konu Sahibi Ruh-u Revann
-
Aidin Salih ,İbni Sina ve tabiki peygamber efendimizin beslenmesini örnek alarak yapıyorumMerhaba hanımlar bende bu ekolle diyet uyguluyorum. Bu ekole öcü gözü ile bakan insanlar çok olduğu için onlarla konuşmaktan yoruldum. Sizler doktor önerisi ile mi yapıyorsunuz yoksa kitap ile mi ?
Aidin salihin öğrencilerine baktirirsaniz kendinizi daha iyi sonuçlar alırsınız. Ben ve eşim alternatif doktora gittik. Çok şey kattı bize . Bende de kitap var ama yeterli olmuyor bazı şeyler. Sizin ne rahatsizliginiz vardı.Aidin Salih ,İbni Sina ve tabiki peygamber efendimizin beslenmesini örnek alarak yapıyorum
İnşallah bizde yarın niyetlenecegizBugün yine niyet ettim inşallah
Vaskulit ve fibromiyaljim var canım doktor kontrolünde 21 gün yaptım benAidin salihin öğrencilerine baktirirsaniz kendinizi daha iyi sonuçlar alırsınız. Ben ve eşim alternatif doktora gittik. Çok şey kattı bize . Bende de kitap var ama yeterli olmuyor bazı şeyler. Sizin ne rahatsizliginiz vardı.
İnşallah bende dün niyetlenemedim rahatsızım biraz inşallah iyi olunca yapacagimİnşallah bizde yarın niyetlenecegiz
Allah'ım şifalar versin . Bu hastalıkların adını hiç duymadim. Rabbim yardımcınız olsunVaskulit ve fibromiyaljim var canım doktor kontrolünde 21 gün yaptım ben
İnşallah bende dün niyetlenemedim rahatsızım biraz inşallah iyi olunca yapacagim
Merhabalar evet her hafta sonu 36 saat yapıyoruz eşim ile. 6 haftadır yapıyoruz . Bu haftada yapacağız inşallah.Humakaser
Siz başladınız mı su orucuna ? Baslamadiysaniz beraber başlayalım
dolar milyoneri
kuzum burdan yapalim olur mu günü belirleyip
Y Yeni ben lazim
Sende katılsana bize
Siz nasıl yapıyorsunuz pekiMerhabalar evet her hafta sonu 36 saat yapıyoruz eşim ile. 6 haftadır yapıyoruz . Bu haftada yapacağız inşallah.
Canım annemler yanımdayken yapamam gittikten sonra inşallah 3 gün istiyorum belki 5 de yapabilirim duruma göreHumakaser
dolar milyoneri
Y Yeni ben lazim
Sende katılsana bize
Cuma günü akşam niyetleniyoruz . Pazar sabahı açıyoruz orucumuzu. Bu aralıkta da sadece su içiyoruz.Siz nasıl yapıyorsunuz peki
Benim de çok deneyimim var haftaya yapabiliriz bana uyar insaAllahHumakaser
dolar milyoneri
Y Yeni ben lazim
Sende katılsana bize
Tamamdır cnm inşallahBenim de çok deneyimim var haftaya yapabiliriz bana uyar insaAllah
Allah kolaylıkla şifalandırsın canımdolar milyoneri
Y Yeni ben lazim
Kızlar Allahin izniyle inşallah bugün 48 saat oruca niyet etdim uzun oruclara başlamak için vucudumu alıştırmak istiyorum çünkü hedefim ilk etapta 7 gün sonra 10 sonra 14 sonra 21 gün kademe kademe[/USER]
Allah kolaylıkla güzellikle iz bırakmayacak şekilde sifalandirsindolar milyoneri
Y Yeni ben lazim
Kızlar Allahin izniyle inşallah bugün 48 saat oruca niyet etdim uzun oruclara başlamak için vucudumu alıştırmak istiyorum çünkü hedefim ilk etapta 7 gün sonra 10 sonra 14 sonra 21 gün kademe kademe[/USER]
Sen ne zaman düşünüyorsun
Canım ben niyetlenecegim bu akşam hem.kaza oruclarimi tutacağım hem su orucu ikisi bir arada olmuş olur iftar ve sahurda su ile açar su ila kaparım inşallahSen ne zaman düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?