Takipteyim kolaylıkla şifa olsun inşallahSıfalanmak adına su orucu yapmak istiyorum. Daha önce 21 gun yaptım çok da iyi gitti açıkçası.Amacim kilo vermekten ziyade vucudumu ketozis evresine sokup hücre yenilenmesi yaparak enerji için karbonhidrat ve şekeri değil depolanan yağları kullanmayı öğretmek.Katilmak isteyenler olursa birlikte yapabiliriz
Allah razı olsun inşallahTakipteyim kolaylıkla şifa olsun inşallah
Hafta içi belki ben de katılırım sizeAllah razı olsun inşallah
Merhaba, nasıl yapıyorsunuz? Ben de katılmak isterim..bilgi verebilir misiniz?Sıfalanmak adına su orucu yapmak istiyorum. Daha önce 21 gun yaptım çok da iyi gitti açıkçası.Amacim kilo vermekten ziyade vucudumu ketozis evresine sokup hücre yenilenmesi yaparak enerji için karbonhidrat ve şekeri değil depolanan yağları kullanmayı öğretmek.Katilmak isteyenler olursa birlikte yapabiliriz
Hadi inşallah:)Hafta içi belki ben de katılırım size
Merhabalar son öğünü bolca proteinli şekilde yapıp niyet ediyoruz sifalanmaya ben su ve günde 2 şişe maden suyuyla yapacagim ( vücudun mineral dengesi için)Merhaba, nasıl yapıyorsunuz? Ben de katılmak isterim..bilgi verebilir misiniz?
Soyleki 10 gunde 1 kan verdim :) takip etmek amacıyla ben sadece su ve maden suyuyla yaptım çok tansiyonum düşmüş hissedersem kaya tuzlu su yapıp içtim onunda dışında bağırsak temizliği için sinemaki kullandım benim için en iyi seçenek buyduBen de istiyorum ya. Sağlıksız hücrelerimin ölmesi adına. Bugüne kadar en fazla 3 gün yaptım. 21 günün tecrübesini anlatır mısınız? Sadece su, çay, kahve, tuz mu tüketteniz yoksa başka destek aldınız mı?
Tam olarak ne yaptığınızı anlamadım aslında. Öğünlerde neler yiyorsunuz vsHadi inşallah:)
Merhabalar son öğünü bolca proteinli şekilde yapıp niyet ediyoruz sifalanmaya ben su ve günde 2 şişe maden suyuyla yapacagim ( vücudun mineral dengesi için)
Ama siz isterseniz çay bitki çayı kahve tuketebilirsiniz
Soyleki 10 gunde 1 kan verdim :) takip etmek amacıyla ben sadece su ve maden suyuyla yaptım çok tansiyonum düşmüş hissedersem kaya tuzlu su yapıp içtim onunda dışında bağırsak temizliği için sinemaki kullandım benim için en iyi seçenek buydu
21 günde 14 kusur kilo vermiştim hala geri almadim bu arada:) saç ve cilt egzemam fazlasıyla azalmış vücuttaki yorgunluk ağrılarım kaybolmuş vücuduma dinclik gelmişti ayrıca bir romatizma hastası olarak bu süreçte bundan 6 7 ay kadar sonrası hiç ağrım ve atagim olmamıştı ki o kadar ilaca rağmen kesilmezdi ataklarim cildim bayaga güzelleşmişti tırnak kırılmalarim yok olmuştu ne alakaysa bilmiyorum cidden çok iyi gelmişti bana
vallahi bunu henüz bende bilemiyorum önceki seferde çalışıyordum çünkü simdi evdeyimYa bişey soracağım çalışırken neyse bi şekilde vakit geçiyor ama su orucu yaparken evde boş zamanlar nasıl geçiyor çünkü illa bişeyler atıştırmak istiyor insan
Ufak denemelerle alisirsinizEmzirmeyi bıraktığımda ben de yapmak istiyorum, ilk orucumu 72 saat tutmuştum. İkincisini 7 gün denemek istiyorum. 21 gün ise imkansız gibi benim için
Su orucu adi üstünde bunda öğün yokki :) uzun açlık yapıyorsunuz bu surectede sadece su maden suyu kahve çay vs içiyorsunuzTam olarak ne yaptığınızı anlamadım aslında. Öğünlerde neler yiyorsunuz vs
Aslında gerçek su orucunda su harici hiçbir şey yok sizin biraz su diyeti gibi olmuş , şifa olsun inşallahSu orucu adi üstünde bunda öğün yokki :) uzun açlık yapıyorsunuz bu surectede sadece su maden suyu kahve çay vs içiyorsunuz
Hayir hiçbir sıvı yada katı gıda almıyorsunuz adından anlaşıldığı gibi sadece su İçiyorsunuz ama bazı doktorlar çay kahve içilebilir diyorSu orucu nedir tam anlamadım sadece şekersiz sıvı tüketip başka hiç bir gıda maddesi almamak mı nasıl biraz açıklar mısınız?
Ben 21 günü sadece su ve 2 günde bir maden suyu içerek yaptım maden suyuda doktor tavsiyesi arkadas için dedim çay kahve içebilirsiniz diye Aidin salihe göre sadece oruç tutar gibi iftar ve sahurda su içmek gerekiyor başka doktorlara gorede kahve ve çay gibi kalorisiz içeceklerle metobalizma hızını düşürmeden devam etmek gerekiyor önemli olan vücuda kalori girmemesi ve vücudun bu dönemde depolanan yağları kullanıp hücre yenilenmesi yapmasiAslında gerçek su orucunda su harici hiçbir şey yok sizin biraz su diyeti gibi olmuş , şifa olsun inşallah
Evet aidin Salih hanım bağırsak boşaltılımında bile su dışında bir şey tüketmemek için lavman öneriyorHayir hiçbir sıvı yada katı gıda almıyorsunuz adından anlaşıldığı gibi sadece su İçiyorsunuz ama bazı doktorlar çay kahve içilebilir diyor
Ben 21 günü sadece su ve 2 günde bir maden suyu içerek yaptım maden suyuda doktor tavsiyesi arkadas için dedim çay kahve içebilirsiniz diye Aidin salihe göre sadece oruç tutar gibi iftar ve sahurda su içmek gerekiyor başka doktorlara gorede kahve ve çay gibi kalorisiz içeceklerle metobalizma hızını düşürmeden devam etmek gerekiyor önemli olan vücuda kalori girmemesi ve vücudun bu dönemde depolanan yağları kullanıp hücre yenilenmesi yapmasi
Yaz ayı için çok kolay ama kış ayında sıcak şeyler içmek istiyor insan vallahi :) havalar burada buzz mübarek
Bana yazın daha kolay geliyor soyleki çok üşüyen biriyim yani kan seviyem çok çok iyi ama donarim kış ayında el ayak hiç ısınmaz o yuzden kışın hiç aclik aklıma gelmesede sürekli sıcak birsey içmek istiyorum ben :) lavman yapamıyorum yani hiç benlik değil o o yüzden sinemaki candır:)Evet aidin Salih hanım bağırsak boşaltılımında bile su dışında bir şey tüketmemek için lavman öneriyor
Ben zamane doktorlarına inanmayı bırakalı çok oldu
Yazın daha zor ya günler uzun kışın hemen gece oluyo bi de çalışıyor olunca zaman geçiyor
Ben 5 gün yapmıştım tekrar yapmak istiyorum bakalım nasip
Size de kolaylıkla şifalanmayı nasip etsin Rabbim