• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Su Orucu İle Zayıflama Deneyimlerimiz

aaaa yukarıda yazınızı okudum tamam tamam tabi ki de istediğim kiloya kadar düşeceğim derken yapamazsam eger kötüye giderse bırakacagım bende önce 1 gün deneyecegim snra 2 snra 3 bakalım en fazla max. 15 gün yapsam yeter.

Bugün başladım arkadaşlar umarım gün içinde kötü hissetmem kendimi çalışıyorum ama ofisteyim çok fazla yorucu değil işim oturuyorum arada ayaga kalkıyorum yanımda hurma özü pekmezi limon suyu getirdim halsizlik durumunda suya karıstırıp içeceğim.

Bugün başladım arkadaşlar umarım gün içinde kötü hissetmem kendimi çalışıyorum ama ofisteyim çok fazla yorucu değil işim oturuyorum arada ayaga kalkıyorum yanımda hurma özü pekmezi limon suyu getirdim halsizlik durumunda suya karıstırıp içeceğim.

sizi takip edeceğm

Tamamdır yasemin8085 inşallah iyi gider sabah tartıldım 72.3 ile başladım dün 73.9 dum baska diyet yapıordum ilk güne göre iyi sonuc 72.3 umarım şifa orucuda iyi olur ya

Arkadaşlar dayanamazsam eger bunu söyle yapmayı düşünüorum aksam belli saate kadar su içip sonrasında örnek veriyorum aksam 17:00 de karnabahar kısırı yapıp onu yemeyi düşünüyorum dayanamazsam şayet şimdiden halsizlik var üzerimde hafif sallantı var umarım iyi olur. bir günde olsa dayanacağım sonrası için dediğim gibi de devam edebilirim.

Arkadaşlar durum belirteyim açlık var bünyemde hissediyorum gerçek anlamda baş ağrısı suan yok ama ağrıyacak gibi hissediyorum su da cok icemiyorum aç karnına içilmiyor. bugünü bitireyim Allah ın izniyle bakalım yarın nasıl devam edeceğim bir öğünle devam edebilirim böyle çok aç kalınıyor.

GIZOSKOS nasıl gidiyor devam ediyor musun mrk ediyorum seni cünkü ciddiye alan bi seni gördm ya kmse yok gbi

Ben düşebildiğim kadar düşmek istiyorum water fasting yazınca youtube kanalında bir bayan çıkıyor 100 gün yapmış ne kadar zayıflamıs ya mutlaka baş dönmesi halsizlik baş ağrısı olur ama geçer diye umut ediyorum
ya ben tam 46 saat ac kaldım bas agrm hıc gecmedı halsızlık de dun aksam 19,30 da artık son raddeye geldım bunyem kaldıramadı zayf dustu sımdı farklı sekılde yapcam haftyaa dıyetsyen lıstesyle devam atcem :D

demi yaaa bende de baş ağrısı yok ama korku var içimde birşey olur diye bende yarın karnabahar kısırı yapıcam aksam onu yicem aksama kdr ac kalırımda hep ac kalamam galiba dayanmaz bünye ya

GIZOSKOS ben birde sey yaptım suyun içine hurma özü döktüm :D öle içiyorum suyu tadsız oluyor 1.5 litre su olunca ama korkudan böyle yaptım :D:D

Umarım ya çok sanmıyorum felaket acıktım yaaa inanılmaz bakalım yarın kaç kiloya düşeceğim ya çok mrk ediyorum.

sende neler olmaya başlamştı canım ya ben yarın hazırlıklı gelicem karnabahar kısırı yapıcam acıkınca bi porsiyon yicem aksam :D çok korkuyorum bsy olck die yaa sende neler oldu

sende neler olmaya başlamştı canım ya ben yarın hazırlıklı gelicem karnabahar kısırı yapıcam acıkınca bi porsiyon yicem aksam :KK70: çok korkuyorum bsy olck die yaa sende neler oldu
baş agrısı basladıgım gunden berı vardı gıttıkce sıddetlendı sonra kabızlık cektım mıde bulantısı el ayak tıtremesı uyku uyuyamadım halsızlık ıste oyle seyler

bende yarın değiştireceğim canım diyetimi ya korku var çünkü içimde kalbimin dışarıda attığını hissediyorum inanır mısın neden bilmiyorum ama açlık mıdır nedir anlam veremiyorum bugünü atlatayım yarın değiştireceğim.

ve arkadaşlar bozduğum saattir su orucunu dayanılacak gibi değil istigfar etmeye basladım kendimi wc den alamadım kusmaktan ya böyle bsy olamaz kmseye kesnlkle tavsiye etmiorm banyoya düştüm kaldm ya böyle bsy yok yaaa

Mrb arkadaslar. Ben su orucunu 2013 senesinde 7 gün sadece su ve molke icerek tm 10 kilo vermistim. Ellerim ve ayaklarim titremeye baslamisti kalbim sanki yerinden cikacakmis gibi atinca cok korktum. Cok iyi hatirliyorum Elmayi yemeye calistim yiyememistim. 2014 yilinda hamile kaldim ve 2015 dogum yaptim. Kizim dün tam 1 yasina girdi ve bende tam 12 kilo kaldi. Ne yapsam ne etsem dogum kilolarimi veremedim. Bugün su orucuna tekrar basladim. Sabah ingiliz tuzumu ictim güzelce bagirsaklarim temizlendi. Suan gayet iyiyim sabahta tam 4 km yürüdüm. Dayanabildigim yere kadar gidecegim.

Back