Bağırsak temizliğini magnezyum sülfatla yaptım. Zaten 3 günlük oruçta bağırsak temizliğine gerek yok. 4 gün ve daha fazla yapacaksanız o zaman lavman yapmak gerekiyorBagirsak temizliğini nasil yaptiniz? İngiliz tuzuyla mi? Ben daha önce 3 günlük yaptim ama bagirsak temizliği yapmadim hic.
2 yemek kaşığı magnezyum sülfatı bir su bardağı suya karıştırıp içiyoruz. Normalde 4 günde bir yapılıyor ama vücut tepkilerine göre süre konusunda değişiklik yapılabiliyor. Bugün benim 2. GünümNasil kullanıyoruz acaba? Ne zaman ve ne sıklıkta yapmamiz gerekiyor? Ben de size eslik etmek isterim. Ben de hep niyetleniyorum ama genelde 2 veya 3. gününde brakiyorum :))
Bu 4 gün içinde kesinlikle disiplinimi bozmadım. Tek bir lokma dahi yemedim. Zaten açlığı ilk 3 gün hissediyorsunuz. Sonra mide küsüyor , açlık hissetmemeye başlıyorsunuz. Kendime hayret ediyorum. Bir öğün bile atladığımda dayanamayan ben , bu derece rahat geçireceğimi tahmin bile edemezdim. Şimdilik halsizlik dışında bir şikayetim yok. Yapabildiğim yere kadar dayanabildiğim yere kadar devam etmek niyetindeyim. Gelişmeleri buradan yazmaya devam ederim
merhaba,orucun nasıl gidiyor?SADECE SIVI TÜKETİYORUM ZAYIFLIYCAM VE ÖNCESİ SONRASI FOTOGRAF PAYLAŞCAM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?