Su Orucu İle Zayıflama Deneyimlerimiz

Güzel dikerin için bende teşekkür ederim canım Sagolasin.Tam yemeye geçince insaAllah sebzelerden de yemeye başlayınca birazcık toparlansam yeter fazlasını istemiyorum.Yüzüm birazcık toparlansa süper olacak insaAllah

Daha açlık hissetmiyorum ne gzl
Yalniz kahve içmeden olmaz kahve cay iciyorum

Tam uyruramadan devam ederim o zmn çünkü icmeyince basım agriyo

TSK ederim basımda bir ağrılı ki sorma erken yaticam o yüzden iyi geceler

Sıvı 1.5 lt içtim ama tam uyamadim ondan da olabilir birde regl im ondan da olabilir

Sıvı 1.5 lt içtim ama tam uyamadim ondan da olabilir birde regl im ondan da olabilir
Mutlaka oda çok etkiliyor şişkinlik filan Bitince fark eder birde tartildiginda lavabodan çıktıktan yarim saat sonra aynı kıyafetle iç çamaşırlarıyla olabilir tartıl.Yatakdan kalkınca şiş olundugu için ihtiyaç molasindan sonra şişlik iniyor o süre zarfında

Mutlu pazarlar diyete devam edemedim regl bitsin yemin ederek yapicam inşallah
3 gün sonra buradayım Rabbim nasip ederse

Hayırlı akşamlar canlar bugun 66.8 geldim iniş çıkışlar devam ediyor haliyle.Dikkatli olmam gereken 7.ci gün de bitti.Tabi 10 gün doluncada devamlı dikkat etmem gerekiyor.Mutlaka uğraş vericem dikkatli olmak için.Sizler ne yaptınız baslayan oldu mu

Hayırlı akşamlar kızlar bugün 67.1 geldim nasil oluyorsa bende anlamıyorum inn inn çıkk :) 7.ci gün de bitti Çok şükür kahvaltı yapmayı özledim resmen )

Merhabalar canlar Bugün 9.cu günüm Son 1 kaldı.67.1 geldim inşaAllah heeppp böyle kalırıımm.Sizler nasılsınız kimler ne yapıyor yada yapmayı düşünüyor.

R ryhn1970 slm abla nasılsın nasıl gidiyor alistinmi normal beslenmeye. Bende daha tik yok baslamadim ama hep aklımda bu su orucu inşallah bende hırs yapar ve baslarim

R ryhn1970 slm abla nasılsın nasıl gidiyor alistinmi normal beslenmeye. Bende daha tik yok baslamadim ama hep aklımda bu su orucu inşallah bende hırs yapar ve baslarim
Aleykum selam canım 3 kilo geri döndü bile şu an 70 kiloyum.İnşaAllah daha da almam.Facde YİTİK ŞİFAYI ÜCRETSİZ BULANLAR DİYE bir grup var.Ahmet Apa diye birisinin grubu.Ona katıl grupda dosyalar notlar bölümünde linkler var seviye 1 den 7 ye kadar onu uyguluyorlar.Ayın 16 sinda yine basliyacaklarmis.Yorumları okudum da çok güzel ilerliyorlar ve yavaş ve sağlıklı kilo veriyorlar.Aidin Salih hanfendinin yazilarindan da başka arastirmalarindanda derleme yaparak yapmış Ahmet Apa.Daha önce tanisaydim grubu kesin onları sırasıyla uygulardim.Tavsiye ederim gruba üye ol.Az kaldı ayın16 sina baslarsin sende.İnşaAllah başarılı olur.Gayette kolay ve basit geldi seviyeler Vücudu alıştirarak aşama aşama yaptıkları için zorlanilicani sanmiyorum.Bende Nasipse Umreye gidicem Ramazanda Döndükten sonraki aylarda kendi kendime seviyeleri yapmak istiyorum.Bana bu aşamalar daha mantıklı geldi emin ol.Hakkımızda mevlam hayirlisini nasip eylesin İnşaAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…