Su Orucu İle Zayıflama Deneyimlerimiz

Merhaba Canlar hamdolsun 21 günü de tamamliycam darısı sizlere olsun inşaAllah. 68.7 geldim bugün 500 gram gitmiş.Yarin de 3 aylar giriyor Oruç tutucam nasipse gece ve iftarda su icicem sali sabahı meyve suyuyla tamamliycam inşaAllah.Sonrasinda da önce akşama kadar birkac elma yiycem akşam da tuzsuz tatsiz ıspanak yapip yiycem.Öyle ışte sizler ne durumdasiniz kızlar

Canım aslında istediğim kilo 60 yeterli şu an bile gayet iyi durumdayim inceldim iyice ama herkes evleneli 29 sene oldu yavrularimdan sonra zamanla 85 leri bile görmüştüm diyetten önce 78 dim beni timbikligimle seviyorlar ya istemiyorlar vermemi anam babam eşim kızım kayinvalideler herkes kızıyor bana Ama ben kimseyi dinlemedim yaptim Hamdolsun görünüş itibariyle gayet iyiyim Bu halimde güzel duruyor ve kuş gibiyim resmen.Diyetisyen 58.59 olman lazim boyuna göre diyor ama ben kendimi hiç o kadar zayıf düşünemiyorum.Yakışmaz bana eminim.Bundan sonra almayim yeter bana koruyabileyim inşaAllah.

Günaydın Canlar Mutlu güzel bir hafta diliyorum herkese sağlıkla mutlulukla inşaAllah.3 Aylarimiz mübarek olsun inşaAllah.Bugün 68.4 geldim 21 günüm bitti elhamdülillah ama bugün de Orucum haliyle devam etmis gibi oldum.Sabaha karşı MR çektirmeye gittim 8 saat önceden sıvı dahil herşey kesilecek demişler bende Akşam saat 10 a kadar Su içtim bitirdim gece kalkıp icemedim yani Şimdiden dudaklarım kupkuru Spora gitmiycem nolur nolmaz yormak istemiyorum kendimi ama bakalim iyi hissedersem gidebilirimde.Saat 14.45 de başlıyor seansimiz.Hayırlısı olsun.Sizler ne yaptınız yapanlar nasıl ne durumdasınız inşaAllah iyisinizdir.Görüşmek üzere canlar.Allaha emanet olun

günaydın maşallah arkadaşım.. tebrik ederim. büyük bir basarı

HERKESE ONCELIKLE GUNAYDIN...
BEN PAZAR GÜNÜ BOZMAK ZORUNDA KALDIM.. EŞİM KIZDI.. HASTASIN YAPIYORSUN DİYE.. AMA SADECE 100 GR YAĞSIZ ET YEDİM.. SABAH TARTILDIGIMDA 58,10...200GR GİTMİŞ.. YEMİYORUM AYNI KALIYOR , YİYORUM KİLO GİDİYOR ANLAMADIM.. ASLINDA YAPMAMI KİMSE TASVİP ETMİYOR. 1,69CM BOYUNDAYIM..KİLON GAYET İYİ DİYE.. AMA BEN ESKİ KİLOMU İSTİYORUM 52 YANİ...

O YÜZDEN KALDIGIM YERDEN DEVAM BUGUN..PAZARTESİYİ 58.10 GR BAŞLASDIK ..BAKALIM NE OLUCAK ?

SİZLER NE ALEMDESİNİZ ?

AMİN CANIM...EVET GİTME DİNLEN.. İNSALLAH MR SONUCLARIN COK GÜZEL CIKICAK

Olabiliyor canım ded8gim gibi bende de durdu vermiyorum .Bademcikleri doktor alalim diyo ama insan için de önemli dedigimi uyguladin mı tereyagi pekmez karışımını düzenli yap günde3 defa

BENIM OYLE SAĞLIKLI SEYLERLE PEK ARAM OLMADI HİÇ BİR ZAMAN... KÖTÜ BİR HUYUM VAR YEMEK KONUSUNDA...PEKMEZİ HİÇ YUTAMAM..ÖĞURTUR BENİ..

BENDE BAL LİMON SUYU TAZE ZENCEFİL VE POLEN KARISTIRDIM.. ZAR ZOR BİR KASIK YUTABILDIM.. BİRAZ DAHA İYİYİM..ANTIBİYOTIKDE BİTTİ.. BAKALIM NE OLUCAK.. BİRAZ DAHA İYİYİM AMA...

Migden kaldırmıyorsa haliyle ne yapıcan canım mecbur inşaAllah çarçabuk duzelirsin.

Aslin
da boyuna göre maşaAllah fitsin bencede hiç gerek yok diyete.1.60 boya 59 diyorsa diyetisyen Seni çok zayıf bile bulur.Demekki çok zayıflığı seviyorsun.Ben bile bu halime iyiyim diyorum

Aslin
Boyuna göre maşaAllah fitsin bencede hiç gerek yok diyete.1.60 boya 59 diyorsa diyetisyen Seni çok zayıf bile bulur.Demekki çok zayıflığı seviyorsun.Ben bile bu halime iyiyim diyorum Evet Aileler kızıyor zafiyet gecireceksin bu yaştan sonra manken mi olacaksın felan filan ooo hooo ooo onlari dinlersekte alıp başımızı gideriz :)

Aslin

da boyuna göre maşaAllah fitsin bencede hiç gerek yok diyete.1.60 boya 59 diyorsa diyetisyen Seni çok zayıf bile bulur.Demekki çok zayıflığı seviyorsun.Ben bile bu halime iyiyim diyorum

AYNEN CANLAR MAALESEF COK ZAYIFLIGI SEVİYORUM (BÖYLE BARBIE BEBEK GİBİ OLUNUYORYA , ONDAN İŞTE..) DİYETİSYENE O YÜZDEN GİTMİYORUM , BASKA BÖLÜME SEVK EDER DİYE :)) Kİ 36 BEDENİM ZATEN.. BENDE TAKINTI BOYUTUNDA , İNKAR ETMEYECEGİM.. VE TABİ YILLARCA 52-54 ARASI OLUP BİRDEN 60 KG GÖRÜNCE SOKA GİRDİM .. SEVMİYORUM BU HALİMİ , YAPACAK BİR SEY YOK..KALDIGIMIZ YERDEN DEVAM :)

Günaydın Kizlar Bugün 68 kilo geldim.Dün oruçtum akşamı zor ettim resmen ağzım dilim kurudu akşam sadece su içtim 1 litreyi geçmiştir içtiğim içim öyle yanmışki doymadım suya.Bugün 1.ci gün meyve suyu sıktım 1 e 1 meyve suyu su kattım Akşama kadar bunu içicem.2.ci günü öğlene kadar meyve suyu ama 1 meyve suyu ise yarım su olacak öğleden sonra 3 saatte bir elma yiycem. Görüşürüz canlar

maşallah canım benım... harika gidiyorsun.. cok yorma kendını... ever kızlar ben yine 58,10.. ve bugun ıtıbariyle bıraktım.. ıyılesemiyorum...çevremde çemkirince dayanamadım.. böyle kalıcam artık yapacak bir seyim yok.. umarım herkes arzu ettiği kiloya ulaşır.. .. sizleri elimden geldiğince takip edecegim

Canin sağolsun sağlıklı olda önemli olan o hakkinda hayırlısı olsun inşaAllah

Günaydınlar Cancazlarım Bugün 67.6 geldim vuuu vuuu tam tamına 10 kilo gitti hamdolsun Rabbime İnsaAllah bir daha hiiçç geri gelmez.Bugün portakal suyu sıktım 1 bardağa yarım bardak suyu ekledim.Öğlene kadar içicem öğlen de Akşama kadar 3 saat ara ile tek çeşit meyve yiycem.Elma yemeyi düşünüyorum.24 gün sonra ilk defa katı birşey yiycem.Benden bu kadar kızlar.Allaha emanet olunn.

Günaydın Kızlar arada ses verin loo kendi kendime konuşuyor gibiyim sanki.
Bugün 67.1 geldim canlar.Sabah meyve suyu içiyorum su katılmamış.Sonra tek çeşit meyve yiycem sonra salata akşamda yağsız tuzsuz sebze yemeği yada çorba yiycem.Görüşürüz seviliyorsunuz canlar Allaha Emanet Olun

Cenabı Allah cc sizin gibi güzel bir aileye nur topu gibi bir bebek nasip eder inşallah açlık orucu yapmanın sebebini anladım vücudunu arındırıp hamile kalmayı düşündün Ah canım benim ya Bu mübarek kandil gününde bol bol dua et Rabbe inşallah dileklerin kısa zamanda hayırlısıyla gerçekleşir

Geçmiş olsun canım biraz ara ver bakalım bir iş yapmaya kalktın zaman Her kafadan bir ses çıkar zaten Hayırlısı olsun onları da kırmamak lazım Seni sevdikleri için Tabii acıma duyguları devreye giriyor

Kardeşim ya süpersin maşallah çok güzel tamamladın ve sağlıklı bir şekilde devam ettiriyorsun İrade ne hayran kaldım Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…