Su Orucu İle Zayıflama Deneyimlerimiz

HERKESE GÜNAYDIN...
BUGUN 5. GÜNÜM.. BADEMCİKLERİM HARİÇ GAYET İYİYİM... KİLO DEGİŞMEDİ 58.30GR.. SANIRIM HASTALIK DONEMİNDE VUCUT SAVUNMAYA GECİYOR... ONDAN DOLAYI KİLO KAYBI YASANMIYOR.
DÜN DOKTORA GİTTİM.. TANSİYON SEKER GAYET İYİ.. YANİ BİR TIK DÜŞÜK AMA DOKTOR BU YASTA GAYET GÜZEL DEDİ... BENDE NE DİYORSUN TERBİYESİZ NE VAR YASIMDA DEDİM (AMA İÇİMDEN ) :)))

EVER SİZLER NE DURUMDASINIZ BAKALIM , NASIL GİDİYOR :)

Selam canlar ben denizliden İlknur ev hanımıyım ama evde bilgisayar tamir ile harçlığımı çıkarıyorum 2 çocuğum var
Boy 167
Kilo 66
İdeal kiloma tez zamanda ulaşmak hedefim.
Karışık çok yediğim için alerjik sinüzit var.

36 yas İstanbul mali müşavir ..evliyim ama cocugum yok.. ıkı kedim var :))
Memnun oldum şekerim geç kalmadan bir şeker daha gelsin sessizliği seviyorsun anlaşılan ama farklı bir şeyler heyecanlar renk katsın hayatına yani bir bebek sağlıklı sıhhatli inşallah

Çok sagolasın canım açlık cekmek istiyorum artık bakalım bugün başladım hayırlısı

Bugünü de tamamladık Elhamdülillah 69.6 ile kaldı 3 gün
Maşallah

BENDE COK MEMNUN OLDUM.. BENDE COK SEVERİM KEDİLERİ... ALLAHIN YARATTIGI SESSİZ OLAN TÜM KULLARI COK SEVERİM... ELİMDEN GELDİĞİNCE HEPSİNE YETİŞMEYE BAKMAYA CALISIYORUM :)
MaşaAllah size Rabbim hiçbirşeyi sebepsiz yaratmaz elbette Onlarin mır mır sesleri bile insanda terapi etkisi yapıyormuş felclilere filan çok iyi geliyormuş hayvanlar.

Hadi hayırlısı olsun canım Rabbim gücümüzü kuvvetimizi arttırsın inşaAllah

Geçmiş olsun canım bademciklerine 1 miktar tereyağını erit içine göz kararı pekmez dök pisir çikolata gibi oluyor sanki.Sinra ılık ılık sıcağa yakın ye bana çok iyi geliyor sisliklere birebir

Evladiniza Allahtan rahmet sizede bol sabir dilerim çok üzüldüm Rabbim size sevdiklerinize sağlıklı uzun ömürler versin.
Ben aylın 32 yaşındayım ev hanimiyim 2 çocuğum var 158 boy 92 kiloyum pek hareketli bir yasantim yok dışarda spora eşim için vermez (uzak bir markete bile zar zor giderim)o yüzden evde yapabilirim.ha birde 13 yıllık evliyim bu kadar

Amin Sağolasın canim Rabbim razi olsun.Sizlerle tanistigima mrmnun oldun.Sende evde yaparsin sporunu nolcekki.İnşaAllah istedigin sağlıklı kiloya düşersin.

CAN CAGIZLARIM GUNAYDINLAR HERKESE...

BUGUN 6.GÜN 58.30 HİÇ KİLO KAYBI YOK... SIVI DISINDA TUKENTTİĞİM BİR SEY DE YOK.. ANLAMADIM..
BADEMCIKLERDE AYNI..İLAÇLAR FAYDA ETMİYOR.. DOKTOR DÜZELMEZSE ALDIRMAK ZORUNDASIN DEDİ.. ALDIRIRIZ NE YAPALIM DEDİM. :)

SİZLER NE ALEMDESİNİZ BAKALIM ?

BEBİŞŞİMİZ OLMUYOR CANIM.. HAYIRLISI DEDİK BİZDE.. HERKESİN BİR SINAVI VAR BU DÜNYADA... ASLINDA BOYUN VE KİLON GÜZEL.. 2-3 KİLO VERSEN YETER GİBİ GÖZÜKÜYOR. AMA BİLİRİM HERKESİN OLMAK İSTEDİĞİ BİR KİLO VARDIR , ONU İSTİYORSUNDUR :))

Geçmiş olsun canım bademciklerine 1 miktar tereyağını erit içine göz kararı pekmez dök pisir çikolata gibi oluyor sanki.Sinra ılık ılık sıcağa yakın ye bana çok iyi geliyor sisliklere birebir
ALDIRMAK ZORUNDAYIZ SANIRIM CANIM .. KRONIKLESTİ DOKDORDA AYNI DÜŞÜNCEDE .. BAKALIM

CANIM MERHABA...

DOĞRUDUR YAZDIKLARIN.. BEN BİRAZ KENDİ ZEVKİME GÖRE DEGİŞTİRDİM.. SADECE SIVI ALIYORUM.. AMA SEKERSİZ OLDUGU SÜRECE İSTEDİĞİMİ İÇİYORUM

Hayırlı akşamlar canlar bugün sabah 69.3 geldim sanirim 69 la bitiricem gibi durdu iyice vermem.Nasip hiç yoktan iyidir.19 günde 8.5 kilo gitti demektir.

CANIM MASALLLAH...COK GÜZEL KİLO VERMİŞSİN.. 8,5 KİLO ET AZ MI BİR DÜŞÜN.. BİR DE ONLAR YAĞDAN GİTTİ.. FISTIK GIBI OLMUSSUNDUR..

ANLADIGIM KADARIYLA DINLENMEK İSTİYOR VUCUDUN.. ZATEN BOYLE DURDUGUNDA , BİR ZAMAN GELİYOR BİRDEN VE FAZLA KİLO VERİYORMUSSUN..BEN 68 GÖRECEGİNİ DÜŞÜNÜYORUM.. BİTİNCE BİR HAFTA ARA VERİRSİN.. SONRA İSTİYORSAN DEVAM EDERSİN.. İSTEDİĞİN KİLO KACTI CANIM ?

Olabiliyor canım ded8gim gibi bende de durdu vermiyorum .Bademcikleri doktor alalim diyo ama insan için de önemli dedigimi uyguladin mı tereyagi pekmez karışımını düzenli yap günde3 defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…