- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
ne garip bir ailen var.Ailemin mi ? Veya tanıdıkların ayni şekilde.
Sebeb sevmek. Başka yok. Evlendiginin ertesi günü anlarsın diyor. Ama yok ki çevremde öyle .bi kaçtığına pişman olan kuzenim var. Onun haricinde severek evlenenlerde var. Simdi onlar görücü usulü olarak beğenip gelseydi. Benim gönlüm olsaydı görünce yine belki derdim. mesele benim kendi başıma bulmam.
Ama düşünmüyorlar ki ben aile yapımı biliyorum ve ona güvendiğim için karşılarına çıkarıyorum. Bunu düşünmüyor. Ben az mi düşündüm karşılarına çıkarma konusunu. Ama baktım fikirlerimiz ayni. Siyasi görüşlerimiz aynı falan. Aile yapısı az çok benziyor. Ailesi beni sevdi. Bunların hepsini hesaba katarak sevmeye devam ettim. Ama onlar tanımıyor bile. Hic görmediler daha. Kimdir nedir bilmek istemiyorlar. Çünkü zamanında annemle babam bana seni kâle almıyoruz diyen insanlar. Benim de biseyi doğru yapabileceğime imkan vermiyorlar.
Halbuki beni böyle daha çok itiyorlar. Bana sahip çıksa tamam bi tanıyalım dese, belki ben bi açıklarını göreceğim. Şüphem yok ama daha iyi olmaz miydi. Bana sahip çıksalardı.
kimle evlendirmek istiyorlar.?
yani zengin filan mı arıyorlar ?