Şu kıza da bi el atın ablalarım .

Canım kaç ay dr takip ediyorum konularını
Bende tıpatıpsenle aynı şeyleri yasadim.4 yıl gizli saklı konuştum ailem hiç istemesi memleketinde dolayı.asker yolu gözledim
Senle tiplerimizde aynı.sana abla tavsiyesi 3 yıllık evliyim eşimi ailem seviyor ama ben çok mutsuzum her gün kavga.aileme de bişey belli edemiyorum çünkü benim zorumla oldu bu evlilik.mecbur sabrediyrum.sende iyi düşün şimdi üstüne titreyen adam evlenince çok değişebilir. Sakin kaçma bu sefer ailesi seni çok ezer

Bende tıpatıpsenle aynı şeyleri yasadim.4 yıl gizli saklı konuştum ailem hiç istemesi memleketinde dolayı.asker yolu gözledim
Senle tiplerimizde aynı.sana abla tavsiyesi 3 yıllık evliyim eşimi ailem seviyor ama ben çok mutsuzum her gün kavga.aileme de bişey belli edemiyorum çünkü benim zorumla oldu bu evlilik.mecbur sabrediyrum.sende iyi düşün şimdi üstüne titreyen adam evlenince çok değişebilir. Sakin kaçma bu sefer ailesi seni çok ezer

Kaçarsam yüzüme bakmazlar. Babam çok kinli bi insandır. Ben kendi ailem gibi hic görmedim.
Bncede kac ailen zaten senin fikirlerine saygi duymuyo ki bosversene istedin insanla evlenmis olursun hem ben kactm kacmadan oncede babam hayyata bu eve adim atamazsin dedi kactm dugunumde karsilikli oynadik canim babamla. :* sende icinden geleni yap

Sende sacmalama canim senin zorunla oldu diye cekcek misin ayril o zaman ailen ne diyebilir konus onlarla

Çok baya derken anlamadım?
Canım kendine ve psikolojine sahip çık. Böyle şimdiden stres sinir gastrit hastane olaylarına girme. Gün gelir o çok sevdiğin insan bile seni yarı yolda bırakabilir.
Seni ailen dışarı dahi çıkartmıyormuş. Sen bu evlencem dediğin adamı ne ara tanıdın. Toplamda kaç saat gördün. Huyu suyu Nası ? Anneni mumla aratmasın sonra ben ondan korkuyorum. Sanal ortamda tanıdığın biri.

İyide abla evlilik zaten iki ucu seyli deynek değil mi ? Görücü usulü oluyor mutsuZda olabiliyorsun . Valla ben de çok tirsiyorum. İnşllah çok mutlu oluruz . İnşallah sende çok mutlu olursun. Neler değişti evlenince

Bncede kac ailen zaten senin fikirlerine saygi duymuyo ki bosversene istedin insanla evlenmis olursun hem ben kactm kacmadan oncede babam hayyata bu eve adim atamazsin dedi kactm dugunumde karsilikli oynadik canim babamla. :* sende icinden geleni yap
Valla benim de kuzen kaçtı. Düğünde karşılıklı oynadilar ama yengemin lafı geçtiği için öyle . Babam aşırı kinli. Kesinlikle yüzüme bakmaz.

Burdan
İyide abla evlilik zaten iki ucu seyli deynek değil mi ? Görücü usulü oluyor mutsuZda olabiliyorsun . Valla ben de çok tirsiyorum. İnşllah çok mutlu oluruz . İnşallah sende çok mutlu olursun. Neler değişti evlenince
Yaşadıklarımı anlat san roman olur.evlendik o çok bizi düşünen ailesi ilk günden bunaltmaya basladi. Eşim seni kimseye ezdirmm derken evlenince suspus oldu.psikolojik ve fiziksel şiddet gördüm.artik fiziksel yapamadı bi yıldır çünkü seni bosarim dedim.psikolojik şiddeti karşılıklı uyguluyrz zaten hayatında ağzına küfür beddua almamış ben.
alıştım sayesinde ve ikimiz de çok dindar z sözde
Merak ettiğini ozel den sor

Canım kendine ve psikolojine sahip çık. Böyle şimdiden stres sinir gastrit hastane olaylarına girme. Gün gelir o çok sevdiğin insan bile seni yarı yolda bırakabilir.
Seni ailen dışarı dahi çıkartmıyormuş. Sen bu evlencem dediğin adamı ne ara tanıdın. Toplamda kaç saat gördün. Huyu suyu Nası ? Anneni mumla aratmasın sonra ben ondan korkuyorum. Sanal ortamda tanıdığın biri.
Kolay değil ki ama. 7 yıldır annemle sıkıntılıyım zaten. Bende bunaldım şaşırdım. Bu yaşadıklarım bunların birikimi. İnşllah aratmaz. Hep güzel dileklerde bulunuyorum inşallah. Herşey gönlümce olur.

Kaçarsam yüzüme bakmazlar. Babam çok kinli bi insandır. Ben kendi ailem gibi hic görmedim.
bilmem farkindamisin ama suandada bakmiyorlar zaten yuzune senin onlarin istedikleri disinda biseyi yasama isteme luksun yok gozlerinde yanlis anlama ama once senin bir birey oldugunu kabul ettirmen lazim sindirilmissin silkelen ve kendine gel once evlenincede boyle olursan cok harcanirsin sen bir bireysin senin hayatin allah sana yasama sansi vermis anne babada olsa kulun kula eziyet hakki yoktur

X